Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutari cu drag si de la noi!

Felicitari Vladut pentru somnic bun si Matei pentru primii pasi

Rody, sa-ti fie serviciul usor si sa stai linistita, ca Isuca e pe maini bune! Iti doresc acomodare rapida!

Crispro, la multe nopti dormite cap-coada! Si distractie maxima cu Vasi la shopping! poate luati si o camera pe undeva vreo cateva ore

Ochidut, eu cred ca sigur o deranja ceva pe Larisa, nu cred ca face asa ceva intentionat noaptea. Poate sunt alte maselute pe drum, cine stie, poate o deranja burtica. Pupam pe printesa mica sa revina curand la programul ei obisnuit! A mai avut si Raducu acum cateva saptamani problema asta cu trezitul noaptea, o data, maxim de 2 ori, dar adormea rapid in brate. Doar de vreo 2 ori se trezise cu chef de joaca in zori Eu ce sa zic, mi-ar place sa il pun in patut si sa adoarma singurel, dar nu ne-a reusit pana acum. Trebuie sa stau langa el si adoarme singur, dupa ceva foiala (in patul nostru, apoi il mut in patutul lui).

Bumble, ce vesti ne dai? Sper ca a fost cu noroc

Mycya, imi era dor de tine!!! ma bucur ca Andruta e bine cu rinichiul

Laurika, cum mai esti cu criza biliara? Ar fi ideal sa imbunatatesti cat de cat situatia inainte de bb2

Nela, felicitari pentru casa noua! Ce mi-ar place si mie

Palomina, voi ce mai faceti? Sper ca sunteti bine!

Aelita, ne e dor de tine!!!!

Crissy, pupam cucuiul lui Bea! Sper ca e ok! Succes cu dosarul!

Paula, sanatate lui Raul vorbaretul!

Ma reintorc la lucru, azi am terminat mai devreme mancarea lui Raducu, am sperat sa ii dau inainte sa doarma, dar mititelul era atat de obosit cand s-a intors de la plimbarea cu tati (l-a dus cam departe) ca a adormit instantaneu cand l-am pus in scaunul de masa. Ii cadea capsorul inca din brate de la tati

A mai spus MA-MA de cateva ori

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

am revenit cu vesti bune e mult mai bine rinichiul urmatorul control il vom avea peste un an mi-a luat o piatra de moara de pe suflet

ce bine, cred ca altfel e viata acum fara sa fi stresata ca poate, poate trebuie operatia.

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca
Ieri de ex. s-a trezit la 11, a papat la micul dejun o feliuta de paine cu unt, apoi am plecat la plimbare unde a mai papat 3 biscuiti belvita. Acasa la 13:30 nu-i era foame asa ca a mancat doar o felie de para, apoi nani de la 14 la 16:30 cand a mancat cam 1 polonic jumate de ciorbita(dar groasa aproape ca un piure). Apoi iar la plimbare, a mancat 2 covrigi uscati , iar la 20 un iaurt mare (200gr.) cu cereale. La culcare a baut lapte f. putin, cam 80 ml. Peste noapte a mai baut 180 ml. de lapte . Nu e mult dar totusi a mancat 3 mese. Gustarile dintre mese ii mai taie pofta de mancare, dar n-am ce sa-i fac, cand ne plimbam mai vede pe la copii si cere, trebuie sa-i dau ceva.
Mie mi se pare ca din cauza somnului pierde cel putin o masa. Adica la ora la care se trezeste ea, alti copii au mancat micul dejun si gustarea de fructe. Azi la fel, trezirea la 11, a papat bine cereale cu lapte, dar la 13 iar nu-i era foame, s-a culcat doar cu o feliuta de mar un burtica.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

si eu am cam aceeasi problema
Matei nu e slab dar nici nu mancam ca alti copilasi...si asta pana la urma e normal ca suntem toti diferiti nu?!

noi dimineata bem 200ml LP
pe la 10-11 mancam ori 100 gr cereala ori o felie de pane cu unt si cascaval
apoi dormim de la 11 pana pe la 2-3 - ori aici altii deja papa amiaza
pe la 3-4 mancam amiaza - 200-250gr+paine
inghesuim rapid la 6 niste fructe 100gr
iar la 8 bem laptele - ieri seara doar 80ml!!!
si iar somn...aici iar alti copilasi care adorm mai tarziu papa mai bine! ...dar la noi e prea putin timp intre mese
m-am stresat o perioada acum m-am linistit - doar sa nu slabeasca, in rest numai de bine

Paula ma bucur ca sunteti mai bine - si la noi e mai bine, tusim doar de 2-3ori/zi dar ne curge nasul intr-o veselie - bine ca nu mai e infundat!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Lauri_ca, citeam de curand ca de la 1 an la 2 ani copiii iau in greutate in jur de 2-2.5 kg. Pot trece cateva luni fara sa ia nimic in greutate. E o problema daca trec 6 luni consecutiv fara sa ia in greutate sau daca scad in greutate. Ideal e s-o cantaresti mereu pe acelasi cantar ca sa poti compara cu cantarirea anterioara.

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
ce bine, cred ca altfel e viata acum fara sa fi stresata ca poate, poate trebuie operatia.

intradevar e altfel, seara cand o puneam la nani stateam asa si o pupam pe frunte si ma tot gandeam cum sa ii faca operatie cand e asa micuta , cum va fi dupa , ce voi face .... imi era imposibil sa nu imi fac ganduri de astea...

Paula ,Puyutz si mie de voi

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Ooana, stiam ca parca nu e prea bine sa le dam fructele seara parca e ceva cu energia pe care o genereaza si cu fermentarea si digestia. nu dati cu rosii daca gresesc

Raducu papa cam asa:

8.30-9 dimineata 250-270 ml LP (mai nou papa doar vreo 220 ml)
11-11.30 fructe cu cereale (aprox. 100-150 gr)
12/12.30/13 - 16 somn
16/16.30 pranzul (din pacate, f.f. tarziu, trebuie musai sa il mut inainte de somnul de amiaza): 250-300 gr (combinatiile obisnuite)
19/19.30 cina: branza cu iaurt/smantana+mamaliga, iaurt cu cereale, cereeale cu lapte (f. rar), iaurt simplu+mamaliga, iaurt+biscuiti
21.30/22.00 250-270 ml LP apoi la somn

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Multumesc din suflet pt incurajari!

Rody, iubita, sa incepi cu dreptul, acomodarea sa fie usoara!

La interviu a fost ok, bineinteles, tipa find f surprinsa de schimbarea directiei 'carierei'. Eu am terminat ca fac Inginerie Economica, deci nu a fost complet tehnic, de fapt cam jumi-juma, dar tot n-am nicio treaba cu bancile, dar am zis sa incerc..
Faza e ca am trecut de primul interviu, asa ca maine m-a chemat la o testare. Nu sunt f incantata pt ca postul e pt vanzari credite ipotecare, eu nu am lucrat in vanzari si nici sunt sigura ca am veleitatile necesare si nici nu ma incanta salariul de 'comisionar'.. Dar am sa merg si maine si am sa vad..

M-am apucat de mesajul asta acu' vreo 3 ore , nu mai stiu ce vroiam sa spun, asta micu' s-a kklit pana la gat, eu am o stare cam aiurea .
Starea mea aiurea pleaca si de la faptul ca socrela tb sa se opereze de cataracta, ii pune cristalin si recuperarea e de cam 8 saptamani, minim, fara ridicari greutati, efort . S-a programat de 26 oct, asadar nu stiu ce voi face cu V (asta indiferent de rezultatul interviului) ca si eu ar fi tb sa ma operez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Rody, Doamne ajuta, sa-ti fie bine cu serviciul. Oricum Isa e pe maini bune. Sa fie cu noroc!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Oana, feicitari pt Matei Walker.

Mycya, asta da veste buna!!!
Asteptam si de la ceilalti delfinasi vesti la fel de bune!!

Mergi la inceput

Ma dispera unu' de pe scara, baraie cu o bormasina, cred ca o sa-l trezeasca pe pitic .
Azi noapte piscotelul a avut de la 4 la 6 program artistic (asta pe langa alte scurte reprezentatii), offf, tare-as vrea sa stiu ce-l supara.

Oana, pupam pe Larisa! Asa de rau imi pare ca si-a schimbat programul ei frumos.. dar poate o fi vreun coltisor nou si dup-aia scapati!

Mergi la inceput

Crissy, ati rezolvat cu dosarul lui Bea? Sper sa fie cum va doriti!!

Mergi la inceput