Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

madalina cunosc cunosc ... si noi avem muci, dar eu nu mai bag BB. nu iese nimic cu ea. pai cand ii bag ser pe o nara intr-o parte, pana iese pe cealalta, ies mucii imediat. tacsu zice ca sunt nebuna, ca cica " cum pot sa fac asta unui bebelus?" "pai si ce sa ii fac?sa il las asa? " el : "dar tu iti dai seama cat il ustura nasul?" si ma tot ameninta ca o sa imi bage si mie intr-o zi sa vad cum e. sa-mi bage ser draga...ntz ntz ntz la ce te gandeai ? sa revenim la bebe ... daca bag BB, putza..nimic. sau f putin. poate nu stiu eu sa o folosesc. si eu sunt disperata cu sourile alea de sub piele. groaznice, le am majoritatea pe frunte. le am din luna a 3-a de sarcina. mai trec cateodata, dar nu de tot. marti am programare la dermatologie, te tin la curent cu ce imi zice dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

'Seara si de la mine!

Lori brrr ce zici tu acolo... imi dau seama (oare?) ce-o fi in sufletelul tau de mamica... horror imi inchipui. Si eu as incerca sa schimb ceva.,.. educatoarea de la acea gradi sau pe Robertel de la gradi aia. Bafta!

Ce poze - ce mamici - ce bebeluti... o nebunie! Vreau si eu sa va cunosc,,,

Tunde iesi din butoi, ca trebuie sa mergi la "magazinul tau" sa ne spui ce mai avem la oferta!

Carmen te tii de prostii a? In ale cuvintelor...
Eu am folosit inainte de sarcina Normaderm de la la vichy si vreau sa zic ca am fost super-super multumita de ea! Vreau sa zic ca este intr-adevar eficienta pentru un ten cu probleme.
De cand cu sarcina mi s-a zis ca nu e ok sa o mai folosesc si am gandit ca nici acum cu alaptarea. Dar si eu am nevoie de ea ca mi-au aparut acnee ca-n adolescenta.

Roxx, Lori voi ati uitat sa mentionati un lucru foarte important referitor la reteta cu gris si fructul fiert. Dar las ca-l zic eu sa fiu sigura ca nu mai greseste cineva ca si mine:
A SE PREGATI PORTIE DUBLA, CA ESTE ATAT DE BUNA INCAT BEBELUSUL VOSTRU NU VA APUCA SA MAI PAPE...

Mayane tu ma bagi in boli mamico... auzi la ea ca se mai duce din cand in cand pe la Darius sa vada ce face,,, ca el se joaca singurel si n-are nici o treaba... auuuuu... pai banuiam si eu ca mai sunt copii atat de cuminti, dar am gandeam si eu ca 1:10000, nu asa pe toate drumurile...
La mine se joaca singurel dar daca dispar din camera ori e taras dupa mine (inaintea mea de fapt ca la ce viteza are...) ori incepe sa planga (nu e chiar plans, mai mult tipat de oftica) cand nu ma vede.
Spal vase cu el de picior, fac mancare cu o singura mana, aprind aragazul cu el in brate, am facut chiar si kk cu el in brate ( scuzati detaliul, vroiam doar sa subliniez cum sta treaba pe la noi) - pai daca nu statea jos pentru nimic in lume... ce sa-i fac? Sa-l las sa planga? Mai bine nu!
Ma tot intreb: ce m-as fi facut cu gemeni???
Deci la mine obligatoriu mai nou ii pregatesc mancarica de seara (fierb legumele, carnea) si ramane ca la amiaza sa i le pasez/ gatesc in forma finala. Dimineata si seara ma ajuta sotul, iar cand nu e si P nu vrea deloc deloc sa ma lase sa fac altceva, ii dau borcanel si gata.

Asa ca... draga Mayane... Pup Dariusel, baiat super cumintel!

Strungareata... da si noi! Deci nu este definitiva... e bine de stiut!

Simo sa fiti cel putin la fel de fericiti si sa va iubiti la fel de mult! Ce bucurie cu casuta...

Am incercat in seara asta sa-mi culc puiul la el in camera/ in patut. Mi s-a trezit pana la ora asta fix de 4 ori (asa ar fi facut si cu noi... de cateva nopti asa face), ma las pagubasa. Nu am nervi momentan pentru asta. Si parca aveam si asa o strangere de inima, ca m-am obisnuit cu el aproape de mine... cine stie, cunoaste despre ce vorbesc!

Hai ca am bagat scris... si mai aveam... dar simt cum imi cade capul ca la gaini asa!

Noapte buna!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

8 treziri ..deci nu sunt fresh deloc,nope

Carmen,stai linistita,nu are strungareata.
majoritatea copiilor au incisivii centrali departati (cu exceptia mostenirii genetice,care oricum se vede mai tarziu)..dupa ce ies si cei din jur,se imping acolo si nu mai ramane spatiu.

Irina,Mada..eu folosesc pentru cosuri de multi ani,Cicalfete de la Avene,pe baza de apa termala,la mine functioneaza de minune,o recomand. e cam 48 lei tubuletul,dar tine ceva.
daca este pusa pe cosurile care tocmai apar(este zona rosie,umflata),stopeaza evolutia si in cateva zile dispare fara sa mai ''erupa''..de asemenea ajuta f mult la cicatrizarea urmelor mai vechi de cosuri sau alte prob ale tenului.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

de la 4 am dormit in hopuri
iar s a trezit Robi
of
sper sa nu devina un obicei

Razv s a trezit la 7 si un pic si casca si tot il legan in scoica si ciuciu

madalina, nu l mai chinui cu BB,pui apa de mare prinmetoda belgiana, stergi cu servetelce iese si apoi pune i cate o picatura de colargol, sunt niste picaturi pe baza de argint care usuca mucii aposi
se pun doar 3 zile, e bestial de bun
si e numai 5 lei

lavinia, nu am gasit o, nu se mai importa,iar dermalex-ul se foloseste la copii peste 6 ani

mai fac sapaturi
azi acelasi meniu pe baza de orez,morcov,mar copt, cous cous, carne fiarta.....mai vedem ce mai bagam si evident LP fara lactoza
mi a facut o gaura in buget laptele asta de vad fundul pamantului si pana pe 17 mai e o cale atat de lunga

hai fetelor, sa savuram cafeaua lui simo si sa avem o zi buna

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata. Sunt praf si pulbere. Toata noapte s-a foit, apoi la 5 s-a trezit in urlete si asa a tinut-o pana la 6. Nu putea sa respire de loc. Am bagat toate serurile si apele de mare din lume, prin toate metodele si nu s-a desfundat de loc. La 6 mi-am luat inima in dinti, mi-am cerut scuze in gand fata de vecini si am bagat BB. Scos o tona de muci si s-a culcat copilul pana la 8. Eu scot f bine cu BB. Cu ser si apa nu iese nimic, decat tot ser si apa. Mucii raman inauntru. Basca ca m-a luat si pe mine raceala si mi-a mai venit si ciclu su o sapt mai devreme (sper sa fie ciclu si nu o sangerare).
De Colargol am intrebat la cateva farmacii si nu aveau. Am inteles ca se prepara in farma si putine au laborator.
Simo, sigur asa se numea solutia de la Avene, Cicalfete? Am gugalit si nu exista. Treaba e ca eu nu am cosuri ca in adolescenta, din acelea care ajung si fac capul alb. Ci unele care se formeaza sub piele, sunt foarte dureroase si daca nu le zgandar eu (de ma doare de mor si imi fac si buba) nu iese de acolo. E bun si pt asa ceva? Am mai incercat creme pt ten acneic dar nu mi-e buna pt ca imi usuca rau pielea si gogoloaiele astea tot apar ca ele ies pe dedesubt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mada,uite aici www.farmablu.ro/farmacie/avene-cicalfate-x40-ml" target="_blank"> cicalfate

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata ...

Mai, sa zic repde sa nu uit:
mama shine stie!!! dintii din fata tre s aiasa departati, in timp se mai apropie, dar in general asa ies, probabil pt a lasa loc suficient dintilor definitivi. Eu ador oamnii cu strungarete!

Mama Mirela stie!!! E super asa, metoda belgiana + un inhibitor de muci (colargol, pIVALONE) Sau ceva picaturi daca mucornita e serioasa (tine de luni, cum zice mADA); BB e ff buna daca, cu toate astea, copilul e prea plin d emuci, se aud urcand si coborand si nu poate respira pe nas.

Irinuka asa e!! E super reteta! Eu aseara am facut portie dubla si i-am dat si lui Robert, lui i-am pus miere, ca iesirse nitel acrisor. Au papat amandoi de-au rupt!

Roxx abia ast s aincerc pastele bolognese.

Si acum back to me!!!

Daca ziceam ieri ca am dileme si probleme, sa va zic una azi - si as vrea sa va dati cu parerea, voi ce ati face. Am vb aseara cu vecina, i-am povestit cu Robert, si-a pus mainile in cap, a zis ca daca AUDE directoarea, educa aia zboara asa cum au mai zburat si altele. Ca-l mutam, dar s avedem unde! Mai e o grupa mica, stiam asta si acolo voiam sa-l mutam. Numai ca...imi explica vecina acolo au doua educatoare, una noua (deci necunoscuta in comportamnet) si una veche d ecand gradinita, pe care am cunoscut-o cand l=am inscris pe Robert la engleza. Ei bine, asta veche are un aspect de zici ca e mumie, e batrana, cu o fatza acra, genul ala de profa/asis med aspru, rau, dur. fetelor, sa nu credeti ca zic ca treb sa-mi dau copilul la o tipa frumaosa (si tzatzoasa-ca bubu al ACNCAI), dar cica pt astia mici conteaza mult aspectul. SI-N PLUUUUS... tipa asta de care zic e un tartor asa, s-a luat d eparinti in prima zi ca ce mai cauta prin curtea gradinitei cu copiii (la tobogane), ca in regulament zice sa iei copilul si acasa! Deci, e genul ala de om rautacios. Eu nu zic ca nu e o educatoare super, cred ca e genul care ii dreseaza super bine, care "scoate oameni din ei"..numa ca pe baza de frica si teroare nu vreau la 3 ani!!! E adevarat, cred ca daca il mut o sa-mi devina baiatuil ordonat, organizat, disciplinat, pus la punct, dar nu vreau prin frica sa ajunga acolo! Eu il duc la gradi pt joaca, socializare, pt a se dezvolta frumos, pt a evolua, nu pt a-l descoperi pe bau-bau!

Deci, treb sa ma gandesc fff bine, pt ca daca il mut, inapoi nu-m mai pot duce daca nu-mi convine de educ asta.

Vecina mi-a propus asa: sa-l mai las o perioada, intre timp va mai merge ea pe acolo, va vb cu educatoarea (cica ii va spune ca i-a zis Robert ca ea l-a batut) si sa vedem cum evoleaza lucrurile. Putem sa-l mutam oricand.

Deci...sunt in ceata totala, deocamdata nu-l mai las la somn acolo, pt a ne fi mai bine tuturor!!

Aaaa..sa va mai pov una de ieri, o bila alba pt educatoarea asa batausa : cand am ajuns acasa cu Robert putzea asta a parfum de ala de te intoxicai, de 2 lei 3 cutii (nu ca-s cu fitze, dar prefer sapunul simplu uneori)...si putzea Robert, si putzeaaaa... si-l intreb "Robert, te-a luat dna educ in brate?" cica - da! eu intreb "de ce?" si el imi zice "pt ca m-a lovit Stefan si am plans!"
Deci, l-a lovit un copil, e un lucru inevitabil, iar ea l-a convolast in brate. Mi-a placut asta, desi nu avem acelasi gust in parfumuri.

fetelor, scuzati ca m-am descarcat aici, o s acopiez mesajul asta si-l pun la locul lui, la odiseea lui Robert, dar imi sunteti tare dragi si ati fost asa aproape de mine ieri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Neata si de la mine, azi am trecut la ness - ca-mi ochii in gura

ma duc sa va citesc din urma, si revin.

pana atunci, va doresc o zi frumoasa!

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neata ! si noi avem la activ treziri dese

lorich eu sincer nu l-as muta la babeta zgripturoaica !!! da-o incolo ,sunt atatea modalitati de a educa un copil decat sa fii toata ziua buna ziua aspru, dur, acru ! eu sincer in locul tau l-as muta inapoi la particulara ! dar voi stiti mai bine ce buget aveti
madalina crema se numeste cicalfate , mi-a recomandat-o si mie Simo mai demult cand ma plangeam pe aici, dar nu mi-am luat-o , am zis intai sa ajung la dr sa vedem ce zice, si tocmai marti ajung, de atatea luni. oricum si eu tot d'alea sub piele am, care nu fac cap alb niciodata. dar eu le zgandar mereu si devin rosii asa si dureroase.
irinuka la mine nu a mers normadermul , probabil depinde de ten.

o tipa de la munca avea prob mari tu tenul si a fost la un derm care i-a dat breboxyl, si acum are un ten perfect. dar nu poti sa iei asa din auzite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

* moaaa, ROXX] in ce fel suna reteta de paste.. yummy!

* DEDICUT - in teorie stiam si eu sa nu deschid la nimeni, ca Alba ca Zapada, dar practica m-a omorat, trebuia sa-i vezi modus operandi, trebuia sa dea la ATF! era decis, ca si cand "hai cucoana sa termin si la mata aici, ca m-a trimis administratorul..."
oricum - lectie invatata = check!

* eu cred ca vreti in butoi pt ca e toamna, si vine astenia...
si FRAGRANT - nu voiam sa ma alint, io mi-s echilibrata asa de fel, dar cu greutatea chiar am o problema, si e fata de cum eram inainte. ar trebui sa-mi schimb tot dulapul, si nu vreau asta
dar oricum, nu va mai exasperez, maine imi incepe abonamentul la zumba + regim - ma prinde taman iarna fotomodeala - lol!
iar in butoi, motivele mele intemeiate sunt 1) incepe serviciul a) nu stiu care, ca am doua oferte plus demisie la cel vechi, b) trebuie sa fac niste cursuri pt noul serviciu, 2) nu am bona/cresa/bunici la copil, a) depresie din cauza creselor ca voiam la stat si nu am si nici nu vreau sa dau pila/plocon/plice, b) depresie din cauza zecilor de "rude" care misuna in jurul nostru dar la o adica la ajutor nu mai e nimeni.

va multumesc, doamnelor si domnilor, inregistrati sau nu pe forum, salutari "prietenilor" lui Melanies si cumnatei dragi a lui Simo, I rest my case pro-butoi.

m-am dilit. revin cu comentarii niiiitel mai inteligente decat asta! sper

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput