Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

viss tocmai ce am terminat de admirat pozicile si bebeii dulci si scumpi, ce au crescutttttt nu mai sunt bebelui , acum sunt copilasi mricei deja... nu mai au trasaturile de bebe... baiatul e 10000 % tati , si fata are de la tati dar cred ca mai mult de la mami, sau nu am vazut eu bine asa de dimineata ? am vazut ca te-ai tuns si mai scurt, imi aduc aminte cat de lung aveai parul cand ne-am vazut anul trecut in sept ... acum e mai putin de jumate fata de atunci si cat ai slabitttttttttt!!! nu stiu daca sa pun semn de bucurie sau ingrijorare, depinde acum... stiu ca nu ti-e usor cu 2 dar mai papa si tu ceva zic, sa nu ajungi sa te bata vantu cred ca 2 mi-ar trebui si mie sa mai slabesc oleak, ia sa-mi fac o pereche hai ca m-a luat gura pe dinainte, ma duc sa mai vad si alte pozici ca vad ca sunt mai multe si de la alte mamici cu fluturasi

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-strumph-saru-mana! da, eu mananc sa stii, acum, bine dim. 2 felii sau 3 de sandwich, si seara niste ciorba,si ceva fel 2, dc nu rosii, branza, si icre, salam, ..intre mese, 1 biscuite, sau un fruct.uneori. dar sunt in priza mereu- acum se caca unul, schimba-l, spala-l, urmatporul, dau masa, apoi iar se caca, legan scoica din picioare-in brate 1 bebic, in scoica alt bebe- ii legan pe amandoi simultan, iti dai seama ce miscare? nici la sala nu obtii asa ceva, mai ales ca stau intr-un picior practicimping la carutul de 44 kg cu bebici cu totsi dupa ce se culca la 22, ma apuc de strans, gatit, spalat vase, biberoane- cu sotul in acealsi timp, ca altfel o luam raznasi cand ma asez in apt, simt ca tot ce am mancat s-a dus..dar sunt atat de fericita..imi sunt umezi ochii aproape zilnic, si mi se ridica parul pe mana cand ma gandesc ca sunt ai mei..parca inca nu-mi vine sa cred
-sincer, ma fac sa zburd printre ei, prin casa.nu am casa, parinti,loc de munca stabil,dar ptr ca ii am pe ei, ma simt ca si cum le-as avea pe toate

http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/6-7%20luni/

Mergi la inceput

vas, bine ai revenit !!! da ce mult va ia domle` sa scrieti si voi cate un hello ceva de acum sper sa nu dureze iar pana la Craciun pana mai vedem vreun mesaj de la tine, da ? linku cu poze nu se deschide , ia pune-l pe liber ca ma gandesc ca inca e pe privat ?

bulina, am vazut pozicile din Creta, se pare ca v-ati distrat pe cinste si v-a priit de cand ai inceput munca? se impaca bine Dorian cu bona?

pisuc, parca tu ma intrebai ieri de cand incep cu diversificarea, pai de sambata cum spuneam o sa incep sa iid au si sucul de fructe, i-am cumparat mere si morcovi bio, am sa ii iau si restul de fructe si legume bio cand o sa imi trebuiasca la timpul potrivit sa nu mai spun ca au si pui bio dar nu spui cat e kilu ca sa nu cazi de pe scaun 12 lire na... o sa dau si 12 lire , daca atata e si e bun, ca doar un kil in cate zile/luni o manca piscoata ? La voi cum merge cu diversificatul?

madutza, cuma fost prima zi de gradi ? sper ca sunteti ok si Cristi nu e racit si a putut merge la gradi la copii

moulineta ti-am ascultat sfatul ieri si i-am facut poze la motata de dimineata pana seara numa in poze am tinut-o , de cum s-a trezit pana aproape seara la culcare, le-am incarcat pe contul meu de picasa de ieri dar acum tre sa mai sterg din ele ca-s 200, macar jumate sa sterg ca multe-s dubluri ca eu le fac la foc automat sa-mi ajunga si sa las mai putine ca deh, 200 sunt cam multe

persi da ce ora are donsoru de trezit!? seara la ce ora se culca? a mea la maxim 10 e in pat la nani si dimi pe la6 jumate-7 o aud de dincolo...ahh eee uhhh , face vocalize, isi pregateste vocea pentru ziua care urmeaza ca doar are de urlat buna cafeluta, dar pentru mine data viitoare sa o faci mai strong si fara zahar

off iar ma chinui sa o pun la somn, am inceput sa scriu mesajul asta de nu stiu cat timp si printre randuri ma tot lupt cu donsoara care e rupta de somn sa tina suzi in gura sa adoarma... ea nu si nu, eu i-o bag in gura, ea o scuipa si vine taras grabis la laptop sa mestereasca , sa linga la mouse, sa mi-l traga, sa mi-l smulga... mesterita o face mama

revin mai tarziu, sa o pun la nani si dupa mai scriu daca mai e ceva, oricum sunteti deja plictisite de romanele mele nu ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

salutare mamici! intru repede sa va salut, pana se trezeste smecherasul meu, ca dupa aceea nu mai pot face nimic. De cateva zile e mofturos, doarme putin, e agitat, isi baga nasul peste tot, si in baie dupa mine vine. Nu vrea sa ii fie deloc ingradit spatiul de manevra, asa ca in patul lui nici pomeneala sa stea.Are vizite foarte dese din partea mofturilor. Suspectez aparitia unor noi dintisori.
gata, s-a trezit! mamaaa, ce a mai dormit, nici jumate de ora, si s-a trezit de la 7 fara un sfert.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

viss, ai reusit sa-mi umpli iar ochii de lacrimi, bebeii sunt super scumpi, iar tu arati beton mami, o sa fie bine ai sa vezi..., odata cu ei a venit norocul in viatza voastra
strumph, hai sa le dam la canto pe fetele noastre.... a mea acum se da singura in leganutz.. se impinge cu piciorul in piciorul de sprijin si se leagana... si tipa dar nu de plans... ci asa sa se auda
va las ca am chestii pe aragaz( outz si spanacel cu maorcov, ceapa , telina) pt evident

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

gata strumphi, crede ca se vede.
Hai uite promit solemn ca in fiecare capitol voi saluta.
Stii cum e, moemntele libere pentru mine sunt atunci cand doarme Andrei, dar eu mai am un job de acasa si atunci cum doarme piciul cum ma bag in treaba. De aia sar mereu peste forum.
Ce mult ati crescut......
Viss, ce pui frumosi ai!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am intrat repede sa vad ce faceti ca apoi merg sa mai bag o masina si sa strang si sa impachetez rufele ce le-am strans de la uscat.

vas ma bucur ca sunteti bine, chiar ca n-ai mai scris de mult. nu se pot vedea pozele. te asteptam mult mai des ca pana acum, da?

strumphitza tu n-ai somn? ce te tot trezesti asa noaptea? eu asa as dormi.....dar in ultimele nopti Anastaisa s-a tot trezit ba la 4 ba la 5. intr-o noapte chiar la 3.30 si a adormit pe la 4.30 si tipm de-o ora s-a tot jucat in patut si se tot ridica in genunchi si se balansa, vorbea....na mai dormi daca poti. apoi am luat-o langa mine, i-am dat titi si a adormit.
eu vreau o cafea de la tine

viss bebeii sunt adorabili, au crescut, s-au facut asa frumusei.... daca ai marimea 27 la blugi stiu cum arati, gata. foarteee slaba care este meniul tau pe o zi? ai 3 mese? bine, de slabit slabesti si de la oboseala, alergatura, stres..... ai grija de tine, da?

persi eu te sfatuiesc sa faci branzica cu lamaie. stii ce buna iese? mult mai buna decat cu calciu. si eu tot cu calciu o faceam pana mi-a zis deea ca a facut ea cu lamaie si a iesit buna tare. am facut si eu si asa este, iese mult mai ...cremoasa asa, nu stiu cum sa-ti zic. mie imi place mai mult.

deea ce mai faci? iar ocupata? hai si mai zi-ne ceva.

catank super ca plecati o sa-ti prinda bine iesirea.

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

fetelor, tot vroiam sa va intreb... lamuriti-ma si pe mine, de ce trebuie ca un scaun de masa sa aiba 7 mii de pozitii?? cica scaun cu 7 pozitii, pentru ce-mi trebuie mie atatea pozitii? o culc in el, ii dau mancare pe spate? pe burta, pe-o parte....(vorba vine)ca nu inteleg. eu scaunul de masa il vad aolo cu 2 pozitii sa zicem. una mai dreapta si una mai lasata. nu? dar restul? la ce-mi folosesc?
poate nu le vad eu rostul....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor, tot vroiam sa va intreb... lamuriti-ma si pe mine, de ce trebuie ca un scaun de masa sa aiba 7 mii de pozitii?? cica scaun cu 7 pozitii, pentru ce-mi trebuie mie atatea pozitii? o culc in el, ii dau mancare pe spate? pe burta, pe-o parte....ca nu inteleg. eu scaunul de masa il vad aolo cu 2 pozitii sa zicem. una mai dreapta si una mai lasata. nu? dar restul? la ce-mi folosesc?
poate nu le vad eu rostul....

asta fost tare de tot mi-a placut... asta ma intrebam si eu, dar si eu i-am luat scaun cu tot felul de prostii ca deh, pe ce aveam sa arunc banii, ca parca intr-un scaunel simplu de Ikea de 10 lire nu mergea? a trebuit sa dau 120 e asta de i l-am luat de parca face si serveste si mancarea Vorba aia mai roxy, mult marketing, retsul e poveste Desigur trebuie sa fie sigur sa nu se legene sa cada copilul din el la prima miscare dar sincer pot trai si fara 7 mii de pozitii si fara suport de pahar si masa retractabila sau naiba cum i-o spune acum ca am uitat

_

Mergi la inceput

gimihaela David merge de-a busilea prin casa? ce frumos.... abia astept sa ma trezesc si eu cu Anastasia in pragul usii
bine, mai intai trebuie s-o las pe jos

Mergi la inceput