Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

fragrant, doloress ???

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lori;vezi pana nu il muti pe Robert..sa nu faci nici o plangere..femeile astea de la gradi sunt cam nebune..se razbuna pe copil..pe Mario nu il mai lasa la masa..de cate ori trecea pe langa El avea cate ceva de comentat..Eu n-am facut nimic pt ca mai avea o luna de gradinita..dar nu e exclus sa nu-i dau una in freza daca o vad vreodata pe strada si sunt in forma pt o bataie

Simo;Eu am luat vitamina c picaturi cu extract de maces..poate e bun si pt voi..mai demult se dadea pikovit..dar ma gandesc ca are motiv el..daca refuza papa si era manacacios inainte..iit rece..numai tu trebuie sa te linistesti

Maimutzico;..da da incercam..azi vreau sa-i fac dovleac la cuptor..seamana la gust cu cartoful dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

azi in loc de vita le dau pui
poate poate:d
off Razvi pare ca si a revenit cu burtica, dar Robi nop
inca iese moale, nu foarte des, dar destul..........si puteeeeeeeeeeeeee
omori omu daca i pun scutecul la nas

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am revenit de la intalnirea cu mamici dansarete de salsa, am apucat s acunosc mamicile minunate Ziki, Anca si Mayane si mi-am mai facut o prietena dulce foc, Flavia!!! A fost super super! M-am facut de ras cu dansul, dar am prins o vreme buna, am bagat o tacla mica, fetitele (si baietii cumintei, superb!!!

Tunde nu fac nimic deocamdata, nu reclamatie, doar am vb cu educa, am anunta-o cumva ca stiu, sa nu creada ca Robert nu-mi zice; il mut, sper, Doamne ajuta sa reusesc,c a e greu de mutat! Sau..daca mai zice Robert si-n gluma de asa ceva fac reclamatie fara sa-mi pese de ce-i poate face copilului; deocamdata sunt suparata si dezamagita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si io, si io p-aci, dupa salsareala...(asta in loc de intalneala). A dormit copchilu meu de a rupt cat a dansat ma-sa , prin urmare acu ciuciu somn de pranz. Subscriu, Flavia e o dulcica.
Darius de Mayane este un scump. Iar mamicile frumoaase si cochete.
Bag imediat poze pe FB.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

haha, LORI -
nu te-ai facut de ras deloc! tu macar ai incercat, io ce sa mai zic?

mie mi-a facut suuuper-placere sa va cunosc in lumea reala si sper sa repetam faza, cu mai multe mamici, poate.

Flavia ajunsa la metrou a zis "fata cu parul frumos si ala galben clar ma place, nu?"

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Daaa..nici eu nu am putut s-o mai culc! Ce mai...daca a dormit la salsaa..

Mai, si eu am mancat bataie la scoala, n-am sa uit niciodata, daca inchid ochii pot simti si acum fierul rece al balamalei bancii pe mainile lovite cu indicatorul. Senzatia e aici, dupa atatea zeci de ani!
dar nah...vremurile s-au schimbat, periat, intre timp ne-au spus unii (ca noi nu suntem in stare sa facem vreun studiu) ca nu e ok, ca violenta rezolva doar pe termen scurt etc etc etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

asa, poze poze poze

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

mama, da ce forumiste suntem, am sarit toate pe net

iar ROXX - tu si ANCA ati spalat obrazu forumului salsalist.

p.s. Catalina e luata? ca am inteles ca printesa Isabela e pt printul Eduard, si daca tot se poarta, vreau sa mi-o adjudec eu

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai, eu facusem o combinatie cu MADA mai demult si o promisesem lui Razvanel, dar nu prea s-au inteles ei cum am fi vrut noi...e de discutat aici

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput