sfasietor de trist, din pacate! Bietul sufletel, bietii parinti.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
imi muncesc mintea de cand am citit...
este ceva ce putem face noi? sa-i ajutam cumva?
INCREDIBIL!
Nu am mai auzit nimic de Mario si nu indrazneam sa mai intreb nimic despre el. Astazi ne-a sunat bunica lui sa ne spuna ca Dumnezeu a facut o minune!
Dupa ce doctorii au spus familiei ca tratamentul nu a functionat si ca sa-l duca in Romania si sa se pregateasca de inmormantare, chiar in ziua plecarii atitudinea apatica al unui copil bolnav a fost inlocuita cu cea a unui copil vioi si plin de viata. Au hotarat sa-l mai tina iar astazi medicii spun ca se pare ca este vindecat! Pana si medicii vorbesc despre o minune!
Astaptam ca Mario sa se intoarca in Romania si speram sa revenim cu aceasta poveste senzationala. Este tot ce stiu in acest moment!
Bunica multumeste inca o data pentru ajutorul persoanelor implicate, nu numai celor care au donat bani dar si celor care s-au rugat pentru sanatatea lui Mario.
Dumnezeu este mare si face minuni!!!
Mare bucurie !!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
multumesc lui Dumnezeu .... ma bucur enorm de mult pentru acest copilas, pentru mamica lui draga...
Doamne Ajuta la tot asa bune vesti si in continuare