Fulgusorii se pregatesc de sarbatoare {17*}
Raspunsuri - Pagina 10
pishko spune:
Nu suna rau... ne-am aruncat noi la cezariene repede si n-am stiut ce pierdem
... e un punct de vedere
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
A_driana spune:
'neata feteee
pishko da chiar asa....habar n-avem ce-am pierdut ![]()
sa fiti sanatosi si fericiti in noua casuta 
vias sunt la laptop aproape toata ziua dar nu stiu ce sa scriu...nu am nimic important de spus ![]()
pe aici ii tare frig, David ii bine, nu mai are nimic...noi suntem bine, am inceput sa miscam cate ceva la ap...ne-am luat corpuri de iluminat, rafturi pt debara, din astea...
va pup pe toate 
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
Buna dimineata !
A_ driana- spor la treaba si la amenajat.Mie imi place tare mult sa amenajez/decorez,tot timpul vreau sa schimb cate ceva prin casa,sa le mut
( acolo pe unde se poate,unde e mobila fixa facuta pe un perete anume si nu am la ce umbla,e cam nasol pt mine, ca ma plictisesc,nu-mi place sa stau cativa ani in acelasi "format "
Aaaaaaaaaa,apropo de asta - i-am dat jos grilajul din fata de la patutul din lemn al lui Stefanut.Se tot suia seara in patul lui Razvan si spunea ca vrea sa faca nani acolo,si nu-l lasa deloc pe Razvan sa se suie si el acolo
.Are doua nopti de cand doarme asa,si-i place tare![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
pishko spune:
Mai am fost la dr cu emma si tanti asta cred ca e cel putin nebuna... cica daca nu vrea sa manance nici luna asta s-o trimita la logoped... am facut ochii mari in semn de uimire si cica astia se ocupa de ce tine de gura, deci si de mancare... mie mi se pare cam exagerarta tanti, si nici nu mi-a inspirat mare incredere... nu stiu ce sa mai zic... intru in depresie... mihai nu vrobeste, emma nu mananca, cred ca o sa o iau pe carari laterale in curand... o mie de ganduri aiurea in capul meu... emma la greutate e pe 0, n-a luat decat 50 de grame luna asta... cred ca o sa reunut la alaptat ca vad ca e cam in dezavantajul ei... imi vine sa plaaang
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
vias spune:
buna si de la mine...
Pishko habar nu am ce sfat sa-ti dau in legatura cu alaptatul, Emma....dar iti pot spune ca Mihaita e super ok cu vorbitul..sau nevorbitul 
Ti-am mai povestit de nasica mica a lui JR, care si-a dat drumul mai tz la vorbit..dar cand a inceput, vorbea engleza mai bine ca romana..chiar rupea cateva cuvinte si in turca..pe bune! asa ca asta este sigur motivul pt care el inca nu vb..dar crede-ma ca nu e deloc motiv de ingrijorare...hai..capul sus...
Parca o sa te aud eu cum o sa ne povestesti ca baiatul tau o sa vb si romana si engleza si olandeza..cred ca si germana ceva 
..si atunci sa te tii...
Cu alaptatul, eu daca as fii in locul tau as discuta cu un medic pediatru..cred ca el sigur te va sfatui cum e mai bine pt Emma. El va sti daca e ok sau nu 50g intr-o luna sau nu.
Te imbratisez, sper sa te remontezi pt copilasii tai, amandoi sunt super ok, ai sa vezi! 
Lady la cat de rusinos e sotul meu, niciodata nu ar fi fost de acord cu asa ceva...

..cred ca ma trimetea sa-mi gasesc partener de nascut 

![]()
A_driana abia astept sa vad poze cu noua casuta 

eu acum pregatesc o ciorbita la pui, apoi sa vad ce mai fac prin casa...cev usor..ca doar e sarbatoare mare, nu???![]()
Mamica lui JR
allexa06 spune:
Pishko-usurel,nu te agita.Vias are dreptate,in privinta lui Mihai nu-ti fa probleme.Nici Stefanut nu spune mare lucru,chiar daca intelege totul.Cu Emma,e clar ca trebuie sa inceapa sa manance,dar NU face din asta o catastrofa.Totul trebuie treptat,daca intr-o zi iti accepta o lingurita de pireu de fructe,de exemplu, e f bine.Urmatoarea zi iar o lingurita,poate treptat vor fi,doua,trei...Poate ai incercat deja asta,nu se poate sa nu depistezi,totsi,macar un fruct care sa-i placa.Sau suc.Ai spus parca , ca nu accepta biberon.Nu ai pe nimeni care sa aiba tot la fel un bebe mic ?Si sa vada cum papa alt copilas...zic si eu...Ca nu a luat nimic in grautate,nu este chiar ingrijorator,bine ca nu a scazut.Am si eu o nepotica care nu prea vrea sa manance,cu greu deschide gurita,mananca f putin,in comparatie cu Stefan( sunt doar 2 luni intre ei ) dar , cu toate astea este un copil sanatos,si se dezvolta normal 
![]()
Rabdare multa ca va fi bine 
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Miha....now-now....nu incepe ce am inceput si eu la un moment dar...si mai derulez ocazional:teama, panica..
Mihai e biiiiiiiine...crede-ne!!!!!!!!!!
Emma...la fel..nu e nimic in neregula ca nu accepta mancarea..si vrea laptic...sunt copii care abia dupa un an incep a accepta(cu greu) diversificarea!Schimba pediatra...rogu-te!!!Copila nu are nimic!Ii place tzitzi si atat!!Si o ador pentru asta!!!Cand va fi pregatita..va manca!
Daca te ajuta...deschide aici pe forum un subiect la "parintii intreaba-parintii raspund"...mai multe pareri pro cu ale noastre poate te-ar linisti!
*Blackmoon Lady
23+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Adina..si io sunt cu mutatul...obiectelor/mobilierului prin casa![]()
![]()
.. pentru a mai "reimprospata" atmosfera si aurele![]()
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko Mai am fost la dr cu emma si tanti asta cred ca e cel putin nebuna... cica daca nu vrea sa manance nici luna asta s-o trimita la logoped... am facut ochii mari in semn de uimire si cica astia se ocupa de ce tine de gura, deci si de mancare... mie mi se pare cam exagerarta tanti, si nici nu mi-a inspirat mare incredere... nu stiu ce sa mai zic... |
scuze, dar...Bafta cu micutii mofturosi !
Rares - clipe si zambete
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
scuze, dar...Rares - clipe si zambete |

*Blackmoon Lady