Gravidute&Mamici de IASI (128)
Raspunsuri - Pagina 13
madline82 spune:
Buan dimineata mamici si burtici, ce imi puteti spune despre dr Oana Neumann, am vineri progr la dumneaei, va rog mult o parere!
inutsa spune:
Salutare dupa o lunga absenta!
Nu prea am timp de forum, e o nebunie la noi , am aflat ca sora are cancer, asa ca suntem bulversati.
In alta ordine de idei, avem inca un mic crestin in familie, care e cumintel tare, sa nu il deochi
O sa mai intru pe aici cand o sa am cum
Sanatate tuturor!
de si
LenaC spune:
Inutsa imi pare rau pentru sora ta :(
Felicitari pentru micul crestin. si multa sanatate la toti
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madline82 Buan dimineata mamici si burtici, ce imi puteti spune despre dr Oana Neumann, am vineri progr la dumneaei, va rog mult o parere! Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
eu am nascut cu dr.Neumann. e o profesionista si o femeie deosebita, dar in primul rand se comporta cu tine ca si cum ai fi prietena ei nu o pacienta oarecare.
al 2-lea bb tot cu ea il nasc. garantat ai facut o alegere buna. nu te gandi ca nu are mare popularitate si ca nu are 100 de cabinete particulare ca eu am schimbat 2 medici f cautati pana am ajuns la ea si nu-mi pare rau.
multa bafta maine
madline82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui senty_mary
eu am nascut cu dr.Neumann. e o profesionista si o femeie deosebita, dar in primul rand se comporta cu tine ca si cum ai fi prietena ei nu o pacienta oarecare. al 2-lea bb tot cu ea il nasc. garantat ai facut o alegere buna. nu te gandi ca nu are mare popularitate si ca nu are 100 de cabinete particulare ca eu am schimbat 2 medici f cautati pana am ajuns la ea si nu-mi pare rau. multa bafta maine Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010) |
Senty, multumesc frumos pt raspuns..pe google vazusem altceva si eram un pic in dubiu..oricum am fost deja la dumneaei, s-a comportat dragut, a fost atenta si pt prima inatlnire eu zic ca e OK.Acum sper sa imi dea si un tratament bun(mi-a gasit o rana pe col)...
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inutsa Salutare dupa o lunga absenta! Nu prea am timp de forum, e o nebunie la noi , am aflat ca sora are cancer, asa ca suntem bulversati. In alta ordine de idei, avem inca un mic crestin in familie, care e cumintel tare, sa nu il deochi O sa mai intru pe aici cand o sa am cum Sanatate tuturor! de si |
Sa va traiasca micul crestin!
Multa sanatate sorei tale!
kraluca spune:
buna fetelor!
va intram zilele trecute despre ozonoterapie... tin sa va spun ca am mers pentru o prima consultatie, insa nu am fost multumita nici de locatie, nici de doctor. de asemenea, procedura in sine este anevoiasa si ... cu alte cuvinte, nu prea m-au convins!
multa sanatate tuturor!
Amisa spune:
buna fetelor,
a fost cineva la providenta la dna dr titianu? cum este? poate si niste preturi pe care le practica?
merci
Anilansa spune:
Buna
Amisa...eu am nascut cu Dr Titianu Monica, ambii copii, am fost si sunt fff multumita de ea, mi-a dat explicatii pt toate intrebarile mele ... eu nu am fost la providenta la eco, am fost fie la maternitate sau la cabinet in Alexandru cel bun... are lunea si miercurea program acolo.
la tarife... ce pot sa zic... mie nu mi sa parut mari de loc
noi de Marti suntem crestini, sambata ia facut nana baita, suntem bine ... speram sa terminam cat mai repede cu coicii
Anilansa spune:
mamici... unde gasesc costume serbare de Craciun?... imi trebuie un costum pt Darius la serbarea.... E OM DE ZAPADA