Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)
Raspunsuri - Pagina 18
mandarinutza spune:
Luy, multa sanatate fetelor, pana la urma ai avut dreptate cu roseola. Cand cautam pe net despre pudra de roscove(despre care v-am scris zilele trecute), am gasit informatii cum ca e f buna pt celiachie. Nu stiu daca folositi sau nu. Mama mea are mereu probleme cu burtica, din cauza unor medicamente, si de cand i-am dat si ei pudra de roscove, s-a simtit mult mai bine. Sper sa o ajute si in continuare.
Teodora, am facut prima reteta de pe pliant(pui cu legume), dar am adaptat-o la preferintele familiei, oricum a iesit foarte buna mancarica. A fost apreciata si de tati si de copii. O sa mai caut pe net diverse retete cu vasul acesta, ca cele din carticica sunt cu porc, si noi nu prea mancam acest tip de carne. As vrea sa fac peste in el, dar nu stiu daca merge orice tip de peste.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirella76 [eu am spus ca in noiembrie plec de acasa dar acum nu pot ca am lapticul Isabellei la purtator si nu vrea nici o secunda biberon; poate ar trebui sa plec cu ea...S-a oferit tati sa plece |
Noiembrie e la voi luna cu pricina?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G ma rog, dupa episodul de voma provocat de aceeasi fetita, dupa mancarea pusa pe haine, si alte mici sicane), |
Suna foarte urat! Sper ca decizia va fi definitiva! Imi pare rau pentru fetita, dar zau ca ma revolta asemena cazuri de comportament nestapanite de parinti!
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina Si eu sunt de parere ca e bun si necesar somnul, dar nu sa certi copilul ca nu a dormit. Nu poti sa certi pe cineva pt o chestie fiziologica..... |
Agree with you! .. Finally!
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Am ascultat 3 zile acelasi lucru, cred ca o sa le visez. |
dai extemporal?
=====================
carpatina spune:
la multi ani Mihai de mami vickyfilip! 
=====================
carpatina spune:
Ca tot vorbiram de ce fac copiii la gradinita - cu mai mult sau mai putin entuziasm - uite niste linkuri pentru zilele ploioase ![]()
http://maternellecolor.free.fr/elmer%20mandarine/Index.html
http://maternelle.sylviane.free.fr/
=====================
Roxana_G spune:
Multumim de linkuri.
Sper ca nu dau extemporal desi m as descurca cu brio sa tin si prezentarea in locul lor; azi am plecat oricum mai devreme.
Cat despre fetita aceea...cred ca e greu si pentru parinti. Nu stiu ce as face in locul lor, nu e usor.
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Cat despre fetita aceea...cred ca e greu si pentru parinti. Nu stiu ce as face in locul lor, nu e usor. |
Totally agree! Insa nici comportamentul ei nu s-a schimbat peste noapte.. asa ca atentie la "pozitia ghiocelului"
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Multa sanatate Irinei, sper sa fie bine repejor, la roseola primele zile sunt grele. |
Da, alea cu febra.. care deja au trecut!
pupam minunea mica sa se faca repede bine! [puip]
=====================