Un cadou,o idee

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Sau le faci cadou plata fotografului sau a DJ sau contribui cu alt(alte) cupluri la 'luna de miere'
Nu au facut o lista ca asa se obisnuieste dincolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

La ei, obiceiul este ca invitatii sa trimita o suma oarecare intr-un cont bancar deschis cu aceasta ocazie, deci contributia respectiva ne-am asumat-o intr-un totul...problema este ca eu mi-as dori sa le daruiesc ceva sa le poate aminti de noi si de data nuntii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Eu insa fac parte din cei care au primit icoane cu toptanul, ba unele mari si aurii. Nu-s religioasa de fel, nici nu-mi vine sa le arunc dar nici sa-mi tapetez peretii cu ele. Acum sunt sigura ca ar prinde acest cadou daca stii sigur ca ei ar aprecia (si nu au un sertar destinat pt ele cum am eu). In acest caz cauti una handmade eventual pe un suport inedit (sunt si pe piatra unele etc).
Altfel, pt idei, e inspiranta si o vizita la Zara Home (asta daca treci prin bucuresti)sau alte magazine de decoratiuni (cu gust).
Mai mult de atat nu pot ajuta caci sunt varza la acest capitol, dar in principiu daca sunteti apropiati cred ca vor aprecia orice (eu si acum ma uit cu drag la toast-arul primit la nunta)
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

off topic:

Alina, felicitari pentru bebe2. Ma bucur mult pentru tine!
Pupici si lui Rares!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raresionut

La ei, obiceiul este ca invitatii sa trimita o suma oarecare intr-un cont bancar deschis cu aceasta ocazie, deci contributia respectiva ne-am asumat-o intr-un totul...problema este ca eu mi-as dori sa le daruiesc ceva sa le poate aminti de noi si de data nuntii.

Rares (26.04.2005) si Alexandra ( 28.04.2011)

pai ai putea sa te inspiri de la cuplul nostru regal, care a dus la nunta printului William un cadou format dintr-o rama foto lucrata manual din piele si o cutie (de bijuterii, cred), tot din piele. poate ai noroc si gasesti ceva elegant si de bun-gust, si sunt si utile pe deasupra.
sau, poti cauta un album foto deosebit, in care sa-si puna fotografiile de la nunta.
icoana...numai daca stii ca o vor pune in casa la loc de cinste si daca se asorteaza cat de cat...ar fi si pacat sa ajunga intr-un sertar sau dulap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu la ultimele 2 nunti am facut cadou tacamuri de fite, de o anumita marca. Au avut un succes fff mare.

DAr, cunosteam f bine cuplurile, si stiam ca darul va avea succes.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Nu sunt religioasa si am primit icoane multe icoane la nunta:) Le pastrez intr-un sertar :)) Dar... am o singura icoana la noi in camera, icoana care a stat pe masa preotului cand ne-am cununat. E pictata manual de o pictorita foarte talentata, apropiata noua. Rama, la fel, facuta manual.
Dupa mine, daca nu e o icoana intr-adevar deosebita, nu are rost:) Mai bine un cadou de casa sau o mini-vacanta:)
Un alt cadou care m-a impresionat a fost o plapuma, facuta de bunica sotului cu cel mai mare drag. :) Da, am plimbat-o si peste ocean chit ca a ocupat o valiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Nu stiu daca in Romania se gasesc obiecte din argint pe care se pot grava numele mirilor si data casatoriei. Cineva imi povestea ca a primit la nunta doua pahare din argint si inca le pastreaza si folosesc cu drag dupa multi ani.

Mergi la inceput

Chiar mi-ai dat o idee, super, o sa iau la picior magazinele sau mai bine caut pe net. Mersi mult.
Inca ma gandesc la ideea cu icoana, avand in vedere ca se muta si la casa noua .

Citat:
citat din mesajul lui oanagabriela

Nu stiu daca in Romania se gasesc obiecte din argint pe care se pot grava numele mirilor si data casatoriei. Cineva imi povestea ca a primit la nunta doua pahare din argint si inca le pastreaza si folosesc cu drag dupa multi ani.

Oana, mama lui Antonia

Mergi la inceput

Mi-a placut ideea cu albumul foto, poate o sa combin cu cadou cu paharele inscriptionate, si...cu icoana de rigoare .

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui raresionut

pai ai putea sa te inspiri de la cuplul nostru regal, care a dus la nunta printului William un cadou format dintr-o rama foto lucrata manual din piele si o cutie (de bijuterii, cred), tot din piele. poate ai noroc si gasesti ceva elegant si de bun-gust, si sunt si utile pe deasupra.
sau, poti cauta un album foto deosebit, in care sa-si puna fotografiile de la nunta.
icoana...numai daca stii ca o vor pune in casa la loc de cinste si daca se asorteaza cat de cat...ar fi si pacat sa ajunga intr-un sertar sau dulap...

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput