Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_dvd?share_success&work_id=7572136&type=email&skin_id=1012

Acum se vede??

Alina 25+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Nu se vede, am incercat eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=738aa8dca65dabab69ab8b&skin_id=1012&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Gata, acum se vede.
Doar ca la sfarsit mai scria: Will be continued...with a baby boy. Si uite ca asa e
Melodia este una dintre preferatele mele!

Alina 25+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Rania

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

alina ce dragut filmuletul ce m-a miscat ,o sa-i fac si eu lui bebe asa ceva.

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Alina emotionant filmuletul. Ce scumpa era Sara cand era bebe si acuma e scumpa. Fiecare varsta are frumusetea ei!

Legat de educatul copiilor sincer am experienta zero barat. Dar am auzit un lucru zilele trecute care mi-a ramas in memorie " Copiii nu trebuie educati, copiii trebuie iubiti si atunci ei vor sti cum sa exploreze lumea". Frumos spus, filosofic, dar mi-ar placea sa cred ca e si o parte de adevar. Vom vedea la "practica".

Va urez un Wee frumos!!!

Caut retete de placinta de dovleac. Am gasit cateva cam complicate si prea multe ingrediente. Daca stiti o reteta probata, simpla si gustoasa ...va rog !!!

gravidutza 24+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetelor multumesc pentru suport...nu e bine il tinem sub observatie...petele ii apar ii dispar, sunt foarte mari dar problema cea mai mare e ca se gandeau la apendicita - peritonita si il tinem sub observatie

o s ava mai scriu

nu a mai facut febra de ieri - macar atat

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

neatza fetelor!!
- am vazut si eu clipul Alina...m-a emotionat tare mult, pana la lacrimi..ce fetitza frumoasa ai!!si ce momente frumoase ati surprins...cred ca o sa facem si noi asha ceva..am mai vazut la niste cunostinte la botez la restaurant..au adus cu ei filmuletul si l-a vazut toata lumea..erau poze multe, de cand erau parintii mici, cand avea apoi mamica burtica...si apoi cu bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multi ani Rania
- sa aveti un weekend placut fetelor!sa auzim numa de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Foarte frumos filmuletul, Alina, m-am uitat impreuna cu Sara mea. Si ei i-a placut mult, e tare dulce printesa voastra (stii ca asta e semnificatia numelui, nu?)
La multi ani sarbatoritei!
Multumesc pt celelalte sugestii, fetelor, cred ca totusi ramanem la Maia si Matei pt ca am discutat si cu sotul si, cum ziceati si voi, nu-i prea plac numele straine cu ar fi Patric, desi mie imi place.

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetelor!

Bulinutza, multa sanatate lui Rares si incredere ca o sa fie bine! Sunt puternici piticii nostri, cu siguranta totul va fi bine!

Cati, placinta de dovleac am facut si eu de dimineata. Dar eu nu am prea mare experienta in facut aluaturi, asa ca am cumparat foi de placinta si le-am folosit in felul urmator:
- dovleacul ras l-am pus pe foc cu lapte si zahar pana a scazut, apoi l-am lasat sa se raceasca;
- am pus in tava 4 foi unse fiecare cu putin ulei sa nu se usuce;
- apoi umplutura de dovleac peste care am presarat putina scortisoara
- din nou 4 foi unse
- am bagat placinta in cuptorul incins in prealabil si am lasat-o pana s-a rumenit, aproximativ 30 - 40 minute.
Nu am masurat cu exactitate cantitatile, cred ca depinde de gustul fiecaruia.

Adevarul e ca mi-a placut cum a iesit si mai am o punga de foi, asa ca voi pregati si o umplutura de branza dulce cu stafide. Off poftele astea ...

Va servesc bineinteles si pe voi, virtual

Dariana +20 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput