O membra DC, asistenta medicala in Irak

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Pufymic...toata stima!Ma simt onorata ca cetatean roman si ca om!Felicitari si sa de Domnul sa-ti fie bine!!

Asteptam mai multe detalii!

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Este pestisoara noastra care a scris cind putea pe topicul nostru.
O stim si ne mindrim cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
Va scriu cateva franturi dintr-un mail primit de la Ioana (in 15 august):
"Era sa nu mai fiu! Doar asta am avut in minte in momentul in care m-am trezit azi-dimineata la 9:20, in bubuitura si cu patul tremurand cu mine, cu container cu tot....
....................................
Baghdad: o masina capcana a explodat langa un convoi cu oficiali ai Ministerului Educatiei iraqian....scor: 8 raniti!

Kut(160 km sud-est de Baghdad): o bomba amplasata intr-un frigider in care se tineau bauturi racoritoare intr-un magazin a explodat, apoi la f scurt timp, dupa ce au sosit salvatorii o a doua bomba amplasata intr-o masina capcana a explodat....scor: aproximativ 40 de morti si 64 de raniti!

Najaf: o masina capcana (cu sofer) a intrat intr-o sectie de politie. Politistii au deschis focul asupra masinii cand au vazut ca soferul nu opreste la check-point(punct de control) si apoi masina a explodat...scor: 6 morti, 58 raniti!

Karbala: o masina capcana stationata langa o sectie de politie...scor: 3 morti , 14 raniti!

Tikrit: doi barbati purtand veste cu explozibil au intrat intr-o unitate de combatere a terorismului, unul dintre ei a fost ucis de catre garzi, deoarece nu s-au oprit la somatie, insa celalalt a patruns in cladire si s-a aruncat in aer...scor: 3 morti si 9 raniti!

Balad: 2 bombe au explodat, una langa o cisterna cu combustibil , iar cealalta fusese plasata langa consiliul municipal al orasului....scor: 22 raniti!

Kirkuk: o masina capcana, o motocicleta capcana si 4 bombe au zguduit orasul azi....scor: 1 mort, 4 raniti!

Mosul: 3 bombe detonate...scor: 1 mort, 4 raniti!

Ramadi: 2 bombe care au vizat o patrula de politie...scor: 3 morti, 2 raniti!

Cam acesta e, pe scurt, ce s-a intamplat azi in Iraq..."

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

ma cutremur si atat...si nu am in minte decat sicriele care le coborau militarii romani din avioane...pufymic...sincer esti un om special...Doamne..n-am cuvinte sa le mai leg..ma credeti?

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pufy, esti o puternica si un om minunat, sa iti dea Dumnezeu sanatate si forta sa termini acest episod cu bine pentru a te putea intoarce inapoi la blondutii tai. Mult succes lui Alesio la scoala, te asteptasm sa ne povestesti din experienta ta.
Imbratisari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Felicitari! Dumnezeu sa te aiba in grija, sa te intorci sanatoasa la familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Felicitari pt. curajul de care ai dat dovada, aleagand aceasta tara!
sa dea DD sa te intorci cu bine acasa, la puii tai!

Mergi la inceput