Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
ailed_dota spune:
Alexina, si mie imi vine sa vomit de la radacina de patrunjel... mie imi place telina si vad ca si andrei....incearca alte combinatii... a mea vad ca refuza spanacul....de tot... dovlecelul ii place...
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
viss , neatza m-am gandit la voi ieri muult nu stiu dc.........
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
eu imi fac curaj sa ma duc in piatza... yasmy vii cu mine? Vreau sa fac o tocana cu ardei capia muuult si cu ceapa multa si carne de porc si nu stiu ce corbica... cred ca de fasole veerde cu ou...
mami de fete frumoase:
viss spune:
-ailed ei, ti-am intrat sub piele, na..acum iti invadam gandurile
- ai mei nu au dormit ieri decat f. putin. ca nu i-am lasat noi.dim. au prins o ora, apoi 30 in la pranz-13 si 30 min la 15.30..tati dim a plecat sa ia cauciucuri de iarna cu un prieten.a venit acasa fara cauciucuri dupa 3 ore, cica au stat la cafea 4 fosti colegi de liceu,au decis dc pretul e bun cu montaj cu tot..si au barfit, in restiar eu nu stiam cum sa fac si legumele ptr o sapt, curatat si pus la fiert, sa adorm si copii, pana la urma m-am descurcat, am curatat langa ei in dormitor, am pus ce se fierbe mai greu-morcovii, telina, pastarnacul, si pastaile la fiert, si am adormit si copii cu greu, intre drumurile la bucatarie.si cand s-a intors tati cu noul dulap, a facut galagie, i-a trezit,asa ca, i-am scos cafeaua aia pe nas- toata ziua
- la celalalt somn al lor, s-au trezit ptr ca am inceput montatul dulapului care a durat vreo 4 oresaracii erau rupti la ora 21.si s-au comportat totusi excelent, eu nu mai stiam cum sa le captez atentia..
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/
ailed_dota spune:
sa stii viss, sau poate simteam eu ca ai nevoie de ajutor, a mea a dormit bine ieri ca noi sambata seara am fost pe munte sa papam la un fel de cabana-restaurant si sa ne uitam la stele cazatoare (19.00-22.00)si v-am povestit ca a dormit nu noaptea...
mami de fete frumoase:
vas spune:
ceau.
Alexina, nu dispera. Cu Eliza am patit la fel, era un pui de om, la 7 luni avea 7 kg, si nu vroia sa manance mai nimic. Singura mancare care ii convenea era ciorba, in rest mai cu cereale mai cu san. Atat, aveam nopti in care nu puteam adormi de stresul ca fata mea nu mananca. I/am facut analize, am intrebat medici, toti lasa fata in pace v/a fi bine , v/a cere ea mancare. CAND??? tot asta aveam in cap.
Eiiii si uite ca are 4 ani jumate, are 14 kg, si vine uneori cand fac mancare si ma intreaba "e gata mancarea odata".
e adevarat ca are meniu de vedeta, nu mananca nimic dulce inafara de kinder bueno, nu mananca chipsuri, napolitane biscuiti, budinci, nimic.
Ea vrea ciorbe, carne la gratar, cartofi , tocanite, legume, fructe. Nu/mi vine sa cred ca/i al meu, eu care daca imi dai un borcan de Nuttela pana nu/i gata nu/l las din mana.
Asa ca lasa bebele in pace si incearca in fiecare zi altceva pana la urma va accepta ceva.
Yasmi, ce mult doarme piciul tau, al meu cate un somn de jumatate de ora,cam trei ture pe zi dar nu apuc sa fac mai nimic. Ce fain ca deja leaga 2 ore la un somn.BRAVO!
roxy, nu te lasa cu gandul ca alaptezi, nenenenenenen, ramai gravi cu 100 pe ora, crede/ma. Eu am fost la eco si ovarele mele erau ciorchini de struguri.....asteptau ovulele la rand.....mai bine protejeaza/te.
Andrei doarme acum, ma duc sa fac ordine, Eliza e la gradi si imediat expira jumatatea de ora de somn.
strumphitza spune:
Buna dimineata
Vad ca sunteti matinale, si eu la fel, ca doar nici nu e 8 aici... pardon, 7.58 acum, da pana trimit eu mesajul se face 8 jumate daca ma apuc iar de un roman dar sper ca nu
Mai, eu ma bucur ca a venit frigul si stiti de ce ? pentru ca mai stati si voi pe acasa si mai scrieti pe forum, sa am eu ce citi acum sa nu veniti toate cu paru ca am spus ca ma bucur de frig, las ca toate anotimpurile sunt frumoase, eu abia astept Craciunul si pe mosu ...deja ieri visam la targul de Craciun din Hyde Park, la cumparatul bradutului si impodobitul lui, mirosul de lemn din semineu... uhh ce frumos, abia astept aici oricum mai toate magazinele au bagat Christmas shop urile, deci cum sa nu imi zboare mie mintea la Craciun ?
Azi la 10 o sa pape mar, gata nu mai o dau in laturi sa scap, trebuie sa o bagam pe lingurita... abia astept sa ii vad mutrita cum se stramba Dupa amiaza la 3.45 am intalnire cu dr la cabinet ma duc sa vedem ce spune de diversificare si sa intreb de ce nu ii mai trec bubitele astea piscoatei, eu am dat-o cu crema de mi-a dat-o atunci inainte de a merge in ro, s-au mai estompat unele dar unele inca sunt acolo eh om vedea ce si cum... ea inca se mais carpina usor pe piept si pe la manute , mi-e mila de ea, dar eu ce sa ii fac ca doctorii astai fiecare spun cate un diagnostic diferit ?
Am pus piscoata langa mine pe pat sa se joace in fundulet si nu vrea ea jucariile ei, vrea sa se infinga in castronelul meu cu cereale sa nu mai spun ca vrea sa traga de mouse si sa butoneze la laptop ma duc jos sa i-l aduc pe al ei, ca i-am luat unul de jucarie pentru ea sambata, sa aiba si ea al ei sa mi-l lase pe al meu in pace
O zi frumoasa va doresc
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
bb_yasmi spune:
vas pozici nu ne mai arati>>>??? lucas doarme de multt timpla amiaza cate 3 ore+inca 2 somnicuri de 1 ora dimi si spre seara. acum doarme.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
viss spune:
-ieri am facut 7 luni.asa ca am bagat ficatel de pui-au lins tot- 200g legume plus ficatelul fiert separat.am auzit de la voi sa-l fierb in lapte? am sa incerc si eu
-mai treb sa introducem la 3 zile diferenta iaurtul, sa inlocuim si masa de 18,am cumparat si avocado-ca v-am tot auzit pe voi..si galbenusul de ou, tot in luna a 7-a sa-l bag?
-voi cum ii scoateti afara pe bebici azi?combinezon de fas de-antregul? sau dresuri cu blugi si maieu, bluza si geaca groasa?am niste dileme..musai treb sa-i scot afara azi.
-cand vine sotul la 18 diseara, continua la dulapul lor- in partea de umerase adaug tot rafturi..avem casa asa mica, incat in 2 ani cred ca voi avea rafturi de-asupra patului, si voi calca printre rafturi pe josvoi lasa doar un culoar mic de 10cm prin care sa circulam ca sa iesim din casa
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/
bb_yasmi spune:
multumesc lui dumnezeu ca mi-a dat copilasi mancaciosi si pofticiosi ca e tare greu sa te chinui/stresezi ca nu vor sa pape.
alexina, din cate am citit, avocado este fff bine primit la inceputul diversificarii tocmai pt ca nu are gust. ai putea incerca.sau vezi poate ii place gustul acrut si atunci poti pune cateva pic de lamaie sau iaurt. sau poate ii place dulce, poti incerca pastarnacul, cartoful dulce. sau ii poti face dimi/dupa masa lapte cu gris sau cu orez ca si desert.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)