Dulceturile si papanasii de 4 ani (438)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Mai Carpatino, tie iti place sa ne oftici.
Pai Ioana oricum recunostea literele la un an...m-a marcat pe viata. ![]()
Sabina, sanatate lui Gheo! Cum a racit, ca la gradi nu l duci, nu?
De chistul sinovial nu stiu ce sa zic, noi am fost la un ortoped de la Medicover. Nu imi amintesc exact, parca Fodor. Dar si el opta pentru opratie, doar ca al Alexandrei era prea mic si Era risc sa atinga altceva. Daca era mai mare si o deranja, sigur se lasa cu operatie.
Sabina spune:
Pai a fost toata sapt trecuta la gradi, si sambata a dat semne de raceala. Apoi duminica spre luni am avut noapte alba si am crezut ca face o criza de laringita, dar era o raguseala temporara de la plans, i-a trecut intr-o ora. De ieri seara abia a spart tusea. Asta e, stiam ca asa e primu an de gradi. El vrea sase faca bine repede sa se duca la copii :)
Merci cu reamintirile cu chistul .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Mai Carpatino, tie iti place sa ne oftici. |
Da' crezi ca ea nu se oftica cand Ioana nu vrea pe bicla ?????
Fiecare cu ce-l doare!Sa ma laud si eu ca Mihnea are o superureche muzicala,canta fff bine si face niste acrobatii de break-dance de numa-numa!!!!

Basca modelajul la plastilina!
Dar nu-i place sa coloreze...ce ma faaaacccc?????

Prostii!!!Eu nu fac nimic extragradinita cu el.Sunt fericita cand este sanatos,bucuros nevoie mare ca e cu noi(seara) si se joacaaaaaa cu masinutele si trenurile lui iubite!!!!!
Bicla colegilor de parc o rupe-n doua
Valentina
mamica noastra curajoasa si optimista,sa-ti traiasca Andrei sanatos si norocos!!!!

Ma rog ca biopsia sa faca lumina si Andrei sa se dovedeasca a fi cel mai sanatos baietel!

Annisia
,eu te vad doar mama de baieti
,daca sunt sanatosi nimic nu mai conteaza!De frumosi ,m-am convins ca stii sa-i faci!
Sabinelu'
,sanatate inteligentului Gheo!
Ti-ai printat lucrarea ?![]()
Cumatra
,ma 'nervezi cu serviciul tau f solicitant!
Sabina spune:
am printat visa vis ca vai de ea, insa nu e varianta finala, pt aia mai lucrez acum la o droiae de hartoage.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Elena
,mi-ai dat si mie emotii mari ieri cu Daria,bine ca s-a dovedit a fi doar o ciupitura!!!!Sensibila de ea!
Roxana_G spune:
Lasa cumatra ca o sa aiba ce sa rupa Mihnutu curand. Cu ajutatoare sau fara?
Dar nu ma ajuta ca Ioana nu se inghesuie la biciclit, ca nici la asta nu stralucim, doar vazusi ca unii merg deja fara ajutatoare.
La chestia cu coloratul zic doar: rabdare. Nici Andrei nu se inghesuia si sa vedeti ce opere mi a facut. O sa pun luni ceva poze ca dovada.
Chiar ca s-a speriat Erina saraca, iti sare inima cand e cineva de la gradi sau scoala. Ieri a fost un incident la scoala si Alex s-a ales cu buza sparta. I -a si trecut, nu e bai, mai mult m am speriat cand am vazut numarul si am auzit cuvantul incident.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Cu ajutatoare sau fara? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Cu,cu,cu nu e indeajuns de curajos!!!!!
E haios rau,ia niste viraje in viteza,mori de ras!!!