Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Am dat enter aiurea. Deci da, cam la stadiul asta sunt! Office, ok, cu ala lucrez, programe de contabilitate, internet, etc etc, dar antivirusi, firewalluri si alte asemenea... habar nu am. Si-s nevasta de it-ist . Daca va mai zic ca, in aceste conditii, noi nu avem niciun antivirus pe calc, de 6 ani, si n-am reinstalat niciodata windowsul... Si pe net stau, frate!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Maryland e gradinita Shines

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

Program scurt

Orar: 08.00 - 13.00
Tarif: 900 RON / luna
Program lung

Orar: 08.00 - 19.00
Tarif: 1.100 RON / luna
Transport

Optional, de la 100 RON / luna in functie de distanta.
Optional, il efectuam cu masini proprii - Renault Trafic

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mai ai mei nu stiu sa mearga cu premergatorul
daca i pun in el acolo raman, rar se misca cu el, pe Robi l am vazut o data, dar inapoi ca racul
in rest stau si rod la jucariile atasate, nik mai mult
de miscat se misca pe langa pat, tanande se de canapea, in patut dau ocoluri si para ocoluri
in 4 labute sunt maestrii emeriti, au o viteza, mama mama

de manute daca i tin pasesc
incaltati sau pe toata talpa singurei cateva secunde si apoi pica n cur ca bobocii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Anduta pana la 1 an sau 11 kg (oricare pica prima) nu e ok sa stea cu fata spre sensul de mers, ca nu au muschii gatului suficient dezvolatati si la orice frana mica e o solicitare nu prea buna. Sunt scaunele si peste scoica, unde se sta tot cu spatele. bafta la cautari!

noi avem iglesina 3 in 1 i fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Zumzu..cum mergi spre Selgross,pe bd Timisoara,dar dinspre parc moghioros,nu pe la intrare,e pe undeva pe stanga intr-o intersectie la um mom dat, dupa ce treci de o benzinarie.
explic ca un cu..r si eu.
lasa ca intreb soata si iti zic dimineata mai exact.
oricum..firma se vede de la departare,scrie mare acolo. e ditamai cladirea numai cu perdele si covoare. de acolo isi ia si nasha mea(la casoiu ei de un mil euro,deci ma gandesc ca e ceva calitate),zicea de preturi ca sunt ok.
revin cu detalii,acu sunt aeriana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Lori, mersi de atentionare! Oare mi-ar trebui ceva de genul www.bestkids.ro/p-2117-scaun-auto-marco-polo.aspx" target="_blank">asta?

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Zumzu..cum mergi spre Selgross,pe bd Timisoara,dar dinspre parc moghioros,nu pe la intrare,e pe undeva pe stanga intr-o intersectie la um mom dat, dupa ce treci de o benzinarie.
explic ca un cu..r si eu.
lasa ca intreb soata si iti zic dimineata mai exact.
oricum..firma se vede de la departare,scrie mare acolo. e ditamai cladirea numai cu perdele si covoare. de acolo isi ia si nasha mea(la casoiu ei de un mil euro,deci ma gandesc ca e ceva calitate),zicea de preturi ca sunt ok.
revin cu detalii,acu sunt aeriana.

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

hmm..n-am inteles
e bd.timisoara sau dr.taberii? vizualizez o cladire cu etaj unde au si lustre parca..o gasim noi, mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Scaun auto nu avem inca..scoica noastra e cam mica deja..si nici nu vreau sa iau din ala care costa o avere!

Premergator nu cumpar..am avut la Mario..l-am pus prea repede si avea probleme cu picioarele..are si acum,poarta talpici in pantofi..nu e sigur ca i se trage de la premergator,dar asa mi-am propus sa nu iau..or

Astia de la IKEA m-au gasit si pe mine

Voi sunteti mult mai destepte ca mine..asa ca dati-mi un sfat cum sa procedez cu alesul bonei care ma va ajuta si in treburile casnice..daca ma suna 15 persoane..ce fac/cum aleg care e potrivita?
De unde imi dau seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara!
Imi cer scuze ca n-am mai dat pe la voi, am avut foarte multa treaba si inca mai am... N-am apucat sa citesc nimic din urma, dar am intrat sa va spun de concursurile cu ocazia saptamanii purtarii bebeilor:
Concursuri

Si de plimbarea de luni:
Plimbare luni

Pentru luni exista si event pe facebook:
http://www.facebook.com/bebelusipurtati#!/event.php?eid=206704726062818

Intalnirea la ora 16.30 in fata magazinului Unirea.

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

P.S. La concursurile cu poze se primesc poze pana luni, dupa aia doar se voteaza, asa ca grabiti-va!

Mergi la inceput