Mario, un baietel de 4 ani are nevoie de inimi
De obicei, cand auzi despre un copil diagnosticat cu o boala grava, orice om cu inima tresare. Ce soarta crunta pentru un copil...
Mario este un baietel de 4 ani care a fost diagnosticat cu leucemie si are o unica sansa: transplantul de maduva.
www.desprecopii.com/info-id-1217-nm-Mario-un-baietel-de-4-ani-are-nevoie-de-Comunitatea-Desprecopii.htm" target="_blank">Aici puteti vedea poza lui Mario si diagnosticul sau.
Acum Mario are nevoie de tresarirea din sufletul nostru. Orice donatie il poate ajuta.
Faceti donatii aici:
Nedelea Iulia
Cont Euro: RO51RNCB0278006300650002
swift: RNCBROBU
Cont Lei: RO78RNCB0278006300650001
PAYPAL DC: mihaela77oprea@yahoo.com cu specificatia pt Mario!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
mihaela77O spune:
daca nu-i nici o problema,pot sa ma ofer eu:
mihaela77oprea@yahoo.com cu specificatia pt Mario!
mult succes in strangerea banutilor!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Eseea spune:
Mirela, se poate oferi si ceva spre licitare? Eu as vrea sa ofer o scoica de masina si un tarc de joaca, in stare f buna. Si, daca e cineva interesat sa le cumpere, sa puna banii pt Matei!
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Happiness_4_us spune:
O sa trimitem si noi ceva banuti. Astept sa vad daca e ok contul paypal dat de Mihaela.
Sanatate multa micutului, Mario!
ana_a spune:
As dori sa donez spre licitatie o inimioara de aur daca se poate.
As vrea sa stiu cui as putea sa trimit o fotografie cu micuta inimioara de aproximativ 0,47 gr pentru a aparea la bazarul umanitar.
Multa sanatate micutului Mario si sa se adune cat mai repede banuti de care are nevoie!
Happiness_4_us spune:
Mirela, e ok paypalul dat de Mihaela?
Poate ca ar fi mai bine ssa fie pus cazul la generale bolduit!
dana n. spune:
Astept si eu ok-ul ptr contul paypal.
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 33+ cu
desprecopii spune:
Buna dragelor,
Da, apreciez initiava Mihaelei - dar am sa o rog sa ne dea udate-uri regulate ca sa putem da cate o iconita. Si print screenuri din cont pentru transparenta.
va pup
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
szivarvany spune:
eu abia maine voi putea vira o suma mica-mica, dar din suflet direct in contul de lei afisat in primul post.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=5" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
ancadragoman spune:
Deci se pot dona produse pentru el?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Buna dragelor, Da, apreciez initiava Mihaelei - dar am sa o rog sa ne dea udate-uri regulate ca sa putem da cate o iconita. Si print screenuri din cont pentru transparenta. va pup Sanatate si o zi cu soare va doresc! |
bineinteles!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...