Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
lauri_ca spune:
Fetelor, multumesc de incurajari. Cred ca o sa-i urmaresc mai des greutatea, vedem cum merge. I-am zis sotului ca ar trebui sa-i fac niste analize si a luat foc, cum sa-i intepam lui fata
.
Puiutz si eu stiam ca nu-i bine sa pape fructe seara, dar nici o ora inainte de masa, nici 2 ore dupa, mai e si programul de somn, asa ca fiecare se adapteaza cum poate la reguli.
adrianaBuc spune:
Buna seara mamicute
Am asa niste zile pline!
Am tot alergat cu nasa Rebecai sa ii facem bagajul de spital, are aproape 36 sapt si e posibil sa vina bebe mai devreme, deci...
Am fost la morfologie, e 100% fetita si e perfect sanatoasa.
chiar, crissy, cum fu la comisie?
La Multi Ani, maurice! Sa fi sanatoasa mami!
oana, felicitari pentru primii pasi! De acum incep emotiile cazaturilor.
Mycya, cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima; asa da vesti bune.
bumble, chiar daca nu ai experienta in vanzari e posibil sa te descurci foarte bine. Iti urez bafta multa maine.
Si noi suntem cu nopti grele, dar tocmai am mai descoperit un colt la maseluta nr 3, deci stim motivul.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute ![]()
21+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic Ooana, stiam ca parca nu e prea bine sa le dam fructele seara parca e ceva cu energia pe care o genereaza si cu fermentarea si digestia. |
da, s-a discutat chiar aici - cine are probleme cu somnul/agitatia nu e bine sa dea fructe seara, datorita vitaminelor dau energie
noi nu avem nici o problema
eu acum mananc struguri

am pus gogosarii lui Crissy - sunt dementiali

pacat ca am pus doar jumate de portie - adica 4 borcane mici

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
bumblebee
sa fie cu noroc si poate ca vei avea un program mai lejer care compenseaza faptul ca nu iti e pe plac ceea ce faci 
Oana, feicitari pt Matei mergatorul. 
Mycya, asta da veste buna!!! Bravo ! 
Iuliana mami fericita de minune
Tudor
maurice spune:
Adriana multumesc 
Ochidut se lauda Paul aseara ca el e cam stresat ...
Cat despre noaptea grea a Larisei, eu zic ca tocmai pt ca nu-i sta in obicei sa se alinte noaptea tocmai pentru asta in momentele astea de agitatie merita mangaiere si afectiune, e clar ca ceva o supara. Sara la fel doarme toata noaptea, dar cand si cand mai are cate o noapte cum ai descris tu, si mie mi-a fost teama ca poate se invata cu treziri de astea, dar n-a fost asa. Ne-am dus la ea, am tinut-o in brate cat a avut nevoie, pana se linistea si accepta sa o punem iar in patutul ei. Apoi 2-3 saptamani nu mai avea nimic, si apoi iar o noapte din asta, si tot asa.
Uneori se linistea doar mangaind-o usor pe burta.
Rody, bafta la servici!
bumblebee spune:
Poate ca nu vanzarile in sine ma demotiveaza, ci faptul ca ar tb sa vin cu un portofoliu de clienti si din gura in gura sa aflu alti clienti, nu e sucursala BRD, e doar ca un srl de parter de bloc, mi-ar tb si masina, sa alerg dupa clienti, baza salariala inca nu am aflat-o.
Stateam si ma gandeam si eu nu am 10 persoane pe care sa le propun pt un credit (cei din jurul meu ori au propietati personale cu/fara credit), adica la modul serios, ca daca as vrea doar sa frec menta, poate, dar nu e cazul.
Eram chiar suparata azi ca tot caut nod in papura.. dar nici sa plec de acasa doar de dragul de a pleca.
Oricum, eu maine tot ma duc, nu abandonez interviul, doar ca daca se ajunge la ofertare, in functie de ce vom discuta atunci, voi fi transanta. Stiu deja care sunt punctele contra, pt mine, asa ca.. vedem!
Maurice
, s-ar putea sa ai dreptate. V desi e cu program de acrobatii noaptea, sunt sigura ca nu o face doar ca sa ma vada. Nu de putine ori scap cu suzeta, dar de cele mai multe ori il iau in brate, daca plange tare ii vorbesc, de mangaiat oricum il mangai, noaptea sunt zen, nu ma enerveaza
(bine, dupa cateva ore imi pierd si rabdarea, dar de oboseala
).
Am avut chiar 2 saptamani cu f putine treziri, dar nu l-a tinut..
baby78 spune:
La Multi Ani, maurice! Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri pe toate planurile!

Iuliana mami fericita de minune
Tudor
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby78 La Multi Ani, maurice! Sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri pe toate planurile! ![]() ![]() ![]() ![]() Iuliana mami fericita de minune Tudor |
La multi ani si din partea noastra!!!

Mami de
Andra Maria 02.08.2010
giorgia23 spune:
Deci am uitat complet ![]()
Maurice
Cum de sunt eu treaza la ora asta
...pai urmaresc un tantar si inca nu l/am gasit asa ca am venit sa pap o bucatica de prajitura cu branza
si sa fumez o tigara![]()
Mycya felicitari pt vestile bune
N.buna fetelor...ma duc sa pandesc tantarul