Gravidute&Mamici de IASI (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua.

Si eu sunt interesata de o gradinita prin zona Nicolina (gara) sau prin preajma.
Momentan mergem la cresa nr 19,Paul e cel mai mic din grupa -2.
Conditiile sunt bune:meniul zilnic este adaptat varstei lor,adica la sub 2 ani nu au lapte cu cacao,mezeluri,pateuri,curatenie maxima,patuturi din lemn noi,pe jos totul arata bine,jucariile le aduc parintii in functie de ce ii place copilului,iar sumele de la sfarsit sunt acceptabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Multumesc mult de raspuns, eu am fost la domnul doctor Onofriescu dar nu am fost multumita deloc de compaortamentul lui la consultatie, adica a facut un eco a zis ca e bine sa ma duc acasa sa ma protejez 2 luni si dupa aia dupa 3 luni daca nu raman gravida sa merg sa imi faca o verificare a trompelor.M-a deranjat faptul ca nu s-a uitat pe nici o hartie de a mea, nimic nimic, m-a luat repede m-a intrebat cate ceva despre mine si apoi la revedere, chiar am uitat sa ii spun niste lucruri cum ar fi rh si altele, nu mi s-a parut normal sa platesc consultatie 150 ron si sa plec sa imi spuna ca da esti bine, poate eu daca eram o proasta si nu stiam sa ma explic, nu stiam sa ii spun ce analize am facut nu conta ca doar el vazuse eco si era bine.
De asta vreau pareri despre doctorita Socolov am mai vorbit cu cateva persoane si am auzit lucruri bune.
Va multumesc inca odata si va doresc o zi buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare mamici si gravidute de Iasi! Bine v-am regasit!
Felicitari gravidutelor de pe prima pagina !

Noi ne-am intors in Iasi, eu inapoi la munca..

Btz ovi - unde e gradinita nr 19? Suna f bine ce povestesti, e de stat?
Pt Mateo pana la urma aleg gradinita din Mircea, pare ce-a mai renovata
Despre Socolov,numai de bine
Revin

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Salutare mamici si gravidute de Iasi! Bine v-am regasit!
Felicitari gravidutelor de pe prima pagina !

Noi ne-am intors in Iasi, eu inapoi la munca..

Btz ovi - unde e gradinita nr 19? Suna f bine ce povestesti, e de stat?
Pt Mateo pana la urma aleg gradinita din Mircea, pare ce-a mai renovata
Despre Socolov,numai de bine
Revin

Este in spatele garii Nicolina,pe langa o scoala,nu stiu exact ce numar e.In apropiere sunt apartamente cu o camera si camine de nefamilisti.
Noi mergem la grupa sub 2 ani,desi pe lista apar 24 de copii inscrisi,noi fiind ultimii care intram in sala,vad ca zilnic sunt pana in 15.
Cum am spus,este curatenie,meniul arata foarte bine
(de ex:
MD:lapte cu unt si miere de albine/orez cu lapte/+fruct
P:supa de pui cu taietei si musaca de cartofi cu piept de pui/orez cu pui si branza+supa de crutoane si un desert
G:iaurt/compot/branzoaica
Pretul este de 10 lei/zi
Paturile sunt noi,de lemn,lenjeria arata ca si noua,iar sala e draguta foc.
Fiind asa mici,nu au educatoarea lor,ci 2 ingrijitoare,educatoarea vine zilnic si le da instructiuni.

Eu o recomand,am 2 cunostinte care si-au tinut copii acolo pana la 4 ani deoarece a fost foarte bine.

Mergi la inceput

Am citit putin din urma si am vazut ce parere aveti voi despre cresa din Mircea...oare cum erau celelalte crese, daca asta i s-a parut sotului cea mai curata si mai noua din ele?
Btz-ovi - multumesc frumos pentru raspuns, cred ca nu mai au locuri acolo acum si e si f departe de noi :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Mihamora, vezi ca una e cresa si alta e gradinita. Poate sotul tau a fost la gradinita (e in fata cresei si am confundat-o si noi). Zicea alynta ca ar arata mai bine gradinita decat cresa.

“Never, never, never, never give up.” W.C.

Mergi la inceput

Da, am inteles, de cresa e vorba, e cumva in spatele gradinitei...mi-am pierdut increderea in sot, trebuie sa vad cu ochii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Michelle, te-ai intors la vechiul job, cel pe care il stiam eu?succes cu gasirea cresei!

Si noi tot la gradi de stat cu program prelungit suntem si ne place.Motivele sunt financiare, bineinteles, si imi este si foarte usor pentru ca e la 3 case mai incolo de noi. Primul an intr-adevar a fost plin de imbolnaviri insa acum in grupa mijlocie observ ca e mai bine.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Unde mergem noi este doar cresa si atat!!!
Locuri cred ca sunt,avand in vedere ca nr copiilor care merg este foarte mic,deoarece,fiind sub 2 ani,multe mame inca nu muncesc si isi duc copii mai mult pt socializare,iar de multe ori ii mai tin acasa.

KRIS79 ce mai faci draguta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutz2008 spune:

De D-na doctor Socolov numai de foarte bine. Nu cunosc realizarile in ceea ce priveste fertilitatea, dar ca obstretician am beneficiat foarte mult de cunostintele, grija si devotamentul dumneaei.

Mergi la inceput