Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele
mai apar si eu, ca ma strecor printre programul mai plin cu diversificarea...
Ieri Petru a papat mai bine ca in prima zi, vreo 8 lingurite . Azi am pregatit deja piureul si am pus si 40 ml LM muls azi. Il astept cu el in frigider sa se scoale sa ii dau (dupa ce il incalzesc un pic in bain-marie). Singurul lucru care nu-mi prea iese e orarul: el se scoala prea tarziu (azi s-a sculat la 9 fara si a papt cam asa, pe la 9 - san), apoi la 12 laptic (ca inca nu dau fructe, de duminica incepem), apoi pe la 15 legume si laptic, apoi iar laptic pe la 18 si 20.30 la culcare. Deci 5 mese dar cam decalate, si desi il culc cu o ora jumatate mai devreme ca pana acum 2 saptamani, el tot tarziu se scoala dimineata

Catank - eu ii dau Vigantol dimineata cand se scoala si il schimb, si fierul dupa morcoveii de pranz (il pun tot in lingurita ca o continuare)
Strumphi - cum e scaunul? ii place in el? ai cumparat legume bio?
Scrish multumesc pentru mesaj! Ce mai faceti voi, ce face Luca?

Va pup

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Multam. sa aveti pofta la diversificare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui catank

Mamici ...la ce ora dati voi picaturile de fier? si cit timp? si inca ceva... il dati combinat cu vitamina C ? Si in cartea lui Capraru zice ca e bun fierul ptr cei alaptati pina la 6 luni, mai ales ca ficatel, carnita am de gind sa -i dau mai incolo.

Deci? cine ma ajuta cu un raspuns concret Multam anticipat!

p.s. m-am amuzat pina acum de conversatiile voastre. Sunteti minunate! Miki.... sa ai incredere in Vlad!!!

eu il pun in fructe, ca sa aiba si vit c..asta cand nu uit

mami de 2 prichindei

Bun si asa...Multam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Catank, cat zice dr., nu-i da fier daca nu e rec de dr..

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Catank, cat zice dr., nu-i da fier daca nu e rec de dr..

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Offff citi dr atitea pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

de anaxena mai stie cineva ceva???????????

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Am si eu o intrebare pentru fetele care fierb legumele si carnita la aburi. Eu am un aparat care permite fierberea pe 2 nivele. Credeti ca ar fi ok daca as fierbe intavita de jos carnea si in cea de sus legumele. Stiu ca in mod normal nu ar trebui fierte impreuna. Daca le fierb cum am spus mai devreme, as mai putea subtia piureul cu supa rezultata?

Am vazut ca sunt la moda intrebarile din ciclul "Cresterea copilului pentru to(n)ti" asa ca m-am aruncat si eu.

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

de anaxena mai stie cineva ceva???????????

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

nope, voi nu vb pe mess?

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lparpala

Am si eu o intrebare pentru fetele care fierb legumele si carnita la aburi. Eu am un aparat care permite fierberea pe 2 nivele. Credeti ca ar fi ok daca as fierbe intavita de jos carnea si in cea de sus legumele. Stiu ca in mod normal nu ar trebui fierte impreuna. Daca le fierb cum am spus mai devreme, as mai putea subtia piureul cu supa rezultata?

Am vazut ca sunt la moda intrebarile din ciclul "Cresterea copilului pentru to(n)ti" asa ca m-am aruncat si eu.

eu carnea nu o fac la aburi, doar legumele..daca insa as face-o, nu as mai folosi apa din tavita pt ca acolo ajunge de fapt apa din ele, inclusiv din carne..doar daca esti mai avansataq cu diversificarea si ii dai deja zeama de la carnita..
cam asta e parerea mea..stiu ca alte fete nu folosesc deloc zeama aceea, ci subtiaza cu apa plata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

eu carnea nu o fac la aburi, doar legumele..daca insa as face-o, nu as mai folosi apa din tavita pt ca acolo ajunge de fapt apa din ele, inclusiv din carne..doar daca esti mai avansataq cu diversificarea si ii dai deja zeama de la carnita..
cam asta e parerea mea..stiu ca alte fete nu folosesc deloc zeama aceea, ci subtiaza cu apa plata..

mami de 2 prichindei

Asa ma gandisem si eu, de fapt si eu astazi am facut la fel. Multumesc mult de raspuns.

Am observat ca mai devreme nu am dat si scorul APGAR al piticei, care a fost 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata!!!
Cafeluta o dau eu astazi!!
De micul dejun se ocupa Lavi.
Noi am facut ochi de ora 6.30...cam asta e programul nostru de vreo trei zile.
In rest suntem bine..am fost ieri la pediatru pt controlul de 6 luni.
Totul este ff bine, am crescut f bine,dar se pare ca nu am mai luat asa mult in greutate,lucru care,am inteles ca n-ar trebui sa ma ingrijoreze.
Am fost mai mult sa vad cu e cuculetul lui,imi tot spuneau diverse mamici ca tre sa-l decalotez mai mult ca daca nu face fimoza.
Dr.mi-a zis sa nu care cumva sa ranesc copilul si sa-mi bag mintile in cap,sa las totul sa se intample in mod natural.
As vrea sa incerc si eu branza calcica,ce ziceti e devreme sau nu?
Si daca da cum sa o fac si cu ce sa i-o combin?
Revenim mai tarziu...

Mergi la inceput