Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am pus si eu cateva poze

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Roxy,pozici cand mai pui?
Micky,deci si Andra este o mancacioasa....Bravvvvosss!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

a avut perioade..acum de la 6 la 7 luni manca f f putin si drept urmare a luat si putin in greutate, insa motivul se pare ca au fost cei 2 dintuci pe care ii avem..de vreo 4 zile, de cand au iesit practic dintucii, s-a pus pe mancat ceva de groaza..protesteaza cand se termina portia, si eu ii pregatesc in jur de 220 ml..de aceea aseara i-am marit la 240 cu 3 cupe cereale si a fost multumita

Mergi la inceput

azaz ai niste puiuti tare dulci si frumosi puiul mic este asa dulce si cretofolin

happiness asa fac si eu, ii dau cerealele mult mai devreme, ci nu la culcare.
si nici nu-i dau zilnic cereale cu lapte, de cateva zile i-am tot facut branzica ba cu iaurt si biscuite, ba simpla cu iaurt, ba cu un fruct...

eu am observat ca atunci cand ii dau cerealele cu lingurita mananca mai putin decat cand i le dau cu biberonul. de ce oare? se plictiseste cu lingurita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am terminat si noi plimbarica!!

si eu il las pe lucas jos pe covor sa se joace cu surioara lui sau sa o urmareasca mai bine am noroc ca am casa plina de jucarii de la fetita

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Roxy,pozici cand mai pui?
Micky,deci si Andra este o mancacioasa....Bravvvvosss!

a avut perioade..acum de la 6 la 7 luni manca f f putin si drept urmare a luat si putin in greutate, insa motivul se pare ca au fost cei 2 dintuci pe care ii avem..de vreo 4 zile, de cand au iesit practic dintucii, s-a pus pe mancat ceva de groaza..protesteaza cand se termina portia, si eu ii pregatesc in jur de 220 ml..de aceea aseara i-am marit la 240 cu 3 cupe cereale si a fost multumita

mami de 2 prichindei
Draga de ea are deja 2 dintisori!Mie pediatra mi-a spus ca dupa 6 luni copilasii nu mai i.au in greutate asa mult ca pana acum ci doar aprox. 250-350 gr pe luna si ca v.or creste in inaltime mai mult.

Mergi la inceput

Fug la poze ca au aparut noutati...!

Mergi la inceput

Roxy,este minunata dolofanica Anastasia...Acum am observat ca are patutul lipt de patul vostru...Deci, locuiti in aceeasi camera.
Happy,ce mult a crescut Maria si ce dulce este...cel mai mult imi place la ea ca etse asa creolina !

Mergi la inceput

ally da, locuim in aceeasi camera si asa vom locui si de acum inainte inca nu vreau s-o duc la ea. are timp sa doarma si singurica.
am lipit patutul de al nostru ca sa nu cada, pana acum era departat. asa mi-e mai usor, am pus doar pe partea cealalta de pat bariere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Uraaaa...am papat mar mai mult pe langa gura si pe babetica da` ce conteaza, a stat fata in scaunel si mami i-a servit la lingurita suc de mar sa o fi vazut cum se stramba, la prima lingurita era asa mirata , nu stia ce e aia...eu ma prapadeam de ras, nu ma puteam abtine, era asa comica si dulce in acelasi timp cand ma vedea ca rad asa cu spor, mai facea si ea cate un he he si eu iar cu lingurita la gura ei ...si ea iar se stramba, dar ce sa spun, pentru prima data cu lingurita cred ca a fost ok... i-am dat pe razatoare un mar de marime medie, a iesit cam 45 ml suc din el , pulpita am papat-o eu dupa ce am scos sucul dulce acrisor si bunnn... nu stiu ei cat i-o fi placut dar mie una da abia astept sa vad maine cum face, sper sa fie din ce in ce mai bine si sa nu se sperie de lingurita... azi cam dupa ce trecuse de jumate a inceput sa nu mai deschida gurita si am cam stat dupa ea sa deschida gurita sa pot sa ii bag lingurita ... deci din cei 45 ml, cred ca pe jumate s-a dus pe langa gura si pe babetica si la urma mai ramasese cam 5-7 ml in paharel si nu mai voia si nu am fortat-o si l-am baut eu deci operatiunea lingurita a inceput, sa speram cu mai multe succesuri pe viitor

ma duc sa ma pregatesc sa iesim, e soare si frumos si mami are chef de plimbare... adica ma duc sa ii mai cumpar babetele ca ma gandesc ca cele 6 nu-mi ajung am un set de 4 de la mothercare pe fata plusate si pe spate cu plastic si 2 de la ikea care-s numa de plastic si nu prea imi plac, ii sunt largi si i s-a cam scurt marul pe langa pe haine, a trebuit sa o schimb si spal dupa... deci o sa mai astept sa mai creasca sa ii pun astea de la ikea, maine ii pun alea de la mothercare si am numai 4 , cand o sa incep sa ii dau si supita de legume nu o sa imi ajunga, deci ma duc sa ii mai cumpar un set sau 2 chiar sa nu raman in pana vreodata

dupa amiaza la 3.45 ma duc la dr cu ea ca avem programare sa vedem ce spune de bubite si de diversificare, sunt foarte curioasa daca nu o sa caste ochii mari cat cepele cand o sa ii spun ca abia azi am inceput cu suc de fructe si de cateva zile cu cereale

apropo, multumesc de sfaturile cu cerealele, o sa incerc sa i le dau si eu la lingurita... cerealele mele se fac cu lapte nu cu apa simpla , asa scrie pe cutie o sa ii fac diseara asa vreo 3-4 cupe cu lapte sa vedem cat papa la lingurita, ca in bibe se pare ca ii plac tare mult, rade biberonul seara ... de exemplu aseara ar mai fi vrut dar nu i-am mai dat ca papase 210 ml si am pus-o la san ca aveam un san cam mare si tare si am spus sa mi-l desfunde ca pana dimineata urlam de durere daca nu

gata, ma duc la ale mele... vorbim mai pe seara si va spun ce ne-a spus tanti doctor

edit: ma bag sa fac un nou capitol sa aveti ce palavragi pana revin eu pe seara
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Capitol nou aici !

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput