Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Trebuie sa va anunt, de 2 zile Filipache merge singurel, asa ca e motiv de sarbatoare la noi in familie.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010

Felicitari Filip !Esti mare si curajos ! acum la alergat dupa fete
Sorana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Yaia, ce frumos ai scris despre Tudor, m-au emotionat cuvintele tale despre intrebarile pe care ti le pui cu privire la viitorul lui . Sa stii ca si in domeniul gastronomic se poate obtine o cariera extraordinara, daca ai cu adevarat talent si un suflet de artist ( asa ca sa iei in ras eventuala lui inclinatie in acest sens ).
Tare ma bucur ca a ajuns felicitarea, mi-a fost teama sa nu uit sa pun la timp, cu toata agitatia cu petrecerea. Inca nu m-am ramolit de tot . De-abia astept sa vad pozele
Sa porti mereu cu aceeasi placere pantofii rosii ! Si sa nu te simti nici o clipa vinovata ca sunt 'cam scumpisori', meritam si noi din cand in cand sa ne rasfatam
Aveti adapost antiaerian ? Wow !

Multa, multa sanatate lui Seb ! Ce cadou iti face el la aniversare ( frumoase cizmele )

Si Irina a facut aseara febra, la ora 21 avea 38.9 si i-am dat 5 ml de Nurofen. Dupa o ora avea 39, asa ca am dezbracat-o in body cu maneca scurta si i-am pus sosete cu otet. La ora 1 am trezit-o sa-i dau Panadol si avea 36.3.
De dimineata la 10 avea 35.6 si am zis ca poate am scapat; insa la ora 16 avea 37.7 , deci ma astept sa creasca si mai mult pe seara
Nu are insa nimic in rest, nu-i curge nasul, nu tuseste, nu e agitata, a mancat ca de obicei... O tin sub observatie, nu aveam de ce sa merg cu ea azi la dr, insa mai voi uita acum pe site sa vad ce locuri libere sunt in zilele urmatoare, macar sa fac o programare preventiv.
Noroc ca Maria e ok si azi am trimis-o la gradi, cu mancare de regim, ce e drept.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

sanatate multa Irinache !

Mergi la inceput

Multumim pentru urarile de sanatate

Elena si Sebastian face niste buboaie unde-l ciupesc insectele . trec in cateva zile la el. Daria

Mirela vine noiembrie , nu uita ce-a spus d-l dr

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna dimineata!!! fierbinte si aromata,cu muuulta dragoste!!!

Vale
Mititica e de bine cu minunatul!Sa stii ca tusea poate persista o perioada,bine ca nu e contagios!Si eu aman putin vaccinul.Vreau sa i-l fac cand o fi in vacanta(dupa 22 octombrie),sa nu reactioneze nasol dupa(Doamne feri')!

Erina,ti-am raspuns pe mail!
Luy,te sun acum!

O zi frumoasaaaaa(asa cum stiti voi sa v-o faceti ),ca insorita nu se prea anunta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Valentina , o sa vezi ca totul o sa fie bine!

Roxana, nu au prins aglomeratie mare la intrare la Antipa, dar la 10 erau acolo, si au avut doar un grup de copiii (0) in fata. Dupa-aceea, s-a format coada mare in urma lor.

Ema, multa sanatate lui Seb! La noi la tuse merge f bine, ceaiul de nuci si ceapa(pui la fiert 4 nuci intregi + 1/2 lamaie + o ceapa galbena taiata in doua intr-un litru de apa, lasi sa fiarba 30 minute, dupa ce se raceste il indulcesti cu miere, eventual de rapita-e f bune pt tuse. Si tot la tuse folosim si ridichea neagra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare de la Constanta, azi continui turul prin tara. E tare frig si vant, dar marea e tare frumoasa.

Vale, nici nu gasesc cuvintele potrivite si nici nu pot accepta ideea ca ar fi vorba de asa ceva la Andrei. Ma rog ca investigatiile sa nu confirme ceva grav. Sunt alaturi de voi, macar cu un gand bun.

Ceamica, sanatate lui Seb! O sa treaca ea tusea, dar cum zicea cumatra, probabil va persista o vreme.

Mandarinutza, multam de pont, deci trebuie sa mergem la deschidere. Poate pe 29, pana atunci avem weekendurile pline. La teatru la Mtr ai mai fost?

Mergi la inceput

Gheo si Irina cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, n-am mai fost la MTR, dar acum ca vremea e asa urata, probabil o sa mai mergem, weekend-ul acesta avem doua aniversari, dar poate ajungem week-endul viitor. Cand l-am trimis pe tati cu Antonia duminica la Antipa, i-am zis sa mearga la MTR la teatru daca era coada prea mare(piesa incepea la 10.30).

Mergi la inceput

Cumatra, te sunasem cand eram pe autostrada pentru palavre administrative. Dar am decis in lipsa daca nu ai raspuns. Vad ca erai ocupata cu cafelele. Cu multa dragoste, nu oricum, vad!

Ceamica, normal ca m a panicat cuvantul, dar reactionez de cand vad apel de la scoala. De regula administrativele se dau pe mail, doar urgentele sunt la telefon. Si varsaturile fetei de acum cateva saptamani tot pe telefon s au anuntat. Atunci a sunat invatatoarea. Acum pdihologul scolii. Primul gand a fost ca a facut ea ceva, ca are niste mici conflicte. Apoi a zis de incident si m au luat ametelile instant. Apoi am lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Cumatra, te sunasem cand eram pe autostrada pentru palavre administrative. Dar am decis in lipsa daca nu ai raspuns. Vad ca erai ocupata cu cafelele. Cu multa dragoste, nu oricum, vad!

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Vorbeam la ticalosul de telefon,dar da tu un semn cand pot sa te sun eu pe vdf,caci nu stiu ce program ai in delegatii

Mergi la inceput