Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

A venit frigul si aici, prea n'am lafait cu 30 de grade ..(ieri dupa amiaza) azi sunt 15 ..
Care e faza cu pungile de la ikea? Sunt pungi sigilabile refolosibile?

Sunt moarta de oboseala ieri m'am destrabalat, am fost la un restaurant cu tot departamentul, fara barbat fara copil, toata lumea se mira ca am putut sa vin... Pai bine fratilor sa vin la munca sunt buna ... la distractie va mirati ca mai rezist .. A fost super ok, profit de ultimele ziel de "libertate" ca apoi o sa trec in modul "full time mother" ..si abia astept!

Eu am un feeling ca o sa nasc fix pe 11.12.2011 ...pt ca pe Emily am nascut'o pe 07.08.2007... Va invidiez cand vad ca mai aveti asa putin..si la odisea trecuta am fost tot in luna a 2 (iulie-august- am nascut in august) as fii preferat sa fiu de noiembrie de data asta pt stiu ca e luuunga asteptarea ..

PS Tia pt stomac deranjat nu poti sa iei smecta? Mi'e asa mi'au prescris aici...bine ca de fapt eu am problema inversa

Vreau si eu parolaaa plsssssss!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Schimbam si noi semnatura ca maine intram in 31 de saptamani. :)
Cum mai trece timpul, fetelor...

Emma 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata
am venit si yo la cafea
felicitari fetele ce au fost la dr
am citit dar nu am retinut mai nimic
carola, la 30 sapt mi-a intrerupt utrogestanul
luam 6 pe zi
asteptam vesti de la tine, parca azi te duceai la eco
ooka m-ai omorat cu tutunaru si bioritmul lui
puiu meu se joaca numa pe la col, nush ce cauta acolo
vb unei prietene: cum ce cauta? iesirea
yo vb cu el si-i zic sa mai stea
sunt convinsa ca e un puiutz intelegator

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +34 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Buhuhu, ce ciudat, aseara am visat tot procesul nasterii, pe bebe, alaptatul...M-am trezit cam speriata desi totul in vis era ok.

Emma 30 saptamani

tot asta am visat si eu...si aveam o fetita, nu baietel

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Multam de cafea!
Eu nu am chef de nimic...asta-noapte iar m-am trezit din ora in ora, ori la pipi ori la Stefan, ca a fost cam marait..iar a visat urat sau ceva...Aseara am primit si o veste buna, m-a sunat o fosta colega sa-mi spuna ca e insarcinata in 11 saptamani. A fost ceva aproape de miracol, ea a pierdut un copil (nu stiu exact ce si cum, dar are operatie de cezariana facuta, desi din cate mi-a spus mai mult au macelarit-o doctorii, deci banui ca a fost urgenta) si doctorii majoritatea nu ii mai dadeau nici o sansa sa ramana insarcinata. Acum nu a facut nici un tratament nimic, nici nu s-a protejat, s-a rugat la Doamne Doamne si a zis ca daca e sa ramana, va ramane. Si uite miracolul s-a produs. Asta e vestea buna.
Vestea rea e ca aseara cand am ajuns acasa imi baraia centrala...acum a venit cineva sa o vada, a facut ceva la ea..cica e partea electrica de vina, si sa o urmaresc, daca incepe iar sa baraie..trebuie sa vada ce face, daca poate schimba placa respectiva....acum eu sper sa ma mai tina, ca numai de centrala nu am bani acum.

diana29+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Neata fetele si de la mine, am intrat sa va salut, sunt fara nici un chef azi, zici k m-a lovit trenul:(, ieri toata ziua m-a suparat burtica si aseara am ametit de nu ma mai puteam tine pe picioare....sper ca azi sa fie o zi mai buna, k de inceput nu a inceput bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deutzica spune:

Hielou fetele,profit si eu de ocazie sa va salut ca Luca e in pat si incearca sa adoarma,deocamdata face serenade
Eu sunt racita cobza pentru a doua oara in doua saptamani,nu stiu exact de ce asa ca nu am chef de mai nimic.

Stau cu ochii pe voi astazi si poate aveti timp sa imi dati si mie parola de picasa

34+ Mami de Luca si Iustin in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

NEATA si de la noi,aproape de pranz.
Doamne cat ati scris!!!

O sa merg si eu sa imi iau pungi din alea.mersi mult ARIS de raspuns.
CAROLA,si bafta la eco.

OKKA,nu te agita,stiu ca e cam nasol sa stii ca mai ai atat de putin dar gandeste-te ca in curand o sa o tii pe bebelina ta mumoasa in brate.Bafta multa si curaj!

Eu o sa ma duc sa cumpar tot ce mai am de cumparat pt bagaj duminica viitoare ca atunci poate sotul.Singura nu ma mai incumet sa ies pt ca ieri am facut o incercare si ma luat ameteala.

33+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
azi nici eu nu am chef de nimic..am dormit si prost..mi se intarea i burta azi noapte..

deutzica, mada aveti PM cu parola

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am vazut si eu poze: MoniQQ, unde zici tu ca ai multe kg? ca eu n-am vazut deloc.
Adriana, am vazut si citit jurnalul tau de sarcina...asa m-au luat emotiile...simt furnicaturi pe piele...
cu siguranta fetita ta va aprecia acest jurnal, si mai ales cand va astepta si ea un copil.
Emma, esti un fotomodel :). Si tu ai acelasi stil de a poza in oglinda sifonierului, ca mine :))
Ralu, si tu esti fotomodel, numai burta e de tine. Si T. e un scumpppppp
Tia, ce fatuca dulce am vazut in poze...

diana29+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput