Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

neata si-o cafeluta!

mandra mea a dormit de aseara de la 22 pana azi la 7.40. acum doarme iar si cand se trezeste vreau sa-i dau fructele.
fetele daca bebeii se trezesc mai tarziu dati si fructele mai tarziu nu? pitica mea nu vrea sa manance mai devreme de 4 ore si daca a mancat in jur de 8 ar trebui sa-i dau fructele la 12...dar eu o sa incerc 11 si un pic. ce ziceti?

ATI SIMTIT CUTREMURUL??? A FOST AZI DIM LA 5.40 eu daaaa. m-am simtit leganata si am auzit trosnind televizorul. pitica s-a foit si ea...wow ce m-am speriat. am deschis imediat tv-ul dar pana dim la 8 nu am vazut stire despre cutremur. brrrrr

am pus deja 2 masini de rufe si ma bag la desfacut bagaje
ne auzim mai tz

puuuup

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mamici, ce metode contraceptionale folositi??

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Logest contraceptive

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pisuc eu am folosit la inceput apa plata ca sa-l subtiez...
fetele intrebare azi dupa vaccin CE II DAU SA PAPE?

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

stiti ce a facut Andra.....o spalasem de kk la fund si o tineam in bratze sa ii pun supozitorul cu paracetamol si pana sa-l desfac.. etc... a facut kk pe halatul meu

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

norocoaso

Mergi la inceput

DA EXACT, YASMY....
LEGAT DE INTREBARE , PREZERVATIV DEOCAMDATA... M-A TRIMIS SA-MI FAC ANALIZELE SA VADA DACA IMI PRESCRIE PASTILE..., TU?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nimic
ca anticonc. am avut intotdeauna efecte negative iar preze nu ne plac..sotul nici sa nu auda de ele...ma gandeam la sterilet....sau contraceptive locale....

Mergi la inceput

mie imi recomandase Mirena-sterilet, dar eu avand uter retrovers si cezariana (a treia)proaspeta.. a zis ca incercam pastile... eu m-am inteles bine ccu pastilele mereu ca am o insuficientza progestativa

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Pisuc, ii voi spune daca va fi cazul. Deocamdata a spus ca va sta nonstop cu bebe la san ca sa fie sigura ca vine lapticul. Este hotarata sa alapteze.

Delia, nu-i nimic, inseamna ca ai noroc! Dodo ar trebui sa-i faci si lui tati o bucurie de asta!

Lavi eu iau pastile Cezarette, dar nu stiu cat de eficiente sunt ca iau una da si una ba. Mereu uit

Alexina eu i-am dat fructele mai tarziu.
Si am simtit cutremurul. Atunci tocmai o puneam pe Daria in pat langa mine ca i-am dat sa pape. Ea nu a simtit nimic ca a adormit lemn dupa ce a supt. M-am speriat un pic, desi sunt obisnuita cu cutremurele, ca doar am crescut Vrancea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dimineata. in sfarsit, dupa o sapt. ne-a trecut raceala-mucii.fuse cam naspa ,mai ales dupa o sapt numai in casa, am iesit miercuri si cand am ajuns inapoi sonia era mai rau decat cand am plecat. asa ca, nu am mai iesit.
-hai sa raspund si eu la acteva intrebari:
-ai mei mananca 200g. piure de fructe sau de legume.la 6 luni si 3 sapt.am inlocuit si a 2-a masa de lapte,adica nu am mai dat completare dupa masa de legume.
-am introdus si eu cereale de seara, pe care le-am dizolvat in lapte-desi pe ele scrie in apa- de la milupa-"vise placute". mai foloseste cineva? eu am pus 3 cupe lui sergiu- care e mai inalt si mai slab, si 2 cupe soniei- mai plinuta si mai micuta de inaltime. nu vreau sa se umfle ca cozonacul in cuptor, si asa e nitel pufosicadar oare sa mai maresc la sergiu? voi cate cupe de cereale adaugati in laptele de seara?sergiu mananca 180 ml seara.sonia -210ml.

Mergi la inceput

da Irinuk, asa ar tb sa-i faca si lui tati o bucurie... ...
zici ca esti vaccinata la cutremure?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput