Dr. Stoian Ion / Gynecoland, il cunoasteti?

Dr. Stoian Ion / Gynecoland, il cunoasteti? | Autor: lilin

Link direct la acest mesaj

I-a fost vreuna dintre voi pacienta doctorului Stoian Ion?
Stiti cumva daca lucreaza si la un spital de stat? si daca da, la care?
Mi-ar fi de mare folos daca ati putea sa imi dati informatii despre el...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1990 spune:

Nu i-am fost pacienta;am vrut la un moment dat sa merg la dansul dar nu prea aveam referinte ;stiu ca este si la Sp. Militar.
Il cunosti ?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puck spune:

Da, il cunosc, i-am fost pacienta si pot spune ca e un ins normal la cap - mai mult de atit nici ca-ti poti dori, dupa parerea mea... Adica: e in stare sa-ti explice tot ce-l intrebi, e calm si atent, deloc mitocan (scuzati, dar stiti ca precizarea e importanta, la capitolul ginecologi...) si, in plus, chiar si cind il mai asteapta o droaie la usa nu te lasa sa simti ca trebuie sa iesi cit mai repede din cabinet. Lucreaza la Spitalul Militar, unde face operatii laparoscopice, dar acolo e lume puhoi pe capul lui (plus o oroare de asistenta sefa, dar sa nu ma pierd in amanunte...), mai bine mergi la clinica lui, la Gynecoland.

E foarte solicitat, in principiu, tocmai pentru ca e bun.

Bafta,

cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

sunt pacienta lui din 1995 si sunt foarte multumita de el. din pacate la spitalul militar nu este si maternitate ca as fi nacut cu el. dar este un tip de toata increderea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

De abia acum am vazut subiectul si sper sa-ti fie de folos.Dr Stoian este o bomboana de om Excelent profesionist ,iti explica cate in luna si in stele ,bun cunascator al oamenilor ,niciodata nu te ia repede, prima data tin minte a inceput o discutie placuta numai sa-mi dispara emotiile.Este un om cu totul deosebit,eu merg la clinica lui ,Gynecoland ,si cu ajutorul lui am ramas insarcinata. Daca vrei sa-l vezi pe el sau clinica intra la www.gynecoland.ro.In cazul in care te hotarasti sa mergi la el sa ne scrii neaparat ce impresie ti-a facut..Bafta

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Fetelor, daca vreti sa ne fiti de ajutor si la cele care nu suntem din Bucuresti, va rugam scrieti-ne un nr. de telefon prin care sa putem lua legatura cu el si sa ne programam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilin spune:

Buna, fetelor!

Dl dr. Stoian este un om de nota 10!!!!
Am fost foarte multumita de el ca medic si ca si om. Se poarta impecabil cu pacientele! Si nu numai dansul, ci tot personalul clinicii! In plus, clinica (nu este un cabinet ginecologic, este o clinica) arata occidental.
Pentru programari puteti suna la tel 337 29 53 sau 336 43 73.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Ma bucur tare ca ti-a placut dr Stoian ,bafta in continuare si ai grija de tine.

oana

Mergi la inceput