Mario, un baietel de 4 ani are nevoie de inimi
Raspunsuri - Pagina 15
desprecopii spune:
sfasietor de trist, din pacate! Bietul sufletel, bietii parinti.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
madyrizi spune:
imi muncesc mintea de cand am citit...
este ceva ce putem face noi? sa-i ajutam cumva?
admin spune:
INCREDIBIL!
Nu am mai auzit nimic de Mario si nu indrazneam sa mai intreb nimic despre el. Astazi ne-a sunat bunica lui sa ne spuna ca Dumnezeu a facut o minune!
Dupa ce doctorii au spus familiei ca tratamentul nu a functionat si ca sa-l duca in Romania si sa se pregateasca de inmormantare, chiar in ziua plecarii atitudinea apatica al unui copil bolnav a fost inlocuita cu cea a unui copil vioi si plin de viata. Au hotarat sa-l mai tina iar astazi medicii spun ca se pare ca este vindecat! Pana si medicii vorbesc despre o minune!
Astaptam ca Mario sa se intoarca in Romania si speram sa revenim cu aceasta poveste senzationala. Este tot ce stiu in acest moment!
Bunica multumeste inca o data pentru ajutorul persoanelor implicate, nu numai celor care au donat bani dar si celor care s-au rugat pentru sanatatea lui Mario.
ancadragoman spune:
Dumnezeu este mare si face minuni!!!
Mare bucurie !!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
vias spune:
multumesc lui Dumnezeu .... ma bucur enorm de mult pentru acest copilas, pentru mamica lui draga...
Doamne Ajuta la tot asa bune vesti si in continuare