Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

cine-mi cumpara si mie nsite pungi de ikea? ca io sigur nu mai ajung...
adriana povestea la noi doua remarc ca e similara, si eu am ovulat mai dvrm (ca noi cica ne feream de bebe) 2470kg la 35 de saptamani e cam tot aia cu 2300kg la 34...hai sa ne imbarbatam ca va fi bine, important e sa mai stea in burtica pana la 3kg, sa nu fie matze lesinate, fara putere sa suga sau mai stiu eu...
ooka pe mine m-a programat tutu la cezariana la 37 de saptamani si 5 zile...mi-a zis suna-ma luni si daca am locuri ti-l scot. n-a fost sa fie luni, cica: suna-ma maine. marti: suna-ma maine...nu-s paturi in spital. eu: d-nul dr. nu mai am dop, am contractii dureroase, eu nasc pana maine....el: las ca nu nashti...si da, am intrat in travaliu inainte de ceza...asta ca sa stii la ce sa te astepti, sa nu te mai enervezi degeaba. e greu cu hormonii, stiu..
as fi scris mai mult dar sunt chemata la masa...maine am o zi plina, ma duc la consultul preanestezc, intalnire neonato, moasa, gineco...si sa ma fac frumoasa....spre sa apuc sa intru, va rog eu nu scrieti chiar un capitol intreg
o noapte linistita, cu somn adanc si fara contractii

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 35+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

aris no spa il am tot timpul cu mine! oricum ma vad cu dr sapt viitoare.

Nu stiu cand ajung la ikea, si eu trebuie sa mai cumpar cate ceva de acolo. anunt aici daca mai e cazul si pot ajuta pe careva.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (31 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sara buna dintr-un butoi fara fund..
aris, nu mai pup eu ikea curand, doar ptr atata lucru... al meu uraste sa stea blocat in trafic, si e de inteles in haosul din orasul asta.. sincer, imi pare rau ca nu am cumparat si trenul cu sine, din lemn, ca tare incantat ar fi fost Matei acum.. afara nu iesim, macar inca o zi, desi azi a fost chiar ok, fara niciun pic de durere, fara febra, dar il mai tin si maine.. sambata poate iesim nitel in parc.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

ralu, da, chiar e similara povestea si sper sa fie similara pana la capat, fetitele sa nu fie "matze lesinate" (vai, ce m-a apucat rasul cand am citit asta!) chiar daca-s ele mai mititele eu ovulatia o pazeam tocmai pentru ca voiam sa raman, si s-a intamplat din prima luna in care am bagat-o in seama...nici acum nu-mi vine sa cred Somn usor! a, ti-am vazut pozele, foarte frumosi sunteti toti!

aris26, ma gandeam eu ca poate ramane asa sughitatoare si pe urma mie mi se pare tare comica atunci cand o apuca, si tot asa, mai si loveste in timpul ala, se agita pe acolo, chiar mi-o imaginez si asa dragalasa mi se pare! si pozele tale le-am vazut, ce burtica perfecta!

si m-am mai uitat eu pe la poze pe acolo, ce vacante frumoase ati avut unele dintre voi asta vara!

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 35s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

sa avem un capitol cu vesti bune!!

adriana si eu mai simt miscarile alea ritmice..si sughite atunci

arismie mi-a placut mult serialul..si m-am ofticat ca l-au lasat doar cu 3 sezoane, dintre care 2 cu putine epi (13 parca)

sa aveti o seara linistita

30+

Mergi la inceput

corina, eu tare ma bucur cand mai simt asa, ca nu face prea multe bebe in burtica, cel putin nu am cum sa stiu eu, dar sughitatul mi se pare o chestie asa de fireasca si parca e asa de simpatic ca si ea sughite acolo in burtica - mi-o pot imagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

si al meu sughite minimum 1 data pe zi.

Maine merg la eco, sper sa ii vad si eu fatuca. Mi-am dat seama ca nu am nicio poza cu fata lui mai clara, in schimb am cu limba .

De o saptamana se impinge in colul meu si nu mai pot sa stau in picioare prea mult ( adica 5 min).

34+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

nici eu nu am poze cu fatuca ei... dar nu mai e mult pana o vad cu totul asa ca...

am pus si eu poze pe picasa, de fapt e jurnalul meu de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cine ramane fara pungutze sunt dispusa sa le impart pe ale mele la o cafea

mama de mic +s31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_2610

nici eu nu am poze cu fatuca ei... dar nu mai e mult pana o vad cu totul asa ca...

am pus si eu poze pe picasa, de fapt e jurnalul meu de sarcina

eu m-am indragostit de jurnalul tau de sarcina . pozele si culorile sunt super.

am o intrebare indiscreta: cu ce te ocupi?

34+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput