Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata, s-a trezit maimutica ma duc afara sa o plimb ca nu mai are stare , de cum a deschis ochii cum a si venbit la laptopul meu sa mestereasca

vas inca nu se vad pozele, ia si mestereste si tu ceva pe acolo si cand revin acasa sa se vada da ?

see you laters

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

da roxy, merge prin casa in patru labe si se ridica in piciorute sprijinit de pat sau pe unde se mai poate prinde, la mobila, pe la usi. Deci sunt cu ochii in 20 si fac zeci de mii de drumuri sa/l iau din locurile de unde nu are voie. Este peste tot, daca ma asez langa el neaparat vrea sa ajunga undeva peste mine.. Nu sta deloc locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza pai nu? zau asa daca au vreun rost pozitiile alea.

pe mine ma intereseaza stabilitatea, husa lavabila, centuri, hai si tavita pentru farfurie ca ii mai pun acolo sa se mocirleasca ea in farfurie, eventual reglabil pe inaltime, poate este asa sus ca nu ajung la el si sa pot sa-l las mai jos., tavita aia de picioare este buna si ea....

si stii ce-am mai vazut...scaun cu roti in spate si in fata fix si scrie 'rotile din spate prevazute cu frane'. cum mama naibii sa plece scaunul ala daca in fata este fix?
si cica ' husa speciala de copii mici' cum este aia de copii mici si cum este aia de copii mari?
sunt multe chestii care tin de marketing, clar. asta ca sa fie lista cu caracteristici mai mare sa justifice pretul. ca uite ce are scaunul asta: are aia, aia, aia....

hai ca mi-am exprimat nedumerirea asta cu pozitiile si alte chestii nesemnificative ce le au mesele astea

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

gata, merg sa pun de supita si sa mai fac ceva treaba. cand se trezeste Anastasia ii dau sa pape si afara cu noi.

merg sa-mi fac si o fidea cu lapte

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-multumim fetelor.ce ne cresc bebeii, nu? noi-aproape 7 lunipe 9.in curand facem cam tot atatea luni cat am stat in burtica, nu? sa raspund si eu la cateva intrebari:
-roxy-nu sunt slaba, arat binein sfarsitca am halit la hormoni pe paine in ultimii 3 ani, ca nu ma mai vedeam vreodata revenind..binenteles ca ma durea undevacopii sa facnu mananc 3 mese, iti dai seama..dar nu mai ies cu carutul nemancata, asta e clar.ca aveam niste ameteli..si lipsa de chef de viatasi da, bebicii mananca un castronel de mancare, 200 g fiecare.azi, ptr ca am intarziat cu masa- fiind pe net,ei maraiam, eu tot mai atasam cate o poza..nu s-au saturat asa ca am mai facut, deci azi au amncat 250 g fiecare de fructe cu branza.
-si da, congelez ptr 5 zile, 2 zile mananca proaspata- in ziua prepararii si ziua urmataore, apoi de la congelator. altfel nu ma descurc cu preparatul.m-am starduit o sapt. eu fierbeam, ei plangeau de foame. asa ca mi-am bagat piciorul.orice , dar sa nu planga de foame langa mine, si eu sa ma fac ca ploua? e inuman.si acum cad din pat pe rupte.si mi-e greu sa-i las nesupravhegheati..Sergiu mai nou-sta in 4 labe, isi ia avant fata, spate, fata, spate si zboara peste perne, plapuma pe parchet

http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

Mergi la inceput

-scaunele noastre de masa, nu au spatar reglabil. nici nu-i vad utilitatea.e un pic oblic. de obicei stau drepti, batand cu manuta in masuta, incercand sa ajunga la o jucarie, cand se mai plictisesc se tolanesc intr-un colt, usor lasati pe spatenu e reglabil pe inaltime, dar e perfect pozitionat,nu treb dat mai jos ca doar nu o sa-i tin pana la scoala in ei, asa ca nu exista posibilitatea ei sa creasca asa inalti ca eu sa nu ajung la eiau tot lavabil cu buretele de vase,ceea ce e super util, ptr ca intra mancarica peste tot, atng cu degetelele si de aici se duce..

Mergi la inceput

-inca ceva, am vb cu o mamica in parc si am descoperit ceva- eu le dau sa manance la aproximativ aceleasi ore- 8-9, 11-12, 15-16, 18-19, 21-21.30.dar cand se trezesc dim. nu le bag laptele imediat, astept 30 min, 1 h pana cer ei, si mananca mult mai bine. asa fac cu fructele si legumele. mamica cealalta cum se trezea baiatul, ii dadea laptele.de ce? bine dc plange si nu se opreste nici luat din patut, nici cu jucarii,e clar ca e foame, dar eu ii aduc pe ai mei in patul mare se joaca, si dupa 30 min, 1 ora maraie, si aduce mama laptele atunci.asa cum azi au mancat mai mult de foame,e clar ca foamea nu respecta un program mereu, eu respect regula- 1 masa lapte, 2 fructe, 3 legume, 4 si 5 lapte, dupa 7 luni, bag iaurtul la masa nr.4,adica peste 1 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

viss sa va traiasca micile comori!!! sunt minunati!!! fetita seamana cu tine si baiatul cu tati???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss, a mea cand se scoala rade ea un pic acolo , dar incepe sa maraie si dupa da in plans.. si cand vede bibe face ha, aa si rade la el...si intinde manutzele e asa dulcee, ea e super vesela si de gasca pana ii e foame si atunci...sa te tii ca urla si daca iie foame rau nu vrea piure sau fructe, nu ea vrea laptic

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

-multumim YASMI.sa-ti traiasca si ai tai.sa cresca mari si sanatosi!cand erau mici, fata semana mai mult cu laur, ulterior cine ii vede acum, si-l stie pe laur cand era mic zice ca baiatul e cap taiat el, altii zic ca nu seamana nici unul cu mine..uneori ma enervez, ca doar nu i-a facut soacra-meacand mi-a zis matusimea ca sonia seamana cu soacramea, m-am uitat asa urat la fata, si mi-a parut rau de acea privire ulteriorconcluzia mea e ca sonia e superba, chiar dc seamana si cu ea..of, eu sper sa nu semene

Mergi la inceput