Mi s-a recomandat histerectomie partiala
Raspunsuri - Pagina 15
kover spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kariris Nu, lavi, a fost programata pentru operatie azi. I-au facut analizele dimineata la prima ora si au bagat-o cu siguranta in operatie. Daca ar fi fost in asteptare, mi-ar fi raspuns la telefon. am sunat-o pe la ora 19 si nu a raspuns. Probabil dormea, dupa anestezie. |
Kariris spune:
Da. Acum am aflat si eu ca azi s-a internat si maine o opereaza. Deci maine sa ne gandim la ea si sa ne rugam sa fie totul bine. Doamne ajuta!
lislis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kariris Da. Acum am aflat si eu ca azi s-a internat si maine o opereaza. Deci maine sa ne gandim la ea si sa ne rugam sa fie totul bine. Doamne ajuta! |
Anca, sa-ti fie bine! Doamne ajuta!
kover spune:
Anca a iesit de la reanimare,este in salon.i-am spus de gindurile voastre bune, va transmite multumiri si ca este bine.este obosita(un rol il are si aglomeratia,si vizitatorii permanenti).din pacate a facut febra.e o invingatoare si va trece cu bine si peste asta.
andre_ea spune:
Suntem alaruri de tine Anca!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
Kariris spune:
kover mai stii ceva de Anca? eu de aseara de cand era cu perfuziile pt febra, nu am mai reusit sa vorbesc cu ea. Dimineata pe la 9 mi-a respins intr-un final apelul, apoi nu mi-a mai raspuns la apeluri si nici la mesaje. Tare as vrea sa stiu cum mai e. sper ca au reusit sa ii scada temperatura.