Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna tuturor!
Olga, e tare dragut patul supraetajat! Mi-ar placea si mie, dar pt casa ca in apartament nu avem spatiu... Doua din astea si m-am asigurat! Sa stapaniti sanatosi masina! Si noi am schimbat-o anul asta cu una cu sapte locuri, ca noi chiar nu mai incapeam in noua formula... Si, da, era sa uit, puiul tau e adorabil! Parca seamana cu baietelul Mihaelei Radulescu, asa cu parul mai lung! Si stilul vestimentar imi place, esti o mamica trendy!
Ce bine ca voi puteti dormi seara devreme! Eu pun copiii in pat la 9 si m-as culca si eu pe la 10, dar n-am somn!!! Adorm tot pe la 12, iar dimineata abia ma dau jos din pat la 8... Noroc cu sotul, dragutul, care ii pregateste pe copii dimineata pt gradi... Si daca nu dorm seara devreme, sunt tot obosita, noroc de cafea...
Ce fain ca mergeti la fitness! Si mie imi place, dar n-am unde sa practic. Imi doresc o bicicleta fitness, dar dupa ce ne mutam la casa...
Sophia, felicitari pt baietel! Si noi ne-am dorit fetita la prima sarcina, iar in luna a saptea, cand am aflat ca e baiat, am fost putin dezamagiti, insa am realizat ca a fost prostesc din partea noastra, nu l-am fi dat ulterior nici pe 1000 de fete, cum zicea si Olga. Si sa vezi ce bine e acum ca are grija de Sara si ea gaseste mereu un sprijin, o protectie in el!

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

multumesc fetelor

am uitat sa zic ca i-am vazut si fetisoara in 4D...maiiiii, asa frumos era, rotunjor si cu obrajii bucalati si zambeaaaaa
m-am topit cand l-am vazut, sa nu mai zic ca abia astept sa il vad in realitate
imi pare asa rau ca mi s-a stricat cd-ul cu pozele si filmuletul

mai nou, m-am apucat de cafea, nu mai pot cu vremea asta, parca sunt capiata
incerc sa nu beau chiar zilnic...
doctorita mea de familie s-a cam strambat cand i-am zis de cafea
nah, decat cola mai bine o cafea mica, zic eu

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Fetelor, v-ati hotarat cand intrati in prenatal? Eu mi-am calculat azi si cred ca intru la 1 nov, adica la 29 de sapt. Asta inseamna ca ar trebui sa ma incadrez cu 80 de zile inainte si 46 dupa,daca nasc la termen, iar daca nasc mai devreme, cum imi tot zice medicul, ca gemenii vin cu doua sapt mai devreme, imi vor ramanea mai multe zile de post-natal. Voi ati calculat? Financiar e mai rentabil sa-ti iei mai multe zile in pre sau post-natal?

Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 25 +

Mergi la inceput

cica in post-natal e mai bine ca iei mai multi bani, ca deh daca iti raman doar alea 42 de zile obligatorii intri in CIC dupa aceea

si eu vreau cu 80 de zile inainte de nastere, dar nu stiu cum naiba a calculat ginecoloaga mea si mi-a zis ca abia la 32 de saptamani sunt 7 luni, asta insemnand pe 27 decembrie
i=am zis ca mai discutam noi..nu o las asa cu una cu doua, ii duc legea scrisa pe hartie si trebuie sa imi dea de la inceputul lui decembrie, altfel ma duc si nasc la stat:-))
dupa ce ca le dau o caruta de bani, macar atat

21+ cu minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

aerilian merci...nu stiam ca e super ok acolo

annesi e frumos ce ne arati tu dar eu sunt...cum sa zic? cred ca trebuia sa fiu baiat...nu-mi place sa cos, calc, tes, sa fac mancare...sunt ciudata in schimb la surubarit etc sunt prima

olga ff misto paturile, vreau si eu ceva in genul ala numai ca jos vreau sa intre unul sub altul si sa poti folosi pat ptr o persoana sau 2 cand e cazul...mai caut

sophia e ok placenta gr 1 si felicitari ptr rezultat

marysa se pare ca azi e ziua surprizelor la morfo...felicitari

si eu am masina tot cu 7 locuri ptr ca dupa ce l-am nascut pe piti, aveam un matiz, si a fost un acident nasol de tot chiar in fata blocului unde dintr-un matiz nu ramasese nimic si atunci am decis sa luam altceva mai mare si mai zdravan si m-am ales cu maisna asta cu 7 locrui care a fost perfecta pana acum din punctul de vedere al spatiului mai ales ca noi am plecat cu piti de la 1 luna in concediu si caram tot cu noi

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

fetele va pupam, sa aveti o zi frumoasa

noi ne apucam de sport, ca trebuie sa fie asta mic sportiv de pe acum si apoi trebuie sa plec la munca..bleah

21+ cu o minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sophia, felicitari pentru vestile bune si pentru caruciorul bleu. O sa-l schimb cand schimb si capitolul. E foarte bine placenta de gradul 1, gradele astea masoara stadiul de imnbatranire al placentei, ultimul grad fiind 3 (sper ca stiu bine, daca nu, rog fetele care stiu mai bine sa ma corecteze). De obicei, in ultimele saptamani/zile dinainte de nastere, placenta ajunge la gradul 3, asa ca stai linistita, e foarte bine gradul 1.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Marysa, felicitari si tie pentru fetita! Ce bine ca voi mai aveti lucrusoare pastrate de la primii copii, eu am dat tot, convinsa fiind ca n-o sa ne mai trebuiasca si bebe 2. Dar uite ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu aia din targ. Nu-mi pare rau ca le-am dat, au ajuns la niste copii care aveau mare nevoie de ele, dar recunosc ca mi-ar fi usurat munca acum, nu trebuia sa stau si sa cercetez piata si sa caut ce ne trebuie...
Va invidiez ca vorbiti de prenatal, eu sunt obligata sa lucrez pana cand mi s-o rupe apa... Tot concediul meu de maternitate insumeaza 20 de saptamani, asa ca nu-mi permit sa "rup" din el ca sa stau acasa in prenatal, prefer sa stau cu bebe cat mai mult posibil. Pe urma, iar la munca, fi-r-ar...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anangel eu te inteleg...si eu o sa lucrez cel putin pana la 1 febr, med meu zice c ao sa nasc undeva 8-15 febr...deci daca ma tin puterile ajung sa stau maxim o saptamana acasa inainte sa nasc

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

olga , ce draguta esti cand zici:copiii mei,te referi si la surioara ta ,nu?...dragut foc tarzanel cu parul lung ,eu te apreciez ca ai grija si de sora ta acum cand mai vine un bebe

si eu sunt o mica crosetareasa ,pana acum crosetam pt. nepotica mea ,insa acum nu m-am apucat de nimik ,parca nu imi vine ,de obicei iarna ma apuca ,sper sa ma apuc de ceva pt. piticutza mea,dar parca lucrusoare asa mici nu stiu sa fac...eu mai iau modele de aici
http://forum.7p.ro/Rochita-tricotata.aspx?g=posts&t=2710&p=5
am facut rochita rosie in clini ,cea care e si pe visiniu,undeva pe forum este descris si modelul

felicitari pt. noile carucioare ,sophia si mar_ysa
sophia ,eu credeam ca esti in luna de miere , nu trebuia sa faceti nunta sau cununia,am inteles eu gresit?...cat despre miscarile mai jos la burtica ,eu inca le mai simt uneori si pe acolo,deci nu-ti mai face griji

vreau si eu la inot,mai mult pt. durerile de sold,am o piscina aici in oras dar cred ca e cam clorurata si nu stiu pe cine sa intreb daca e ok...aerlilian ,unde mergi tu ,cum e apa?

minunea mea 27+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput