Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

aelita sanatate multa puiului

Cristina sa nu uiti ca suntem aici pentru tine. E greu ca pleaca mamica ta dar gandeste-te macar ca ai avut-o aproape si te-a ajutat .....Insfarsit te-am citit scriind ca esti fericita si ma gandesc ca si mama ta a avut un mare aport la asta

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

aaa..si legat de copii cu isterii...ganditi-va ca poate peste un an -doi si ai vostri vor fi la fel.(poate veti avea noroc si nu vor fi). si nu cred ca v-ati dori sa va ocoleasca prietenii, vecinii, cunostintele, pt ca , copilul nu este "cuminte" in sensul clasic.

CATA DREPTATE AI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Helloo!

Paula, ca tot intrebai ce mai facem....si noi, tot cu muci! abia am scapat de ei si acum iar au revenit in forta!
Suntem pe Isoprinosin 1/2 tb dizolvata in apa la 8 ore

Crissteo, ce nazdravani ai si tu acasa m-am amuzat cand am citit ce spune Teo "mami o sa uite!" :)))))

Crispro, am citit zilele trecute dar am uitat sa-ti spun, ca tare mult m-a bucurat acel mesaj in care ti-ai descris fericirea din famlie. Bravo! ...imi pare rau ca-ti pleaca mami...

Au inceput meseriasii la faianta in bai si merg destul de des la apartament,iar pe R nu am cu cine sa-l las....... ieri am chemat-o pe mama la noi si azi a venit, sa stea cu Raducu, e prima data cand ii las pe amandoi si plec de-acasa, i-a dat sa manance, s-au jucat si plimbat prin casaNU a plans deloc dupa mine!
Nu credeam niciodata sa-l las pe Raducu cu mama sau cu vreo bona...intotdeauna mi-a fost frica de acest moment, cand v-a trebui sa-l las cu cineva si sa plec. Sunt f pretentioasa si tot am senzatia ca nimeni nu face treaba mai bine decat mine....in Catalin am incredere sa-l trimit in parc sau "sa stea sa se joace"= copilul se joaca si el se uita la tv. si atat!!! ca daca ii da sa manance spune ca e stangaci si nu vrea de la el, dar adevarul e ca nici nu mamanca f bine R de la el

Azi, am fost plecata de-acasa vreo 6 ore, dar ce bine m-am simtit ca am facut si altceva.....dar ce dooooor mi-a fost de el!!!

Multa sanatate la toti delfinasii!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetele dar Novocalminul nu se da cu reteta?Intreb caci stiam de la medic ,sper sa nu confund.

Ramona ma bucur ca i-a placut Raisei la cresa,abia asteptam sa postezi impresii.Momentan o duci doar cateva ore nu???
Eu tot nelamurita sunt cu cresa asta,deja am bifat una,dar m-am intalnit cu un fost vecin de la BD si mi-a spus ca acolo primesc copiii de la 2 ani si atat.Iarasi m-a pus pe ganduri,faza e ca nu stiu unde este locatia,Ovidiu stie,dar cu prgramul lui de kko

Eu nu ma mai duc in parcul nostru obisnuit,am avut parte de o experienta urata.La masinutele din parc,zilele trecute,a venit o mamica cu o fetita de vreo 6 ani,iar cum mama-sa nu a vrut sa-i dea o fisa pt masinuta, fata aia s-a apucat de urlat intr-un hal ca in 2 min ii curgea rauri de sange din nas,murdarise si masina,si pe ea,parca era izvor,dupa care a inceput sa se tranteasca pe jos,sa urle,sa tipe,era vanata la fata,tremura toata,nu se oprea din urlat,cred ca se auzea si peste strada,era ceva de groaza.Lumea se uita la ea,mamica era toata rusinata,incerca sa o linisteasca,fata urla de parca era posedada,totul numai sange in jur,din nasul ei,bicicleta trantita pe jos,sa-si rupa hainele de pe ea,baii,o imagine de cosmar,unele mamici au vrut sa sune la politie,saraca mama era terminata,Paul plangea tare,nu stiam cum sa-l linistesc,am plecat rapid de acolo iar pana acasa nu s-a oprit din plans.Nu as dori sa nimeni sa vada asa ceva.Eu o stiam pe mamica,vine zilnic acolo,fata aia era in general linistita,nu m-am asteptat la asa ceva,dar cred ca are probleme.Nu ma mai duc o vreme caci mi-e teama sa mai vada Paul asa ceva.Oare procedez rau??

in care parc mergi?
eu merg in alexandru in parcul de la cinema. si noi avem parte de scene din astea zilnic dar avem noroc ca parcul e mare si putem sa o stergem rapid daca se impute branza la masinute ca A nu sta sa ii pun fisa si sa se dea in masinute(ii e frica ). el doar le studiaza si daca vine vreun copil si incepe sa faca scandal il duc in alta parte. dar al meu nu plange daca vede alt copil ca face scandal. pur si simplu sta si se uita mirat.
-am pe Paul sa-i treaca sperietura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Am venit din Cluj, am lasat-o pe mami la aeroport. Of, greu va fi pana ma obisnuiesc iar fara ea. A stat aproape o luna (fara 4 zile), dar asa repede a trecut. Am culcat copilul, care nu a dormit deloc pe drum, nici la dus, nici la intors. Parca lipseste ceva in casa.

Multumesc mult ca v-ati gandit la mine! Va pup pe fiecare in parte.

special am intrat sa te pup, ca stiu ca ti-e greu sa te obisnuiesti iar fara mama

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

dorm pruncii, eu savurez capuccino alaturi de cine vrea sa vina...

eu, eu!! ca am ajuns sa-mi beau capuccino la 8 seara, cu Isa in brate sau calare pe mine (nu ma lasa nici sa respir, plange la usa la baie pana ies, imi indeasa mancare in gura, imi aranjeaza parul, ma pupa si a invatat-o Maria sa-mi faca masaj la spate cu degetelele ).

tu fete, is asa suparata ca maine e libera toata lumea, scolile inchise, magazinele la fel, si eu tot program lung am la lucru . si noaptea trecuta am dormit 2 ore, Isa a plans/scancit toata noaptea, cred ca a durut-o burtica dupa cum se agita. doar la 5 dimineta mi-a trecut prin cap si-am dus-o in pat la Maria, in camera cu mama. am dormit si eu aproape 2 ore, azi am crezut ca pic pe jos de rau de somn . s-a trezit Maria cand a marait de cateva ori Isa, dar a luat-o de manuta si i-a cantat nu stiu ce de au adormit amandoua imbratisate (asa erau cand am plecat eu dimineata la lucru).

de mama, ce sa zic... nu ca ma plang! stiu ca pot sa am incredere in ea si-i spun orice, cand e de laudat o laud, cand e de corectat, la fel ii spun. dar sunt situatii neprevazute in care mama nu reactioneaza cum as vrea eu , le discutam sa stie pe viitor, nu se supara. Isa e gata invatata in brate, desi mama e doar o mana de om nu stiu de unde are atata putere s-o poarte peste tot in brate , ar lua-o si pe Maria daca ar vrea Maria

fug sa dorm mult-mult (adica 7 ore ), am pus si de paine pentru dimineata (m-am trezit ultimele doua nopti pe la 3 si am programat masina, ca oamenii astia nu stiu ca a doua zi dimineata le trebuie paine si, cum eu adormeam incercand s-o adorm pe Isa, nu-si amintea nimeni de paine...), Isa doarme deja in patul Mariei , ma duc si eu incetut-incetut... asa pierd sirul evenimentelor, ziua nu mai e a mea, ajung acasa cand deja se insereaza, nici mancare nici baita Isei nu-i mai fac eu, parca nu mai sunt eu mama ei

pup tare-tare tot delfinariul

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata delfinariu

vin eu cu si si o felie mare de tort ca ieri a fost ziua lu mama

copilul meu doarme tare rau noaptea, asa se mai foieste, cred ca de la dintisori, nu stiu ca si roade tot ce prinde...acum in sfarsit a iesit nr 8

sunt cam suparata ca ANdrei iar s-a ingrasat si acum mi-am dat seama care e cauza: lipsa miscarii. cand era mama la noi iesea mai mult afara, mergea mai mult pe jos, cu bona sta in carut,in brate, sau in jurul bancii...nu face miscare si in 9 zile de cand a venit tati acasa a luat vreo 200 de grame, asta ca sa nu zic mai mult. nici nu stiu cum sa mai procedez, sunt tare amarata...
tot ce sper e ca asta sa nu aiba repercursiuni mai incolo si daca peste un an il duc la gradinita sa fie ok, adica sa nu avem probleme cu greutatea mai incolo...ma tot uit ca alti copii mai plinuti cand sunt mici, dupa 3 ani sunt slabi slabi, dar tot ma ingrijorez...

gata, m-am plans destul

Cris te pup iubita!! Si sfatul meu, mai bine du-te si te cuibareste in brate la vasi, iubareste-l pe vladut, decat sa te arunci in bratele tigarilor!

Rodi off, iubita, si la tine e asa de greu nu stiu cum rezisti, tu care ai fost mereu acolo pentru fetele tale, ti se parea greu si sa stai o ora departe multa putere mami!

cu bunicile asa este, si cu bona, nimeni nu face lucrurile ca tine, dar trebuie sa ne adaptam si sa vedem ce putem corecta.

Pufescu o sa fie bine! dintosul

Oana daca are infectie urinara nu inseamna neaparat ca a luat de undeva, se face si pe fond de sistem imunitar slabit, practic se inmultesc mai mult decat e nevoie bacteriile rele, ecoli.

stii cand am facut eu infectie la rinichi, baza a fost o infectie urinara, urcata rapid la rinichi...nu am luat de nicaieri...si matei a fost racit, si uite asa...cum a facut si Andrei candida

Paula tot cu muci?

Ochidut ce program frumos ati avut voi

as vrea sa merg sa ii pun copilului un peste la cuptor, dar doarme, mai devreme l-am trezit ca tot spalam eu legumele...nu as vrea sa il mai trezesc, vad eu cum ma strecor ca pana la 9 sa ii pun si papa .

de azi ii schimb programul de masa, ca el din cauza somnului de pranz mananca foarte mult in partea a doua

8-8.30 mic dejun
10.30 un fruct
12.30 - 13 - pranz
16.30 - 1 fruct
19.30 cina

1 fruct inseamna maxim 100 grame, ca si cum am manca noi un mar intre mese...pana acum manca doar mic dejun si fructe si la 4 pranz, la 7 cina, apoi laptic...eventual sarim peste fructul de dimineata...vedem...

gata, fug,ca m-am intinsss....

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Fete dragi,

ce doooor mi-a fost de voi Noi am petrecut un week-end prelungit si neprevazut la socrii, apoi de cand ne-am intors acasa si Victor e in clubul mucosilor. Alte simptome nu are din fericire, doar ii curge "robinetul" non-stop, de am terminat deja cateva cutii de servetele. La aspirat urla de rasuna tot blocul, asa ca ieri am renuntat pentru ca imediat dupa m-a respins si nu voia sa ma lase sa-l iau in brate . Of, ca vad ca foarte multa lume e bolnava in delfinariu...multi pupici sa biruim cumva racelile astea

Cris, ce mi-a placut sa vad ca esti fericita. Sper sa fii tot asa, desi stiu ca e greu acum ca a plecat mama ta. Imi amintesc ce trista erai si anul trecut, dar te vei acomoda sigur ca doar ai minunea mica langa tine si te face sa zambesti. Ce fain ca ati scapat de suzeta, desi nu intr-un mod placut O imbratisare stransa pt. tine mami!

Rodi mi se rupe sufletul de cata tristete e in mesajele tale de cand cu serviciul. Si sa nu mai spui niciodata ca parca nu esti mama Isei...pai cine o iubeste si dragaleste cel mai mult si se gandeste la ea in fiecare clipa? Cine se trezeste noaptea sa stea alaturi de ea? Fii sigura ca locul tau n-o sa-l ia nimeni, chiar daca nu mai petreceti atat de mult timp impreuna. Multi, multi

Racusoru, felicitari pentru avansare, esti grozava, nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate bine La multi ani cu sanatate mamicii tale! Ref. la ingrasatul lui Andrei, nu poti vorbi cu bona sa il plimbe si ea mai mult? Oricum eu sunt sigura ca se va rezolva odata ce intra in colectivitate.

Paula te asteptam cu drag la Cluj!

Oana pe Mateiul bolnavior si il felicit pt. primii pasi! E bine macar ca ati identificat cauza febrei si sigur veti scapa acum.

Btz si eu cred ca astfel de incidente se pot intampla oriunde...mie sincer mi-e mila de mama si fetita. Nici eu nu pricep de ce voiau sa sune alte mamici la politie?!

Victo spor la toate mami....mi-e dor de voi. Dar cred ca esti asa ocupata ca sunt slabe sansele sa ne vedem curand.

Eladea, f. fain blogul pe care ni l-ai recomandat. Doar ca mi-e si teama sa mai citesc, ca parca nimic din ce mancam nu e bun. Eu fac paine la masina in ideea ca e sanatoasa, dar vad ca nici drojdia de panificatie nu e ok

Bumble, eu cred ca chiar daca nu se alege nimic din interviul cu BCR, macar ai spart gheata si ai inceput sa primesti oferte. Sigur va fi ceva curand pe placul tau

Crissteo ce ma bucur ca iti e mai bine!

Copilul meu doarme o data pe luna mai mult de 7:30 dimineata si vad ca azi e ziua cea mare Cred ca a stiut ca vreau neaparat sa stau cu voi la cafea

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

V s-a trezit devreme si l-am luat langa mine, am dat drumul si la laptop pt ca se cearta vecinii , parca se si bat!

Victo, ma uit ca V deja de multe ori alege sa tipe ca sa il bag in seama. Cate-odata uit sa il ignor si ma intorc, mai tipa cel putin de 3 ori intr-un minut dup-aia. A inceput sa-mi faca niste scene, ca imi venea sa ma dau cu capul de toti peretii , trage de mine sa-l iau in brate, daca nu ii fac pe plac, istericale. Incerc sa il ignor, de cele mai multe ori, dar uneori simt ca o iau pe campii si uit ca are 1 anisor si incep niste discutii de ma doare mintea dup-aia ca incerc sa il fac sa fie stapan pe el .

Azi noapte am avut vreo 3 ore de stat cu ochii pe pereti, m-a durut si maseaua, cand ma lua somnul se mai trezea V .

Pufescu sper sa fie bine cu serviciul si sa gasesti o solutie de compromis pana in primavara! si pe dintosel!!

Criss, bafta cu dieta! Ce fain ca iubirea tine si de calm!
Eu am cafea fara cofeina, decofeinizata natural!

Crisu', cum esti mami?

Crissy, azi parca tb sa primesti o veste, control?

si pe Raisa cea cumintica!!

Aelita, pe Miguel, ma bucur ca e spre insanatosire!

Ce mai fac muciosii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

V are cam 12 kg, ceea ce si mie mi se par fff mult! De miscat se misca, nu zaboveste o secunda, decat daca face o prostie.
Fructe ii dau la o singura masa, sub forma de gustare, 'cina' e de fapt tot o gustare (deh, se presupune ca cina sa fie usoara), dar la 18.
Tot uit sa te felicit, Alina, pt reusitele la serviciu!

Rodi, imi pare tare rau ca nu esti multumita de munca (nici nu prea ai cum la cat sunt de neseriosi), dar la sot la munca nu se mai poate nimic?

Mergi la inceput