Citat: |
citat din mesajul lui Kariris Nu, lavi, a fost programata pentru operatie azi. I-au facut analizele dimineata la prima ora si au bagat-o cu siguranta in operatie. Daca ar fi fost in asteptare, mi-ar fi raspuns la telefon. am sunat-o pe la ora 19 si nu a raspuns. Probabil dormea, dupa anestezie. |
Da. Acum am aflat si eu ca azi s-a internat si maine o opereaza. Deci maine sa ne gandim la ea si sa ne rugam sa fie totul bine. Doamne ajuta!
Citat: |
citat din mesajul lui Kariris Da. Acum am aflat si eu ca azi s-a internat si maine o opereaza. Deci maine sa ne gandim la ea si sa ne rugam sa fie totul bine. Doamne ajuta! |
Anca a iesit de la reanimare,este in salon.i-am spus de gindurile voastre bune, va transmite multumiri si ca este bine.este obosita(un rol il are si aglomeratia,si vizitatorii permanenti).din pacate a facut febra.e o invingatoare si va trece cu bine si peste asta.
Suntem alaruri de tine Anca!
kover mai stii ceva de Anca? eu de aseara de cand era cu perfuziile pt febra, nu am mai reusit sa vorbesc cu ea. Dimineata pe la 9 mi-a respins intr-un final apelul, apoi nu mi-a mai raspuns la apeluri si nici la mesaje. Tare as vrea sa stiu cum mai e. sper ca au reusit sa ii scada temperatura.