Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, nu am intentionat vreo ofensa! Eu iti citesc cu placere mesajele si ma bucur cand scrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mandarinuta bine ca ai precizat consumerism, sa nu fie invatat gresit si sa se faca cineva de ris in fata celor mai scrupulosi literati.

Desi... in engleza si cred ca si in romana reprezinta mai mult practicile de a proteja interesul consumatorului.

1. (Economics) protection of the interests of consumers
2. (Economics) advocacy of a high rate of consumption and spending as a basis for a sound economy
consumerist n & adj
Collins English Dictionary – Complete and Unabridged © HarperCollins Publishers 1991, 1994, 1998, 2000, 2003

--------------------------------------------------------------------------------
consumerism
the principles and practices associated with the utilization of economic goods.

Eu cam scriu cum vorbesc, tot pe acelasi principiu nu imi neg originile si accentul moldovenesti.

Roxana merita filmul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Erina, nu am intentionat vreo ofensa! Eu iti citesc cu placere mesajele si ma bucur cand scrii.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Oh era o gluma ca tu ne certai ca nu s-a scris si eu am zis ca eu am facut-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani sarbatoritilor!!!

Michael, Tudor!! Sa fiti sanatosi si norocosi!!

Consumerismul asta...eu am observat ca la un moment dat copilul se plictiseste de ele (produse brand) si solicita altele si altele, de fapt ideea este ca la fiecare varsta exista un brand "cool". Dar vinovate suntem noi, mamele, pai nu va amintiti ce discutii incinse aveam despre modele carucioare, sampoane cu si fara lacrimi, creme (parca weleda era in top in grupul nostru) si tot asa?

Copilul imprumuta comportamentul parintilor (sau al celor care ii cresc) daca noi suntem brand addicted e clar ca si progeniturile vor fi sensibile la diverse branduri.

Mergi la inceput

Hai ca eram datoare cu niste raspunsuri. Filmul cu Strumfii...e dragutel, copiilor le a placut. Pentru mine a fost ok si cam atat. V am mai zis ca eu am fost super incantata de Cars2 care mi s a parut mai...pentru adulti. Strumfii e potrivit pentru copii, sunt mesaje frumoase legate de familie, de curaj, de prietenie. Dar nu l am vazut la Grand. .

Recunosc ca e frumos si se vrea peste ce exista acum ca si cinema in Bucuresti, dar sunt inca la inceput si e cam debandada. Rezervarea de dimineata figura pe site pentru versiunea in romana, insa nu rula asa ceva. Asa ca am ajuns in Vitan.

Insa am mers in aceasta seara la film la Grand, o porcariuta cu batai intre roboti (mie mi s a parut simpatica). Am incercat salile smechere zise Studiouri. Intentia a fost extraordinara, punerea in practica...sa zicem ca sunt eu mai pretentioasa. In plus, oricat de bine ar arata, cand e vorba de servicii sunt oarecum deficitari. Ca sa nu plictisim lumea, Erina iti pove maine pe PM. Ma rog, cand apuc, intrucat avem in vizita prietenii copiilor, fosti colegi, si sunt iar la program cu 4 copii.

Legat de consumatorism...nu zic nimic, iau "pozitia ghiocelului" ca ma stiu cu musca pe caciula.

Noapte buna si duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Hai ca am scris tot consumatorism in loc de consumerism, de bine ce ati dezbatut tema. Pardonati, dar nu pot edita de pe tableta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Tudor si Michael !

Sper ca ieri ati petrecut pe cinste, sunt convinsa ca parintii au avut grija sa aveti o zi extraordinara. Asteptam relatarile
Yaia, sper ca posta si-a facut treaba
Pe Micha l-am urat si pe FB, o sa se convinga Piciulika de faptul ca distanta nu ne impiedica sa ne gandim la ei

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Legat de FB... Rox, sa stii ca nici acolo nu se inghesuie lumea sa scrie, nu-ti inchipui ca pierzi cine stie ce din cauza ca n-ai cont. In general acolo se scriu mai usor urarile si se mai incarca din cand in cand cate o poza.
Oricum, eu 'ma desfasor' mult mai bine aici, acolo cred ca se preteaza mai bine stilul telegrafic. Din pacate insa nu reusesc sa ma organizez mai bine si sa scriu de fiecare data cand as vrea. Dar mi se intampla de multe ori sa 'vorbesc' cu voi in gand, ca urmare la ceva ce am citit pe DC .

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Erina

Mergi la inceput

Danuta, imi pare rau ca nu ati fost in forma pentru petrecere si ca inca mai trageti din cauza virusilor .
Am vazut poze de la gradinita cu frumoasa ta, m-am bucurat sa citesc ca si-a facut si prietene acolo si-i place. O sa se obisnuiasca in timp si cu mancarea, vei vedea. Pana atunci sa-i dai ceva mai consistent acasa, drept compensare. Sa stii ca si Maria are aceleasi 'coordonate' la 4 ani
Multa sanatate, sa va reveniti cat mai repede !

Mergi la inceput