Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (76)
Raspunsuri - Pagina 20
sandaa spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril. Acesti mari ingeri sa ne ocroteasca pe toti cu aripile lor.
Va doresc o zi frumoasa si binecuvantata.
Doamne ajuta!
sandaa spune:
Azi va trimit eu sinaxarul:
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie08.htm
histamina spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril!
Sanatate, bucurii,pace si lumina in suflet!
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
histamina ma bucur ca ai reusit sa gasesti medicamentul!
Sanatate multa!
Dumnezeu sa va rasplateasca D-na Gianni-Catalina Ardelean.
Multumesc si forumului DC!
Transmit si eu urarile de:
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli MIHAIL si GAVRIIL!
Sa va ocroteasca Sfintii Arhangheli!
Multumesc si eu pt urari!
Sunt si eu o Gabriela.
O zi frumoasa va doresc!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
mada23 spune:
Multe flori de la noi sarbatoritilor
Nu am mai trecut pe aici , mai citesc din cand in cand,dar greu cu scrisul, minunea mea ma vrea numai pentru el
Va imbratisez cu drag pe toate, sa ramaneti unite daca reusiti sa fiti active, datorita voua multe lucruri de suflet am invatat si va multumesc
Maine cu ajutorul lui DD o sa ajungem la Sf Nectarie, cu Nectarelul nostru, sa-i inchinam minunea, asa cum am promis anul trecut cand eram in spital gaurita de perfuzii.
Nu sunt aleasa la vorbe frumoase, dar celor ce inca casa nu s-a luminat, sa nu va pierdeti speranta, chiar daca urcusul pare atat de greu, de multe ori am zis si noi gata pana aici...am renuntat sa speram ca vom fi parinti, dar uite ca bunii Sfinti au mijlocit pentru noi pacatosii si Bunul Dumnezeu ne-a luminat casa si viata cu o minune. Lung a fost si drumul din burtica cu multe ispite, cu multe incercari, cu doua cerclaje, cu stat numai la pat, ultimile doua luni numai cu perfuzii, dar nu m-am dat batuta Sf Nectarie m-a indemnat sa lupt pentru darul meu, a meritat din plin tot necazul, as face aceleasi sacrificii pt o noua minune, nimic nu a fost greu pe langa ce mi-a dat DD. Nu pot nicicand sa-I Multumesc indeajuns.
Domnul sa fie langa voi sa va aline sufletele, nu exista "retete" de credinta, sa faci aia ,sa porti aia, ca la x asa a fost, totul se simte, se invata, se educa, azi un acatist, maine nu ai inteles nimic, poimane citesti iar si incet se face un locusor cu rugaciune si Sfintii o sa va cheme.Nimic nu reusim fara voia Lui.
Imbratisez si mamicile, sa aveti prunci sanatosi, papaciosi, voiosi, si ma iertati ca va spun, poate deja faceti, sa incercam sa le dam cat mai des si hrana sufleteasca, sfanta impartasanie, asa vor fi mult mai puternici in fata ispitelor de mai tarziu.
La multi ani si Nectareilor de maine!
Doamne ajuta tuturor!
VOTATI-NE VA RUGAM, MERSIC(mad1, mad2)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=16" target="_blank">AICI
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
histamina spune:
peste la cuptor,deliciosssssssssssssss.merita,indiferent de consecinte
ascultati la bucatarasul iscusit
curatati pestele de ce fel o fi el,de solzi(daca are) de maruntaie(sigur are).il dati prin ulei de masline in care ati pus sare mare,de salrom,pt simandicosi fie si sare de mare.
puneti pestii pe gratarul cuptorului,la mijlocul cuptorului.dedesubt puneti o tava cu apa,care sa fie cat gratarul de mare.
lasati cca 30 de min,adaugati apa sa nu se evapore toata si intoarceti pesti o data.
sa vedeti voi ca merge si la strumfii mici,daca folositi salau.
pinuta spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi !
La multi ani pentru maine tuturor "Nectareilor"(ce frumos le-ai spus mada23!)si eu am unul taaaaareeeee drag si maine sarbatorim onomastica, iar poimaine implineste 11 luni...ce baiat mare am!Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul!
Alina La multi ani si tie !
Mii de tuturor!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png
sandaa spune:
O predica foarte frumoasa a parintelui Cleopa
http://paginiortodoxe2.tripod.com/predici_cleopa_sfinti/predica_sf_arhangheli_norom.html
Mada ma bucur ca ne-ai scris. Sa-ti traiasca scumpul tau copilas si sa te bucuri de el.
Doamne ajuta!
georgia_c spune:
buna zanicutele
la multi anisori pt ieri , tuturor celor ce poarta numele sfintilor arhanheli Mihail si Gavril ,sanatate , fericire si implinire
iar azi le urez micilor nectarei , LA MULTI ANI, sa fie sanatosi , si sa aiba o viata lina si senina , mereu indrumata de sf Nectarie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Livsy spune:
Doamne ajuta!
Si din partea mea, LA MULTI ANI! cu intarziere... pentru cei care ieri au avut ziua numelui, Sfintii Arhangheli sa-i vegheze!
Alina, pentru tine! Sa fii mereu vesela si implinita!
LA MULTI ANI! si pentru astazi, celor care poarta numele Sf Nectarie! Bunul Dumnezeu si Sfantul sa ii ocroteasca si sa ii binecuvanteze. Sunt muuulti multi prunci la noi care se numesc Nectarie, Nectaria... Sa fie sanatosi! Doamne ajuta!
Mada, superb, superb mesaj!!! Iti multumesc din suflet pentru ca ne-ai scris, sa iti traiasca baiatul si sa va bucurati de el!
TUTUROR!
Sfantul Nectarie are doua acatiste, incerc acum sa le gasesc....
Sandaa , multumesc pentru tot ce faci!