O membra DC, asistenta medicala in Irak
Raspunsuri - Pagina 3
carmaw spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Pufymic...toata stima!Ma simt onorata ca cetatean roman si ca om!Felicitari si sa de Domnul sa-ti fie bine!! Asteptam mai multe detalii! ![]() *Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit Rebecca
|
Este pestisoara noastra care a scris cind putea pe topicul nostru.
O stim si ne mindrim cu ea!
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| Va scriu cateva franturi dintr-un mail primit de la Ioana (in 15 august): "Era sa nu mai fiu! Doar asta am avut in minte in momentul in care m-am trezit azi-dimineata la 9:20, in bubuitura si cu patul tremurand cu mine, cu container cu tot.... .................................... Baghdad: o masina capcana a explodat langa un convoi cu oficiali ai Ministerului Educatiei iraqian....scor: 8 raniti! Kut(160 km sud-est de Baghdad): o bomba amplasata intr-un frigider in care se tineau bauturi racoritoare intr-un magazin a explodat, apoi la f scurt timp, dupa ce au sosit salvatorii o a doua bomba amplasata intr-o masina capcana a explodat....scor: aproximativ 40 de morti si 64 de raniti! Najaf: o masina capcana (cu sofer) a intrat intr-o sectie de politie. Politistii au deschis focul asupra masinii cand au vazut ca soferul nu opreste la check-point(punct de control) si apoi masina a explodat...scor: 6 morti, 58 raniti! Karbala: o masina capcana stationata langa o sectie de politie...scor: 3 morti , 14 raniti! Tikrit: doi barbati purtand veste cu explozibil au intrat intr-o unitate de combatere a terorismului, unul dintre ei a fost ucis de catre garzi, deoarece nu s-au oprit la somatie, insa celalalt a patruns in cladire si s-a aruncat in aer...scor: 3 morti si 9 raniti! Balad: 2 bombe au explodat, una langa o cisterna cu combustibil , iar cealalta fusese plasata langa consiliul municipal al orasului....scor: 22 raniti! Kirkuk: o masina capcana, o motocicleta capcana si 4 bombe au zguduit orasul azi....scor: 1 mort, 4 raniti! Mosul: 3 bombe detonate...scor: 1 mort, 4 raniti! Ramadi: 2 bombe care au vizat o patrula de politie...scor: 3 morti, 2 raniti! Cam acesta e, pe scurt, ce s-a intamplat azi in Iraq..." Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze |
ma cutremur si atat...si nu am in minte decat sicriele care le coborau militarii romani din avioane...pufymic...sincer esti un om special...Doamne..n-am cuvinte sa le mai leg..ma credeti?

*Blackmoon Lady
22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
andora spune:
Pufy, esti o puternica si un om minunat, sa iti dea Dumnezeu sanatate si forta sa termini acest episod cu bine pentru a te putea intoarce inapoi la blondutii tai. Mult succes lui Alesio la scoala, te asteptasm sa ne povestesti din experienta ta.
Imbratisari! 

G_I_O spune:
Felicitari pt. curajul de care ai dat dovada, aleagand aceasta tara!
sa dea DD sa te intorci cu bine acasa, la puii tai!

cu
(31.08.2006) &
(11.04.2002)