Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ar trebui sa mai strang din lucruri, sa le pun in cutii.... dar prefer sa stau cu voi am timp cand isi face lucas celelelate 2 somnicuri

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona si pe mine ma cam doare gatul, am tot baut ieri la ceaiuri de am facut niste sani cu lapte...

irinuca nici eu nu pot sa dorm la comanda in primele 2 luni dormeam cu ea dar pentru ca eram obosita, acum nu mai dorm, chiar daca vreau nu pot.

azi i-am dat biscuiti populari in fructe. i-am pus 2 biscuiti la 150 gr fructe si mi se pare ca a fost cam mult. si nu prea s-a dat in vant, ii placea mai mult cu cereale.
oricum, v-am mai zis...nu stiu cum papa ai vostrii si 200 ca a mea papa mai putin. zilele astea nu a depasit 150 nici fructe nici supita.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Somleac
...
Roxi si eu stiu o fraiera care a ramas gravida in timp ce alapta. Uita-te la diferenta de varsta dintre baietii mei Oricum eu sunt de parere ca o diferenta asa de mica nu este buna nici cand sunt copii mici si nici mai incolo. Este foarte greu si pentru mama si pentru copii asa ca sfatul meu ar fi sa mai astepti, dar oricum tu faci cum te indeamna pe tine sufletul si hormonii.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

deci tu ai ramas in timp ce alaptai?
este greu cand sunt mici dar este bine cand sunt mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

Irinuca daca vezi mesajul te rog sa imi spui si mie de unde ai comandat MEI TAI?

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mary l-am luat de pe meitaibebe.ro (al nostru este modelul 84 din galerie). L-am primit joi prin posta. Sunt super incantata de el. Cred ca voi renunta la carucior. Este foarte comod, iar Dariei ii place foarte mult. L-am incercat vineri seara, la tara. M-am plimbat cu ea in mei tai afara in curte si in 15 min a adormit. Ce mi-a placut foarte mult este ca eu o incalzeam pe ea si ea pe mine. Afara era cam rece. Am pus si o patura pe noi si a adormit asa pe mine vreo ora, in timp ce eu stateam la masa la o vorba cu familia.

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

fain..asa ieseam si eu cu vlad in wrap la terase..el dormea si eu ma distram

Mergi la inceput

irinuca cel mai bine ar fi sa doarma in patutul ei. sa stie ca acolo este patutul ei si acolo trebuie sa doarma.
eu nu o iau in pat decat dimineata cand mai stam si ne jucam sau daca se trezeste noaptea si nu o mai ia somnicul. o iau langa mine, ii dau titi si adoarme si o las langa mine.

bb_yasmi pai la voi este cald si bine daca il imbraci numai asa
la noi noaptea sunt cu minus gradele si ziua vreo 3-5 grade asa. foarte frig, te imbraci ca iarna, deja mi-am scos cizmulitele.

Mergi la inceput

viss cum am putut sa uit

La multe lunite pentru bebeii scumpi si frumosi, sa creasca mari si sanatosi

Mergi la inceput

somleac ma bucur ca vei fi mai activa sa stii ca intr emine si fratele meu este 1 an jumate si asa bine ne-a fost..eu de aceea mi-am dorit sa-i am apropiati ca varsta..aceleasi interese, prieteni, vacante, plecari cu gasca peste tot iar eu avand un frate mai mare beneficiam de acordul parintilor ..nu stiu pt noi a fost minunat si sper sa fie si pt ei la fel..acum e greu, dar sper sa merite..oricum de cand cu gradi mie mi se pare lux..nici nu indrazneam sa visez la asa trai.
madutza sa va fie de bine cumparaturile..de unde le-ai cumparat ? trebuie sa ma aprovizionez si eu pt iarna si tot oscilez..nu stiu ce sa iau andrei..combinezon gros de fas sau geaca separat ? cizmulite sa poata sa mearga sau doar niste botosi grosi ?
happi eu deja o las pe andra jos pe covor in mijlocul jucariilor ( am selectat eu ce ra periculos ) si e super incantata..protesteaza daca o pun in tarc sau pe canapea..vrea la joaca..la fel si in parc, nu mai vrea in carut protesteaa de cand intram in parc ca vrea si ea in leagan, caluti, tobogane, etc..si a mea inca n-a luat-o in patru labe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

aoleoooo, la noi pe munte e zapada.....abia acum am vazut si trebuia sa spun cuiva. Am fost afara dar nu m/am uitat pe munte.....deci e clar la noi a venit IARNA. cine doreste cine mai pofteste un schiat in Straja, Parang, e poftit!!!!

Roxy, nici puiul meu nu manaca mai mult de 200 gr la o masa. Nu ma stresez pentru ca sincer stresul meu e sa nu am copii grasi, asa ca nu insist. Ma gandesc in general cam cat e portia pentru mine si adaptez pentru copii. La Eliza nu mai e nevoie pentru ca ea stie deja cat sa manance.
In schimb la copii mici stomacelul noi il reglam si poate o sa par dura dar daca un copil e supraponderal e din vina EXCLUSIVA a parintilor. Asa ca nu ma strofoc prea tare cu gramajele. Si in general variaza de la un copil la altul si in functie de energia consumata, sunt copii mai energici, sunt copii mai calmi la care normal ca aportul de calorii va fi pe masura. Plus ca e diferenta chiar si intre baieti si fete.

Somleac, felicitari pentru puii tai acum am vazut ce familie faina ai. BRAVO!!! daca ar fi dupa mine si eu as mai face vreo doi. Mi/ar fi placut asa vreo trei odata ca Nicoleta Luciu.
Yasmi, o sa pun si poze dar merge greu netul meu si incarca greu si pe facebook.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-ieri am facut 7 luni.asa ca am bagat ficatel de pui-au lins tot- 200g legume plus ficatelul fiert separat.am auzit de la voi sa-l fierb in lapte? am sa incerc si eu
-mai treb sa introducem la 3 zile diferenta iaurtul, sa inlocuim si masa de 18,am cumparat si avocado-ca v-am tot auzit pe voi..si galbenusul de ou, tot in luna a 7-a sa-l bag?
-voi cum ii scoateti afara pe bebici azi?combinezon de fas de-antregul? sau dresuri cu blugi si maieu, bluza si geaca groasa?am niste dileme..musai treb sa-i scot afara azi.
-cand vine sotul la 18 diseara, continua la dulapul lor- in partea de umerase adaug tot rafturi..avem casa asa mica, incat in 2 ani cred ca voi avea rafturi de-asupra patului, si voi calca printre rafturi pe josvoi lasa doar un culoar mic de 10cm prin care sa circulam ca sa iesim din casa

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

eu primul faicatel facut in lapte l-am ars si am umplut casa de fum acum veo saptamana..asa ciuda imi era ca era ficatel del a o gainusa de tara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona si pe mine ma cam doare gatul, am tot baut ieri la ceaiuri de am facut niste sani cu lapte...

irinuca nici eu nu pot sa dorm la comanda in primele 2 luni dormeam cu ea dar pentru ca eram obosita, acum nu mai dorm, chiar daca vreau nu pot.

azi i-am dat biscuiti populari in fructe. i-am pus 2 biscuiti la 150 gr fructe si mi se pare ca a fost cam mult. si nu prea s-a dat in vant, ii placea mai mult cu cereale.
oricum, v-am mai zis...nu stiu cum papa ai vostrii si 200 ca a mea papa mai putin. zilele astea nu a depasit 150 nici fructe nici supita.

andra mai nou la culcare vrea 240 lp cu cereale

Mergi la inceput