BONA CU EXPERIENTA, imi ofer serviciile -Timisoara

BONA CU EXPERIENTA, imi ofer serviciile -Timisoara | Autor: Brigid

Link direct la acest mesaj

Bun gasit, mamici! Cu siguranta ca jobul, responsabilitatile, facturile si sefii va dau suficient de multe batai de cap si totusi prioritatea voastra ramane neschimbata: copilul. Este de inteles ca vreti sa aiba parte de tot ceea ce este cel mai bun chiar si cand nu sunteti prin preajma iar un "parinte de rezerva" ar prinde tare bine in astfel de situatii... sau o "sora mai mare" .

Din acest motiv sunt aici. Sunt din Timisoara (desi brasoveanca la origini), am 33 de ani, studii superioare, experienta consistenta cu copiii (3 ani in strainatate si cam tot atatia in tara), sunt bine inarmata cu rabdare, maleabilitate, empatie, dinamism si pasiune si cred cu sinceritate ca pot oferi o mana de ajutor serioasa unei mamici in cautarea unei bone. Stiu sa am blandete si totodata fermitate cu copiii, sunt focalizata pe nevoile lor REALE si, mai presus de toate, incerc sa ii simt si sa-i inteleg de pe pozitia pe care eram si eu la varsta lor, desi sunt inarmata cu experienta si intelegerea unui adult.

Pot sa le fiu mana care ii sprijina sa faca primii pasi, tanti care le da papa bun dar nu se da in laturi nici sa se joace cu masinutele, care le raspunde la cele mai traznite intrebari, care ii ia in serios cand au nevoie si care totodata nu ii ia in serios cand au impresia ca plansul suficient de convingator ii aduce pe toti adultii la picioarele lor ... Gasesc relatia copil - bona la fel de semnificativa pentru formarea copilului pe cat este si cea cu parintii, bunicii sau educatorii si iau in serios acest rol. Nu il pot privi ca pe un job si vad relatia dintre bona si parinti ca pe una de parteneriat de pe pozitii egale cu un scop comun: acela al creerii unui mediu cat mai potrivit pentru dezvoltarea armonioasa a copilului.

Cunosc limba engleza la nivel avansat, merg cu bicicleta si cu rolele, patinez, am conditie fizica buna (asadar pot sa ma catar in copaci, sa stau in cap sau alte traznai care se pot face impreuna cu copiii ), nu fumez, imi place sa confectionez mici lucruri de mana si astfel sa impulsionez creativitatea copiilor si in general sunt deschisa la tot ce inseamna nou, inclusiv la a afla lucruri nemaivazute si nemaiuzite de la ei.

Nu am propriii mei copii inca, din pacate, desi imi doresc mult insa deocamdata barza se tine departe.

Sunt disponibila si flexibila si gasesc o dubla... nu, tripla satisfactie in a lucra cu copiii: bucuria de a retrai copilaria alaturi de ei, satisfactia de a oferi ceva cu buna credinta si de asemenea faptul ca programul in general imi permite sa ma ocup in continuare de proiectele mele personale. Nu sunt interesata de cariera si ascensiune sociala, ci caut sa ma bucur de timpul meu, de libertate si sa fac ceva cu sens.

Daca este vreo mamica din Timisoara care doreste sa ma cunoasca, pot fi contactata la 0735 324 409 sau pe email la galadrinell(arond)yahoo.co.uk.