fiv dr dragos albu 44
Raspunsuri - Pagina 22
bccami spune:
Buna dimineata
Se pare ca mai avem doua gravidute din cele care au facut ET odata cu mine. Se pare ca a fost o saptamana binecuvantata cu .
Asa ca fetelor, fiti increzatoare si veti reusi si voi
anna_a spune:
ahaaa Arabella tu erai taxatoarea :). Mi-a zis sotul de acum o luna ca asistenta ma cunostea, iar eu am zis de unde sa ma stie ma, dar cred ca spusesem si atunci ca merg la eco
in fine, sa zic cum a fost aseara? nu prea as fi zis
cica s-a scurtat colul 1.8cm si s-a cam deschis si abia am negociat cu doctorul sa nu ma interneze; ca nu vreau deloc; as muri de plictiseala in spital si mi-as pedepsi sotul sa vina in fiecare zi la mine cu mancare
norocul meu e ca fetele stau transversal asa ca m-a mai amanat pana martea viitoare si sunt destul de maricele, una are 1,6000kg si 30 sapt, dar cealalata a ramas mai micuta 1200 numai si 28 sapt; sarcina mea avand 30 sapt.
m-am pricopsit iar cu dragele mele de utrogestan, dar a zis sa le iau pe gura in timpul zilei si numai seara intravaginal
si cu statul in pat, azi m-am lungit, sa vedem cat rezit ca am mai stat eu 2 zile in pat si ma dureau toate
zi-mi si mie cum e prin spital, cum sunt saloanele alea de internare? cate paturi, sper ca nu stau cu toate coloratele alea; oricum nu vreau si nu vreau sa stau in spital
eu tot zic ca o sa fie bine si or sa mai stea fetele macar 4 sapt si la 34 sapt sunt ok
31+ cu
viotimis spune:
bccami, samira,
stiti cumva sa-mi raspundeti la mesajul cu prolactina si macroprolactina ?
maruscha80 spune:
pai mai anna, de ce ti-e frica de aia nu scapi...cred ca nu vei avea incotro si va trebui sa te internezi pentru a te asigura ca stau acolo in burtica cel putin 34 sapt...
stiu ca nu e vesel in spital insa...
si eu trebuie sa-i dau mesaj lu domn doctor ca ma supara crampele, iar m-am trezit tipand la sot "crampe!!!" in toiul noptii...si azi a inceput sa mi se zbata si un ochi...cred ca trebuie sa mai iau niste magneziu si calciu...sau ce mi-o da....ma simt tot timpul obosita ca nu prea dorm...in fine, asta e.
ai grija de tine, de voi!
30+ cu
Anastasia_7 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loretta76
Anastasia, "palaria jos" pt aceste cuvinte de incurajare. Subscriu la ce ai spus tu, atata timp cat exista o mica speranta...nu trebuie sa renuntam la aceasta lupta. la toata lumea |
Loretta76, pup si eu fata si ramanem cu toatele pe baricade,unele chiar dc unele dintre noi au ramas gravidutze mai devreme, altele putin dupa sau mai tarziu, important este ca finalitatea sa fie pt toate aceeasi, sa ne tinem copilasii la piept.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
bccami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viotimis bccami, samira, stiti cumva sa-mi raspundeti la mesajul cu prolactina si macroprolactina ? |
Vio, si eu am facut macroprolactina, care ca si la tine a iesit in limite normale. Deci cica e bine
Am fost la endocrinologie si mi-a zis ca as avea SOAP si mi-a dat siofor - 2000 mg/zi, ca sa evitam o hiperstimulare. E groaznic, eu nu m-am acomodat deloc cu el si am renuntat sa-l mai iau (l-am intrebat si pe albu daca pot renunta). Ma ustura stomacul, faceam diaree...si l-am luat o luna si nimic, toate reactiile adverse se tineau lant.
Acum, daca vei merge si tu la endocrine, iti va spune de acolo ce sa faci.
Succes
tudoralexa13 spune:
viotimis eu am facut prolantina care mi-a iesit 39.
am facut la medlife analiza si era un pic mare avand punct de referinta valorile lor.
Dr. Albu a spus ca nu este nicio problema. eu eram un pic speriata tinand cont ca am mastoza fibrochistica de cativa ani.
cealalalta analiza nu am facut-o asa ca din pacate nu pot sa te ajut cu o parere.
Arabella, Loretta va multumesc pt. sustinere si va tin pumnii sa reusiti cat mai repede.
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva.
Va pup dulce
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui lumimar Anastasia,mie dr Uschi mi-a recomandat pt carcei sa iau magne+b6 cate trei sau patru pastilute pe zi.Le-am luat pana am inceput sa am probleme cu starile de rau si apoi am renuntat la ele Referitor la cremele pt burtica ,eu am folosit de la chicco o crema care se numeste Mamma dona si de la Ivatherm crema impotriva vergeturilor Un sfat imi permit sa dau la gravidute ,in afara de burtica sa nu uitati de sani,dati cu crema pe ei in fiecare seara pt ca ei au tendinta de marire si in acelasi timp fac vergeturi si arata foarte urat dupa.Eu nu m-am dat in timpul sarcinii si acum nici nu vreti sa vedeti cum arata sanii mei,in schimb burtica este ca noua... Felicitari gravidutelor si bafta fetelor care sunt in proceduri Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011) |
Multumesc mult, Lumimar! De fiecare data cand iti vad cate o postare , mi se strange inima de emotie si melancolie, ca vad mereu data nasterii fetitei tale si imi aduc aminte de punctia mea, facuta in aceeasi zi. E deja un ritual, de fiecare data cand postezi, ma gandesc la acea zi plina pana la refuz de emotii, nerabdare, de toate...
De la Chicco mi-am gasit si un gel pt picioare si unul pt sani, am inceput sa ma dau si cu ele. Fetele care sunt gravidute, sa va spun si voua, eu m-am dus direct la ei la magazin, nu le-am luat din farmacie, si au reduceri f mari, ce e in farmacii sau pe site-ul nou cu 70 ron, sa zicem, la ei in magazin se vinde cu 38 lei.....au promotii.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui anna_a ahaaa Arabella tu erai taxatoarea :). Mi-a zis sotul de acum o luna ca asistenta ma cunostea, iar eu am zis de unde sa ma stie ma, dar cred ca spusesem si atunci ca merg la eco in fine, sa zic cum a fost aseara? nu prea as fi zis cica s-a scurtat colul 1.8cm si s-a cam deschis si abia am negociat cu doctorul sa nu ma interneze; ca nu vreau deloc; as muri de plictiseala in spital si mi-as pedepsi sotul sa vina in fiecare zi la mine cu mancare norocul meu e ca fetele stau transversal asa ca m-a mai amanat pana martea viitoare si sunt destul de maricele, una are 1,6000kg si 30 sapt, dar cealalata a ramas mai micuta 1200 numai si 28 sapt; sarcina mea avand 30 sapt. m-am pricopsit iar cu dragele mele de utrogestan, dar a zis sa le iau pe gura in timpul zilei si numai seara intravaginal si cu statul in pat, azi m-am lungit, sa vedem cat rezit ca am mai stat eu 2 zile in pat si ma dureau toate zi-mi si mie cum e prin spital, cum sunt saloanele alea de internare? cate paturi, sper ca nu stau cu toate coloratele alea; oricum nu vreau si nu vreau sa stau in spital eu tot zic ca o sa fie bine si or sa mai stea fetele macar 4 sapt si la 34 sapt sunt ok 31+ cu |
Anna, stateam si citeam ce ai scris si ma gandeam cum a trecut timpul asta...parca ieri vedeam semnatura ta si a Maruschai cu 10, 11 saptamani si acum, uite, mai aveti putin si va vin bebelusii pe lume..
Sa va spun si eu cate ceva din ce am facut ieri la eco. A stat d-na dr Chisleag mult cu noi, mai bine de o ora, i-a masurat si verificat pe fiecare in parte si a insistat pana i-am prins pe amandoi cu piciorusele desfacute si e sigur 100% ca sunt baietzei amandoi.
Am plecat si cu primele poze si primul film facut cu amandoi, ca nu aveam decat f putine poze de ecograf. Ca si greutate, unul are 220 g, celalalt 214 g, s-au apropiat ca si greutate pt ca unul era mai mititel la inceput. Si amandou s-au asezat pe partea dreapta, unul chiar sub ficat si celalalt sub el...am inceput sa rad instant cand am vazut pt ca nu stiam eu de ce ma luasera junghiurile de la fiere cu pietrele mele preistorice, de vreo 2 saptamani si de ce ovarul drept...care , apropo, a ramas exact cum era dupa stimulare, nu a scazut, incepuse sa ma doara iar. Au stiut ei, strengarii, cum sa se aseze mai bine
Mi-am facut si examen secretie, ca sigur iar m-am pricopsit cu ceva...sper sa fie doar candida, in cel mai rau caz, ca altceva chiar ar fi culmea sa am....
Parintele Arsenie Boca
18+ cu 2