Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 ooana poate nu s-a recoltat igienic urina si de asta a iesit infectia, nu poti repeta? |
avand in vedere febra peste 39 care scade pentru putin timp cu antitermice dupa care revine si lipsa poftei de mancare nu mai putem clar sa stam asa, incepem diseara antibioticul - ori asta inseamna ca si daca iau maine iar urina, proba va contine urme de antibiotic
eu am recoltat azi urina si mai igienic de atata nu se poate
oricum e bine ca am descoperit ce e si acum putem trata
EDIT: stau si ma intreb cum naiba ne-am pricopsit cu asa ceva, cand am grija de copilul asta mai mult decat am grija de mine...ufff

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
saddie spune:
paula noi am scapat definitiv de muci cu Sinupret. Asta dupa ce am trecut la rand prin Vibrocil, Olinth, Colargol + apa de mare si aspirat fara numar timp de doua saptamani! I-am dat cate 10 picaturi seara, azi e a 4-a zi si nici n-a mai fost nevoie s-o aspir. Ii mai dau pana fac 5 zile si gata. Sper nici sa nu se mai intoarca.
eladea2005 spune:
oana, draga mea, nu te invinovati, n-are rost...stii si tu bine ca copiii cel mai bine ingrijiti au pb mai multe...
lasand gluma la o parte, oricine se paote pricopsi cu asa ceva...si cu multe altele...va pup ...lasa ca scapati voi si de asta, bine ca stiti ce e si va tratati...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
saddie spune:
crissteo ce frumos ai descris imaginea cu baietii tai!
Bravo si pentru cat de harnicuti ati fost!
A propos de cafea daca te simti bine cu o cafeluta mica dimineata, nu renunta la ea. Nu o sa-ti afecteze dieta. Cafeaua decaf e destul de nociva pt. organism din cauza proceselor chimice folosite pentru extragerea cafeinei.
eldea ce mic razboi e la tine acolo
. Mi-ai facut pofta cu cappucino si latte macchiato
. Merg sa-mi fac o cacao cu lapte de migdale.
oana sanatate multa!
Bine macar ca ati gasit motivul febrei.
ramonavlas felicitari pentru succesul de la cresa!
crispro Hai fruntea sus ca o sa fie bine! Tu esti o mamica minunata si mi-esti draga tare, tare de tot!

Victo spune:
HELLO
mai , la noi de cd merge stefan la gradi e super ok, nu mai are timp sa se bata cu frate-su.eu dc vad ca Stefan e in prag de criza, incerc sa evit. va tot povesteam ca el asa e, face crize-cu urlete, tipete tranteli, din motive f minore. psih. a zis ca vrea atentie. si asta e modul lui in care o cere, ca asa o si obtine.
eu deja il cunosc f bine si ii dau pace - spre ex. intr-o seara isi facuse el o "casuta" din pernele mele de decor , iar la picioare din rufele adunate de pe sarma. mama da sa le ia sa le puna la locul lor. in aceeasi secunda i-am zis sa le lase acolo. dc le lua, Stefan era gata si nu ne-am mai fi inteles cu el. alta data a plans de n-a mai putut ca de ce i-am pus pasta rosie si nu albastra pe priuta. pai zic, mami, am uitat care cum era. din fericire pt noi, a gresit si el (a zis, tipand, pai nu ti-am zis, rosie seara si albastra cu seara)..asa ca i-am repetat ce a zis si am ras amandoi si i-a trecut.
cam asa e zilnci la noi. dc il vad ca are chef sa se joace sg cu masinile, sa nu i le darame mihai, efectiv il iau pe mihai si mergem in alta parte amandoi. cama asa rezolv eu uneori conflictele.
alteori am enervez teribil si tip si uite-asa..:(
alta data a tipat vreo 10-15 minute ca eu am aprins lumina pe scara (eu am intrat prima in scara, era seara)- ca trebuia sa il las pe el..ioooiii..
eu nu imi pun pb ca ar avea vreo problema, pt ca el numai cu noi parintii face asa. cu buncicile, la gradi e relativ cuminte, atent, inteligent.
btz, si la mamica respectiva probabil fetita ei e in genul lui Stefan al meu, care face crize din motive minore si eu stiu, pe fond de oboseala, de glicemie scazuta..isi gaseste sa faca sa urle asa. ma mira ca e cam marisoara sa mai faca din astea. am inteles ca totusi pe la 5 ani se mai domolesc.sunt copii care efectiv de invinetesc, li se opreste respiratia..la ea cum zici a inceput sa ii curga sange din nas..
nu stiu daca trebuie neaparat sa ocolesti parcul respectiv.cum crezi.
ma duc la masa, ca sunt lesinata.
imi montez calorifer mai mare, termostat la centrala,repar chiuveta ma costa cu totul totul vreo 1000 lei, dar trebuie, ca am platit f mult iarna trecuta gazul, in conditiile in caare nu am stat in tricou in casa.
iar anul asta se scumpeste din nou.
racusor, am rezervat la un hotel pana la urma, in zona cismigiu, la recomandarea unei colege de-ale mele.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alice_Elena spune:
Denisa, iti dau un ceai cald cu lamaie si miere
Mara are muci curgatori. Cand stranuta i se fac niste lumanari pana in barba :)) trebuie sa fiu pe faza ca altfel ii intinde pe toata fata. In rest e bine. Sper. Mananca intr-una..
Baleste foare tare. Sper ca nu ii iese si vreo masea ca sa fie treaba buna 
E bine totusi ca e soacramea aici ca face ea mancare, curat.
Da, oana, e rau in masina cu copil nerabdator..
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
27+ 
crissteo spune:
Saddie, daaa, mie cafeaua imi place valeu valeu. Dar eu sunt de aia, daca imi scrie la dieta ca n-am voie nu stiu ce si fac o abatere cat de mica, urmeaza alte abateri pana stric dieta de tot. De aia ziceam sa renunt la cafea. Si asa zici, ca cea deco e mai rea pentru sanatate? Aoleu.
Victo, Stefan al tau e copia lui Teo al meu, asa face si el crize si crizute, cu mine, cu tati nu. Cu el nu da din picioare, nu tipa, nu se tavaleste, nu arunca, nu vorbeste urat. E drept ca el e mai transant cu el si e consecvent in ce-i spune, ca eu stiu ca de asta nu am eu succes mereu. Eu ii spun ca nu are voie nu stiu ce, peste cateva minute uit ca nu stiu ce face Albert si trebuie sa schimbam planurile.Asa ca el a inteles ca se poate cu mine, intr-o zi ii spun- cand alegi sa nu dormi nu-ti mai pun muzica si-mi rapunde cantand- nananana o sa uiti, mami o sa uite mami o sa uite. ![]()
Am zis eu, astia mici ai mei sunt mai desptepti ca mine si ca tatcu al un loc.![]()
crissteo spune:
michelle, da, ziua de ieri a fost deosebita pentru tot familionul, ne-a iesit frumos.
Si eu sunt mult mai calma de cateva zile, habar nu am de ce, dar nu ma mai atinge orice, adica nu, nu sunt calma, sunt asa fericita cu baietii mei, ca nu ma ating multe.
Crispro, deci ne dai ori nu ne dai, mi-a ramas gandul la ceva bauturici de care povesteai tu. In afara de o bere din an in paste si de un pahar de vin la fel de rar, nu am mai gustat nimic.
O sa te acomodezi fara mami tau. Sa ne spui cum esti.
Btz, poate copilul din parc avea nevoie de ajutor, sau mama ei? Eu cred ca daca vedeam copilul cu sange pe el sunam la salvare, la politie de ce? sau n-am inteles eu?
Daca zici ca mereu era cuminte si acum s-a intamplat asta, poate ca s-a imntamplat ceva. Eu nu-i feresc pe ai mei, au vazut tot felul de crize ale copiilor din parc, am folosit asta sa le explic ce si cum. Inca mai astept sa vad dac as-a prins ceva de Teo, sau nu m-a auzit. Dar poate avea o problema ceva, nu a vrut nimeni sa o ajute? 

Victo spune:
aaa..si legat de copii cu isterii...ganditi-va ca poate peste un an -doi si ai vostri vor fi la fel.(poate veti avea noroc si nu vor fi). si nu cred ca v-ati dori sa va ocoleasca prietenii, vecinii, cunostintele, pt ca , copilul nu este "cuminte" in sensul clasic.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Baby78, am ajuns in sfarsit la Curtea Brancoveneasca! I-am luat puiului piept de pui si ficatei, f. bune!!! Si dulceata de afine de Topoloveni! Asta nu i-a placut deloc! Si am mai dat si 26 lei pe borcanel )Va imbratisez cu drag! Eu mai lucrez un pic si pe urma la nani ![]() Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! ![]() |

sa va fie de bine cumparaturile ! Eu nu am luat miere de la ei si nici nu i-am dat lui Tudor....Ma gandesc ca voi avea timp destul...Ma gandesc ca daca tu ai o problema cu miere poate ar fi mai bine sa mai amani si tu momentul ca nu se stie ce sensibilitate poate avea si el...(asta e parerea mea )

Iuliana mami fericita de minune
Tudor