Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)
Raspunsuri - Pagina 19
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina e bun somnu. Nu e bun certatu :) Trebuie doar investigat de ce nu doarme la pranz, nu e vina copilului!! certatul asta aiurea a re infleunte f nasoale, creaza o profunda nesiguranta in copil si viitorul adult, induce o stare de vina in primul rand FALSA in al doilea rand f paguboasa. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina perfect de acord in privinta ceratului plus ca la Daria nu functioneaza. la ea doar cu vorba buna. Daca o cert e frustrata si nu mai coopereaza deloc.
carpatina spune:
Io' ma duc spre casa... somehow mi-a ramas idea ca Mihnea se aniverseaza weekend-ul asta.. so.. enjoy the party! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Am avut sedinta 1to1 cu Miss. Daria se descurca excelent la matematica, adora dansul are postura si ritm foarte bune, ii plac activitatile, e sociabila si curioasa.
Treaba cu somul e datorata probabil faptului ca sufera de lipsa de atentie. Fata de scoala de vara acum a crescut efectivul de copii- chiar in yultimul timp au mai primit ceva transferuri si nu mai e in centrul atentiei.
Au deasemeni si o Miss asistenta la clasa noua si desi foarte apropiata si blinda e din nou o schimbare. Deasemeni cred ca am gresit cu ceartatul si impusul cu forta a autoritatii. Incerc numai cu vorba buna sa vedem cum se comporta saptamina viitoare.
Ceva la capitolul cooperare a mai scazut dar e pe fonsul oboselii. In rest e fericita si vesela.
Erina spune:
Luiza sanatate Irinei. Tin minte ca citisem ceva de roseola infantul cind era Daria mica. Din ce ai zis cu luatul de la party inteleg ca e contagioasa, dar eu sper sa nu mai fie la Irina sa ne vedem in formatie completa.
Carpatina week-end frumos!
Erina spune:
Roxana, imi pare rau pentru incidentele de la Alexandra. Mai bine ca s-a optat pentru solutia asta, copiii petrec mare parte din zi acolo, imi imaginez ce e in sufletul parintilor sa stea ereu cu frica ca se poate intimpa ceva.
Sabina spune:
Erina
, Carpatina ![]()
, Mandarinuta 
, Rox, aolica! , Luiza uuuf, Vale 
daca am uitat pe cineva, de la doctorat se trage :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Multumim de urari, Irina nu are nici o treaba, e vesela, mananca bine, se joaca... n-o deranjeaza nimic, doar pe mine cand o vad 'imbulinata' ![]()
Noroc ca e o boala usoara, care trece de la sine - itr-adevar, primele 3 zile sunt grele, cand face febra si trebuie s-o tii sub control. Dar noi deja am trecut de asta, miercuri dupa-amiaza au aparut primele puncticele, in mod normal dispar dupa 3 zile. Deocamdata mai are. Cica dupa ce dispar s-a vindecat si nu mai e contagioasa. Daca nu se intampla vreo minune si maine dimineata se trezeste curata ca lacrima, se sacrifica tati si anul acesta si ramane acasa cu ea ![]()
Rox, tare neplacuta situatia de la scoala. Trebuie insa ca parintii fetei si conducerea sa gaseasca o solutie, pt ca nu este normal sa sufere ceilalti copii.
Mandarinutza, multumesc mult pt informatia despre praful de roscove, am sa mai studiez si eu si voi intreba gastroenterologul, tot vom ajunge in cateva saptamani pt bilant.
La cat mai multe mancaruri delicioase cu vasul-minune, nu ma indoiesc de talentul tau 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
valentina_22 spune:
Buna seara fetelor, am o "fereastra" si am intrat repede pe aici pentru o binevenita relaxare.
Luiza, multa, multa sanatate Irinei si Mariei!
Roxana, rau cand se intampla asemenea incidente. Am patit-o si noi la grupa mare a Alexandrei.Baietelul resperectiv avea probleme mari, mari de comportament, batea copii din senin, deranja orele se purta f urat cu personalul gradinitei si abia dupa 4 sesizari facute de tot colectivul de parinti s-au luat masuri.
La noi s-a mai incheiat o zi de batut culoarele spitalului, dupa 4 ore de asteptat doctorul, am reusit sa-i fac ex ORL lui Andrei. Dupa cum ma asteptam controlul a aratat ca pe sfera ORL totul este ok. In consecinta marti facem biopsia.
Eu dupa socul initial, am inceput sa ma mai linistesc, in sinea mea sunt neobisnuit de calma. Deja mi-am facut un plan, ii dau suc de sfecla si de gref si m-am interesat de niste produse naturiste pe baza de aloe vera. Poate ma duc prea departe, insa rau nu au cum sa-i faca. Pe langa astea de cateva zile am inceput sa-i dau un siropel naturat contra parazitilor intestinali. El refuza mancarea cu inversunare, insa ar manca non-stop dulciuri. M-am gandit sa nu fie ceva miscatori pe acolo care isi fac de cap si din acesata cauza sa aiba ficatul marit. De altfel analizele de sange nu arata nimic ingrijorator, problele de ficat sunt bune, nu are anemie, iar leucocitete desi putin marite(8000)nu ridica semne de intrebare. Asa ca nu-mi explic de unde beleaua asta.
Oricum biopsia o vom face, este singura care poate aduce lumina in cazul noastru.
Insa ce este mai important pentru noi este ca avem sustinerea tuturor, a prietenilor si a voastra pentru care va multumesc din suflet ca mi-ati permis sa-mi usurez sufletul aici.
Soata inca nu stie toate detaliile, pana nu aflu ceva sigur nu vreau sa-i spun. Are un job solicitant si o asemenea veste l-ar da peste cap total. Mai ales acum cand este plecat departe de noi. Restul familiei nu stie prin ce trecem si nici nu svreau sa se afle. Zilele astea am aflat pe pielea mea ce inseamna ca ai familie si sa-ti intoarca spatele cand ai mai mare nevoie de ei si ce inseamna un prieten adevarat. Noroc cu amica mea , nu cred ca voi apuca vreodata in viata asta sa-i multumesc pentru tot ce face pentru a ma ajuta. Saraca Alexandra are mai nou doua mamici si in total trei fratiori.
Si pe zicala una rea si un abuna, sunt extrem de fericita de faptul ca Alexandra a reusit sa depaseasca momentele dificile si se descurca excelent la scoala. Chiar aseara cand tocmai vroiam sa o invoiesc de la scoala ca nu avea cine sa o ia, eu fiind la spital cu Andrei a pland de i s-au umflat ochii , ca ea nu poate lipsi de la scoala, cum sa aiba ea absentre! Pana la urma a mers astazi la ore.
La dans se descurca din ce in ce mai bine, la antremanetul de ieri instructorul imi spunea sa o aduc la grupa de copii mari, cei de la 10 ani in sus, pentru ca la grupa unde ea acum se plafoneaza.
Acum fug repejor, ca-mi cere Andrei de mancare. Cica ii este foame. Doamne ajuta!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Happiness_4_us spune:
La multi ani, Kriss79! Saa fii sanatoa si sa ai parte de tot ce e mai bun!
Petrecere frumoasa!
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Valentina
, esti o mamica tare puternica si deosebita! Felicitari pentru progresele Alexandrei! Pentru Andrei, daca vrei sa mergi si laun medic homeopat, iti pot da pe Pm detaliile despre dr nostru - foloseste si homeopatie si remedii naturiste si lucreaza mult cu copii.