Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
AlexinaA spune:
neata si-o cafeluta!
mandra mea a dormit de aseara de la 22 pana azi la 7.40
. acum doarme iar si cand se trezeste vreau sa-i dau fructele.
fetele daca bebeii se trezesc mai tarziu dati si fructele mai tarziu nu? pitica mea nu vrea sa manance mai devreme de 4 ore si daca a mancat in jur de 8 ar trebui sa-i dau fructele la 12
...dar eu o sa incerc 11 si un pic. ce ziceti?
ATI SIMTIT CUTREMURUL??? A FOST AZI DIM LA 5.40 eu daaaa. m-am simtit leganata si am auzit trosnind televizorul. pitica s-a foit si ea...wow ce m-am speriat. am deschis imediat tv-ul dar pana dim la 8 nu am vazut stire despre cutremur. brrrrr
am pus deja 2 masini de rufe si ma bag la desfacut bagaje
ne auzim mai tz
puuuup
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
AlexinaA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi mamici, ce metode contraceptionale folositi?? mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
Logest contraceptive

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
ailed_dota spune:
pisuc eu am folosit la inceput apa plata ca sa-l subtiez...
fetele intrebare azi dupa vaccin CE II DAU SA PAPE?
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota stiti ce a facut Andra.....o spalasem de kk la fund si o tineam in bratze sa ii pun supozitorul cu paracetamol si pana sa-l desfac.. etc... a facut kk pe halatul meu ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
norocoaso
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
ailed_dota spune:
DA EXACT, YASMY....
LEGAT DE INTREBARE , PREZERVATIV DEOCAMDATA... M-A TRIMIS SA-MI FAC ANALIZELE SA VADA DACA IMI PRESCRIE PASTILE..., TU?
mami de fete frumoase:
(2008)
bb_yasmi spune:
nimic ![]()
![]()
![]()
ca anticonc. am avut intotdeauna efecte negative iar preze nu ne plac..sotul nici sa nu auda de ele...ma gandeam la sterilet....sau contraceptive locale....
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
ailed_dota spune:
mie imi recomandase Mirena-sterilet, dar eu avand uter retrovers si cezariana (a treia)proaspeta.. a zis ca incercam pastile... eu m-am inteles bine ccu pastilele mereu ca am o insuficientza progestativa
mami de fete frumoase:
(2008)
irinuca05 spune:
Pisuc, ii voi spune daca va fi cazul. Deocamdata a spus ca va sta nonstop cu bebe la san ca sa fie sigura ca vine lapticul. Este hotarata sa alapteze.
Delia, nu-i nimic, inseamna ca ai noroc! Dodo ar trebui sa-i faci si lui tati o bucurie de asta! 
Lavi eu iau pastile Cezarette, dar nu stiu cat de eficiente sunt ca iau una da si una ba. Mereu uit 
Alexina eu i-am dat fructele mai tarziu.
Si am simtit cutremurul. Atunci tocmai o puneam pe Daria in pat langa mine ca i-am dat sa pape. Ea nu a simtit nimic ca a adormit lemn dupa ce a supt.
M-am speriat un pic, desi sunt obisnuita cu cutremurele, ca doar am crescut Vrancea!
viss spune:
-buna dimineata. in sfarsit, dupa o sapt. ne-a trecut raceala-mucii.fuse cam naspa ,mai ales dupa o sapt numai in casa, am iesit miercuri si cand am ajuns inapoi sonia era mai rau decat cand am plecat. asa ca, nu am mai iesit.
-hai sa raspund si eu la acteva intrebari:
-ai mei mananca 200g. piure de fructe sau de legume.la 6 luni si 3 sapt.am inlocuit si a 2-a masa de lapte,adica nu am mai dat completare dupa masa de legume.
-am introdus si eu cereale de seara, pe care le-am dizolvat in lapte-desi pe ele scrie in apa- de la milupa-"vise placute". mai foloseste cineva? eu am pus 3 cupe lui sergiu- care e mai inalt si mai slab, si 2 cupe soniei- mai plinuta si mai micuta de inaltime. nu vreau sa se umfle ca cozonacul in cuptor, si asa e nitel pufosica
dar oare sa mai maresc la sergiu? voi cate cupe de cereale adaugati in laptele de seara?sergiu mananca 180 ml seara.sonia -210ml.
ailed_dota spune:
da Irinuk, asa ar tb sa-i faca si lui tati o bucurie...
...
zici ca esti vaccinata la cutremure
?
mami de fete frumoase:
(2008)