oscilococcinum

oscilococcinum | Autor: deutza26

Link direct la acest mesaj

Buna ziua ,

Fetita mea are 8luni si mi a s a prescris de catre medicul de familie ,acesta fiind pediatru , sa i dau pentru imunizare oscilococcinum .
Spunea ca sunt 6 fiole ,care contin niste bilute ce se dizolva in lapte sau in ceai ,si se da cate 1 pe zi (3zile),iar celalalte 3 ,se dau cate 1 pe saptamana timp de inca 3 saptamani ,
oare chiar o ajuta la imunizare ?
a mai administrat cineva la bebelusi sub 1 an acest medicament ?

multumesc!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Noi am utilizat, dar pe la 3 ani. E drept, ceva(dar ceva) pozitiv s-a vazut in acea perioada. Acum (7 ani), nu-i mai dau. Ii dau Baraka(nu stiu daca am scris corect) 10 zile pe luna, in perioada de toamna, iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Nu se poate numi medicament, este un... remediu homeopat. Eu l-am administrat baiatului meu (la recomandarea medicului), dar n-a avut nici un efect, poate la altii e mai eficient. Din cate stiu nu are contraindicatii (nici ca varsta).

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Nici la noi n-a avut efect..acum ii dau Bronhovaxom pt imunizare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La noi a mers bine , in schmb Bronchovaxo-ul a fost apa de ploaie.

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

scump si nu prea a dat rezultate la noi.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

Am auzit de un tub pe sapatamana pentru imunizare, dar eu si alta mami dam in primele 3zile asa: prima zi3tuburi, iar urmatoarele doua zile cate 2 tuburi pe zi..eu as spune ca a dat rezultate..in privinta varstei..medicul stie mai bine..eu l-am folosit dupa un an jumate, ca atunci a fost nevoie
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Depinde ce asteptari ai de la osscillo.
Daca speri ca dupa administrarea lui (corecta) nu va raci absolut deloc copilul, cu siguranta nu va avea succes in cazul vostru, daca speri doar sa treaca peste viroze(care sunt absolut normale si ele fac parte din imunizarea copilului) mai usor este altceva, dar.....
nu numai oscillo ajuta la cresterea imunitatii, sunt o multime de factori care contribuie la asta si cei mai importanti, mult mai importanti decat orice remediu homeopat sau medicament sunt alimentatia, plimbarile/timpul petrecut la aer,sportul- cand mai creste, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Nici la noi nu avea efect, pana anul asta, cand am citit undeva cateva precizari despre remediile homeopate:
- nu trebuie puse in lichid cald,deoarece se poate modifica actiunea terapeutica;
- nu administram menta, cafea, scortisoara, in general lichide sau alimente cu aroma puternica, in aceeasi perioada cu homeopatele;
- le administram cu cel putin 15-20 minute inainte de masa sau la o ora dupa masa;
- nu le atingem cu mana, nici nu le zobim cu lingura;.
- copiii mari si adultii le pot dizolva sub limba, unde se gasesc multe vase capilare care permit substantei active sa treaca direct în sange. La cei mici pot fi dizolvate în apa fiarta si racita, apa plata, lapte putin caldut.
eu am inceput sa i le pun direct in gurita - are 2 ani si 7 luni-, desi stiu ca nici cu dintii nu trebuie zdrobite, dar nu le zdrobeste mereu, le tine in gutita si se topesc repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

exact micola, remediul homeopat administrat incorect evident ca nu are si efecte.
trebuie neapart respectate indicatiile de administrare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Eu i-am dat la varsta asa mica,colostrum cu probiotice.Oscilo ii dau acum ,are 3 ani,eu ii dau in plus fatza de oscilo si propolis cu echinacea si vit.c ,dar se da de la 1 an in sus.Pot spune ca nu a mai racit asa cum racea.Iar antibiotic nu i-am mai dat de 11 luni.In conditiile in care pana sa descopar oscilo si echinacea,fara antibiotic in fiecare raceala nu ii trecea.Si are la activ si doua pneumonii interstitiale.I-am facut si cura cu bronhovaxom,dar nu a dat rezultate.Eu recomand cu caldura oscilo si echinaceea cu propolis.Acum a racit dupa 11 luni,am fost la gradinitza si pac,dar a fost o bronsita minora care a trecut doar cu expectorant.Deci unda verde la oscilo.Poti incerca si cu colostrum cu probiotice,fiecare copil reactioneaza diferit.Bafta si deloc raceli.

Mergi la inceput