Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
rodyka spune:
seara buna si de la noi ![]()
La multi ani fericiti si multe bucurii, mami maurice!!
is asa de obosita, ca am tot alergat de cand am intrat in casa: mancare pe maine, muraturi (crissy, am pus si salata asortata a sotului tau
), mititei (ca aveam pofte
)... Isa tot ma cuprinde, ma mangaie pe unde apuca (si pe picioare!), e plina de muci scumpa si n-are somn la ora asta
, mama zice ca nici pofta de mancare n-a avut, plus scaune moi, doua
. azi am sunat-o la pauza de la 11, radea in telefon si zicea doar "mama" si pupa telefonul
. am avut si o surpriza la lucru: program de 10 ore!! deci, am iesit din casa la 7 si am intrat la 19.30!! no, programul nu-mi place ca nu e fix
. am uitat oare sa va spun ca mi-au facut angajarea inca de ieri seara?? in 2 minute, pe internet ![]()
no bun, ar trebui sa ne culcam si noi (adica si eu si Isa), parca ma cam dor toate oscioarele... maine e alta zi, si se pare ca si sambata va fi o zi luungaaa. asa: si dimineata m-au vazut colegii sotului (si ai mei, fostii) asteptand masina sa merg la lucru, is curioasa daca ii va zice ceva seful sotului 
nu mai stiu ce am vrut sa zic, as fi avut mai multe felicitari de facut dar parca mi s-a incetosat mintea, asa ca mai bine le las pe maine seara cand poate o sa fiu mai limpede, si fara muraturi de pregatit ![]()
noapte buna, delfinariu 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissy77 spune:

ooana,
Mateiu' mergaret!
puiutz, 
pt MA-MA!
Mycya, ma bucur nespus pt vestile pe care ti le-a dat dr.! O sa fie bine pana la sfarsit, o sa vezi. Gagalicile astea mici au o putere de recuperare cum nici nu gandim. Trebuie doar sa fim pozitivi tot timpul
paula, si sotul meu a avut TBC in 2002, foarte greu s-a recuperat, lua cate un pumn de pastile
care-l terminau, abia se putea ridica din pat. Imi amintesc ca a trebuit sa facem cu totii radiografie pulmonara, dar ne-a iesit negativa la toti. Nu am stat mult pe langa doamna, dar am fost suficient de aproape de ea. Imi e putin frica pt ca ieri tocmai a facut vaccin (care teoretic scade sistemul imunitar). Cred ca ma duc sa o pandesc pe asistenta si sa o intreb ce diagnostic i-au pus![]()
bumblebee, bravo pt interviu!
crissy77 spune:
Am revenit, se miorlaia mica.

De adormita ce's am facut o boacana
. Am vrut sa verific contul bancar online si am bagat in card-reader pin-ul de la telefon
, probabil de 3 ori ca acum imi cere PIN 2 si nu stiu ce-i ala
. Oare daca merg la bancomat imi merge doar cu PIN sau cere tot PIN2?
crissy77 spune:
fetelor care ne-au urat bafta la comisie. Dosarul l-am completat cu tot ce trebuie, asta datorita dr. care se ocupa cu verificarea lor, o doamna deosebita, rar intalnesti asa. Ieri a fost comisia dar rezultatul il vom sti dupa 12 oct. cand mergem sa ridicam certificatul. O sa fie ciudat, probabil voi da in depresie cateva zile, nu asta viseaza un parinte pt copilul lui. Nu conteaza ce grad ne da, ideea e sa pot sta acasa 3 ani sa ma ocup eu de ea, cum stiu eu mai bine.
Mycya, in mai multe tari europene nu se face BCG, dar Romania ocupa locul IV in ceea ce priveste nr. persoanelor cu TBC.
lauri_ca, cantarul de adulti iti poate juca feste. Al meu daca il pun in doua locuri diferite imi arata 2 greutati diferite
.
Dupa ce ma ghidez eu la un copil: daca e vesel, se joaca, mananca cat de cat, inseamna ca se dezvolta normal. Un copil care ar avea anumite carente in organism din cauza alimentatiei necorespunzatoare ar fi apatic, pleostit, palid etc.
Mycya, alunga astfel de ganduri, te rog eu
. Fii optimista, macar cand esti in preajma copilului, mai ales seara, la culcare.
Pun si eu meniul de ieri:
- 7.55 - trezirea, 210 ml lp, apoi nani la loc
- 11.15 - 1/2 felie paine cu almette
- 13.45 - 1 banana
14-17 somn
- 17.30 un polonic (mic) cu zeama din supa amestecata cu taitei, morcov, pastarnac, 1 borcanel (cred ca de 190 g) piure legume (multe), carnita de pe o pulpa de gaina de curte (e cam jumatate cat o pulpa cumparata). Carnita i-am rupt-o bucatele si am pus-o pe tavita de la scaunelul de masa
- 20.30 - papanasi fierti cu gem de caise
- 22 - 210 ml lp
- somn mai tarziu ca asa imi face in ultimele seri, se foieste de parca nu-si gaseste locul
crissy77 spune:
adrianaBuc,
pt vestile bune de la ecograf! O sa-i fie bine Rebecai cu o surioara
.![]()
![]()
![]()
La multi ani, maurice!
giorgia, ai chilarit tantarul?
rodyka, am zis ca o sa fac si eu salata aia, macar jumatate de portie. Amu sa vad daca pot scoate banutii de pe card
. Mi s-a facut pielea gaina, draga Isa, cum pupa ea telefonu (probabil isi imagineaza ca te pupa pe tine...). Despre colegi ce ne zici? Ce faci la servici?
bumblebee spune:
Neata!
Adriana, felicitari pt iubirica mica din burtica! Sa fiti sanatoase si sarcina usoara in continuare! 
Crissy, eu zic ca e f bine ca poti sta 3 ani acasa, sa te poti ocupa de gaza, dar sincer, cred ca se va schimba situatia, pt ca Bea face progrese! Se comporta ca orice alt delfinas!
Te pupam dulce
dulce
, te imratisam tare tare!! Ne sunteti tare tare dragi! Sunteti un model pt tot delfinariu! Aici suntem si va iubim nespus! 

Scuze pt intarziere, noroc de Iuliana
ca ne-a amintit
La multi ani, mamica draga si scumpa Maurice!!
Sanatate, impliniri, bucurii si dragoste multa!!

bamboletta spune:
Neata
Astazi Antonia sta acasa nu merge la gradi...are doamna examen la scoala de soferi![]()
Maurice la multi ani fericiti alaturi de cei dragi !!!
am facut si eu sosul cu gogosari Crissy...au iesit super
o zi frumoasa va doresc 
eladea2005 spune:
neata dragelor!
haideti la cafea, la o poveste...![]()
bumble, sa fie asa cum vrei tu...de fapt stie DD cum e mai bine pt noi...
cat despre portofoliu si fugit dupa clienti stiu cum e, am lucrat si eu un an in asigurari si m-am lecuit, nu era de mine...![]()
crissy, iubita...e foarte bine ca poti obtine inca un an pt Bea...merita sa faci tot efortul ca sa stai cu ea, e f important...nu te stresa cu faptul ca obtii un certificat...sunt persoane care obtin certificatul 'pe ochi frumosi' doar pt a sta inca un an acasa cu copilul...e doar o hartie in fond, nu e un stigmat care s-o urmareasca pe viata...
fetele cucuiete!
ier am avut prima sedinta cu parintii...
sunt 15 copii in grupa (unor parinti nu le convine treaba asta, cica sunt prea multi), dar na, asta e...important e ca educatoarea e minunata, copiii o iubesc si sunt sigura ca vor avea multe de invatat de la ea...
in germana..![]()
oanaaaaaa, felicitari pt Matei!
ochidut, uffff, bietii copilasi...cine stie ce-i chinuie...imi pare rau de noptile voastre, stiu ca e nasol, speram doar sa treaca repede pb si sa revina la normal...
PS - as vrea niste detalii despre Toscana, cazare, pret, etc...pe PM, ca sa nu deranjam...![]()

ref. la greutate - si noi stagnam la 10500 gr de cateva luni...desi papam bine...nu-mi fac griji, am mai trecut si cu Eric prin astfel de etape...![]()
of, si eu am un maraici langa mine...
ba cateodata mai are nervisori, sa-l vezi atunci...
aaa, si cu Eric au inceput deja bataliile...sunt ca Tom si Jerry...unul impinge, altul trage, unul da si celalat riposteaza...ma doare deja gatul de cat urlu la ei...degeaba...
![]()
revin!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Neata
Suntem niste mari magarite!! Daca nu mai uram delfinasilor la multi ani in fiecare zi, nu mai verificam zilele de nastere!!! Sa ne fie rusine si poate ne iarta Maurice!!!
LA MULTI ANI
!!
Sa fii sanatoasa, vesela mereu si sa ai parte numai de fericire!!

Cum ati sabatorit ieri? Ce ai primit de ziua ta?
Alina, te inteleg perfect...E destul de greu job-ul, dar cine stie, e un inceput!!! Si nu sti ce alte oportunitati se ivesc pe parcurs
Adriana, na, ca eu am pariat pe baiat!!! Dar cred ca ti-am mai spus, mie mi se pare ideal ca copii sa fie de acelasi sex, se vor intelege mult mai bine...zic eu
Noi suntem pe aerosoli. Aseara, l-am ascultat un pic cu urechea si mi se parea ca aud un suflu la plamani si am mers la un control. Nu e bronsolita, dar parca se pregateste.
Asa ca facem preventiv niste aerosoli.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a