Trombofilia, o cauza a infertilitatii -65-
Raspunsuri - Pagina 13
roxana33 spune:
Valy,asta este nr.doamnei dr.0757048993- dr Simona Avram.Eu nu l-am verificat,mi l-a trimis o fata.Sper sa-ti fie de folos.
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie 2010)FIV 4 in octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)
MeAlex spune:
Monalac, analizele de la Fundeni sunt gratuite. Nu stiu cardiologi, dar cred ca poate intreba la Hematologie, cred ca i-ar recomanda de acolo un cardiolog.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
danezza spune:
Roxana, re-editeaza mesajul si sterge numarul de tel al d-nei Avram. daca il mai vrea cineva, trimite-l pe PM.
Nu cred ca i-ar placea bietei d-ne dr sa ii sune tel non stop.
in 25+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
danezza spune:
probabil; ca ai si tu dreptate .. ma rog chiar nu e treaba mea, era doar o sugestie
Tanno - ma lesina poza cu printzisorul tau
o frumusete, sa va bucurati de el toata viata!
in 25+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
stefulici spune:
Neata!
Eu postez de obicei la aspirante, insa am niste intrebari la care poate imi puteti raspunde:
Stie cineva d-na dr. Us e la Fundeni saptamana care urmeaza?
Eu am mai fost anul trec la dansa cu trimitere si mi-a dat tratament.
Acum sunt insarcinata si as vrea sa-mi repet analizele. Mai am nevoie de trimitere? Sau ma primeste si fara?
Multumesc anticipat ptr raspuns!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
5ab1na spune:
stefulici felicitari
cred ca este luni si marti daca nu cumva toata saptamana. eu am fost vineri si am auzit asistentele spunand unor doamne: veniti saptamana viitoare luni sau marti. nu stiu daca asta inseamna ca nu este in restul saptamanii.
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na stefulici felicitari cred ca este luni si marti daca nu cumva toata saptamana. eu am fost vineri si am auzit asistentele spunand unor doamne: veniti saptamana viitoare luni sau marti. nu stiu daca asta inseamna ca nu este in restul saptamanii. |
Multumesc mult ptr raspuns!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danezza Tanno - ma lesina poza cu printzisorul tau o frumusete, sa va bucurati de el toata viata! in 25+ de fetita cu fundita Doamne ajuta! MTHFR C677 Homozigot |
merci
la fel si voi de mica printesa care este pe drum