Crema/supozitor hemoroizi in sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Poti incerca si Carpicon - contine doar ingrediente naturale, si are rezultate chiar bune - extract uleios de rasina de conifere, ceara galbena , unt de cacao substituent.

Actiune: Referen#355;ialul electric īncadreaz#259; aceste principii active atāt īn grupa propriet#259;#355;ilor calmante #351;i relaxante, cāt #351;i īn a celor tonice #351;i stimulante. Datorita acestor proprietati, produsul poate fi administrat īn zona ano - rectala si genitala; ca antiinflamator, antieritematos, calmant, antiseptic, cicatrizant, ca adjuvant īn tratarea anexitelor acute si cronice, chisturilor ovariene, cistitelor, hemoroizilor interni si externi, prostatitelor, fisurilor anale.

Este atat sub forma de crema, cat si supozitoare.

Uite un link despre Carpicon:

http://www.carpicon.ro/default.asp?appid=1552

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lexi..acum am priceput

Crystall...Capricorn am folosit dupa prima sarcina..efect 0 la mine

Hemorzom a fost ok..dar acum nu-l pot folosi!

Proctolog..am retinut.

Proctoglyvenol..neah..efect 0..si acum!

Elaxx...baia la sezut cu tarate sau teci de fasole uscate..nu au ce rau sa-mi faca

La primavara voi aduna :iarba de tranji..am auzit ca face minuni!

Bineinteles ca maine voi suna ginecologul..dar stiu ce va spune:CAPRICORN...deci pasOricum o sun..pentru alte pareri din lista mea cu remedii

Voi incerca cu bai si Proctolog

Deja dupa doi bai aseara cu tarate...s-a mai desumflat un pic si am reusit sa adorm azi-noapte!

Lexi..dar crema aia se poate folosi si-n sarcina?Am laborator unde sa merg s-o prepare

Multumesc fete din nou!

Sper din suflet sa nu ajung la cutit sau cicatrizari si altecele..imi ajunge o nastere naturala cu taieturi si cusaturi...si urmeaza si a doua....

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Mie nu mi-a dat voie dr ginecolog in sarcina sa folosesc supozitoare pt hemoroizi de nici un fel.
doar crema Procto-Glyvenol si asta parca o data pe zi sau seara si dimineata ...nu mai tin minte. la mine nu a avut nici un efect.
dupa ce am nascut era mai rau cu hemoroizii decat cu taietura de la nastere... tot nu am avut voie supozitoare doar unguent ca alaptam...

apoi o asistenta m-a invatat sa ma spal de fiecare data cand merg la toaleta cu apa si sapun... au trecut acum dar am pastrat modul de toaletare

Mergi la inceput