Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna mamici!

Strumf aceiasi intrebare mi-am pus-o si eu OARE CARE VA FI PRIMA BURTICA DE LA NOI?
YASMI eu spun sa stai linistita deocamdata dupa 40de zile de intarziere se face test. la mine luna asta mi-a venit rusi la 39 de zie si eram si eu.dar la mine erau niste dureri de burta ingrozitoare parca aveam contractii ma gandeam daca am bebe si il pierd ma pregateam sa bat dobe ca voi avea bebe m-as fi bucurat eu dar de unde,asa ca fii optimista mai ai cateva zile

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
eu ma joc cu Anastasia, am pus-o pe jos si exploreaza tot acum
a papat supita tare bine azi si cartof cu dovlecel si iaurt (ideea tot de la deea. vii tu rar si scrii, dar cand vii ne dai idei bune

strumphitza ce caramizi sa-mi iau? ca nu gasesc pe masura mananc de sparg, ce crezi?
si eu vreau sa iau un sac de dormit. la inceput dormea bine cu plapumioara dar acum...mereu o gasesc data jos de pe ea.
si acum se face frig si noaptea. ca noaptea nu las caldura ca ziua sa mearga.
sacul de dormit merge folosit pana mai incolo, oricum. iau unul mai mare asa, mai lung

bb_yasmi si tu mi-ai dat idee buna de papa. poate fac maine cu ficatel. am de la puiul de la soacra-mea. dar trebuie fiert neaparat in lapte? de ce? in apa ce are? sau se face mai fraged?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

chiar am vazut ca la cealalta odisee sunt 3 burtici. una din ele a ramas dupa 3 luni de la nastere parca, nu mai stiu sigur. asa repede mi se pare
pai eu si sa vreau nu raman daca alaptez, nu? stiu ca se zice ca nu-i o metoda chiar sigura dar eu zic ca un 90% tot este sigura

Mergi la inceput

Irinuca daca vezi mesajul te rog sa imi spui si mie de unde ai comandat MEI TAI?

Mergi la inceput

ROXY ESTE FOARTE PROBABIL SA RAMAI GRAVI DAR DEPINDE CUM AI NOROCUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am pus poze....Nu am avut timp sa selectez din ele si le-am pus pe majoritatea. Mai tarziu sau maine o sa mai sterg din ele ca ocupa mult spatiu. Acum iesim la o pizza ca este mami in pofte.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

mary da, cine stie

ally ce dulce este Edfy, te da pe spate de scump si nazbatios ce este
la rosul papucelului seamana cu Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele...

Nu mi-am repaat netul si stau pe jos si ma chinui sa postez si eu un mesaj..
Ma intrebati de ce vreau sa dau biscuite:doar pt satietate..sa ii tina de foame.Auzisem ca la Dona au biscuiti fara gluten dar nu am apucat sa merg sa vad...Cred ca pana ajung eu face David 6 luni si pot sa ii dau din aceia cu gluten...
Si David s-a constipat de la supa de legume..am scos morcovul in exces,am pus mai putin..am reusit sa pacalim burtica o zi dar azi iarasi nu a facut desi a baut si ceai de musetel..Aiurea ca este tare nervos cd nu face si nu ii convine nimic...
Nu stiu cum sa il ajut sa se regleze si sa nu mai sufere..
Maine mergem la doctor si sunt eu cu morcovul la propriu...am emotii,nu vreau sa aud cuvantul operatie si am multe temeri...

In rest nimic nou...sper sa nu racim ca in rest le facem pe toate...
Am dat si noi drumul la centrala cateva ore seara..este tare frig si nu vreau sa mai stau cu el si racit...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ally, cat de activ e fiu-tu..sa nu ti-l deochie scumpic, nazdravan si pus pe sotii. mi-au placut toate pozicile.
Deea scoala merge bine, nu prea sunt eu multumita de invatatoare, e o tipa respingatoare, care nu prea zambeste..nu e deloc genul meu...dar nu tre sa-mi placa mie ci lui...Iar el e multumit...cu burta mi-e teama si mie ca dc incepe vremea sa fie asa o sa pun iar burta..Ma bucur ca v-au fost de folos palariuta, etc...Chiar imi lasase SIs un fularel si o caciulitza pt ANna - inca din vara..si nu stiu unde le-am pus, am cautat toata casa, parca au intrat in pamantAh, deea, poate imi trimiti si mie pozicile cu noi, pls, cand ai timp ..pe nimu_simona@yahoo.com.
Roxy, alaptatul nu e o metoda contraceptiva. Am o prietena care a ramas aa...cand primul baiat avea 4 luni. Deci dc nu vrei acum alt bb mai bine ai grija. CU vremea iti spun eu...Mie imi placea ff tare vremea asta cand nu aveam copiii. Acum vad totul in functie de ei...sa nu raceasca, nu mai putem iesi afara asa mult, totul e mai greu pe vreme urata...
MaryM85, vrei bb asa repede? wow, felicitari si sa-ti ajute DUmnezeu!
Miki, cum mai sunteti?? Sa stii ca eu ii scot inca zilnic mucisori lui Arsenie, chiar de 2-3 ori, dar macar nu mai avem alte simptome...pe mine ma cam doare gatul si sunt ragusita...Nu ma deranjeaza, chiar imi place dar mi-e sa nu ia careva...
Lavi, d-ale varstei..si ai mei sunt uneori obraznici..si apoi nu stiu cum sa-mi mai spuna cat ma iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mary multumesc de raspuns si de incurajare!! eu nu imi doresc inca un bb..momentan cel putin ne este ff bine asa cum suntem. consideram noi ca suntem in formula ideala : mami, tati, o fetita si un baietel pe viitor nu se stie niciodata... oricum daca va fi sa fie vreau minim 3 ani intre ultimii 2 . oricum, am ascultat sfatul lu' deea multumesc am facut o baie extra fierbinte..de nu mai vedeam nici unde este usa de la baie si un pahar de vin si acum incepe sa vina timid...timid... de l;una viitoare tre sa ma gandesc serios la o metoda contracept.

roxy, eu stiu cazuri care au ramas gravi alaptand. si erau asa de sigure ca nu vor ramane ficatelul fiert in lapte iese foarte fraged . astazi pt prima oara lui Lucas nu i a placut papa nu i a placut orezul (boabe intregi) cu ficatel+unt+lapte+parmezan. si a trebuit sa ii dau peste din ciorba noastra de peste asa cum era facuta (cu vegeta, condimente ) am scos doar fileul de peste . i a placut la nebunie. apoi i am dat orez (boabe intregi) +para+biscuite+iaurt.....asa delicioasa este co,mbinatia...seamana perfect cu deserturile acelea cu orez.
pe maine ma organizez frumos din timp cu papa pt el ca astazi a fost cam anapoda. si acum la 19 in loc de iaurt i am dat un bibe cu lapte sa adoarma la el. anastasia cate somnicuri mai are???

strumf mama si frumoasa piscoata nu mi-ai raspuns in aceea poza (iti pusesem link) seamana leit cu tine, nu??? casuta se preconizeaza a fi gata la cheie in decembrie, sa ne mutam inainte de sarbatori. acum sa vedem depindem si de cei de la gaz, curent etc. saptamana viitoare spre sfarsit probabil ca o sa fie gata exteriorul...cu decorativa si culoare..tot de abia astept sa merg sa aleg culoarea

pooop merg sa scot piscoata din cada...in seara sta le-am facut din nou baie la amandoi impreuna /////asa fericiti erau

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput