Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

Vai, cat de mult scrieti voi intr-o zi! Tocmai am citit tot :) Multumesc mult de primire, asa, pe ultima suta de metri, mai ales pentru mine, parca zboara zilele si nu-mi vine sa cred ca nu mai e vara, cand parea ca mai e asa de mult...nu stiu daca e bine, dar eu nu prea sunt nerabdatoare sa nasc, ma gandesc ca atata mai am si eu burtica... dar sunt si foarte curioasa sa vad fetita din burtica, mai am si momente cand nu-mi vine sa cred ca e acolo, asa de mult mi-am dorit-o... na, tot felul de stari

La noi azi s-a terminat de montat centrala si chiar ma gandeam ca de acum are sa fie cald la iarna, si cum am sa imbrac eu fetita si cu ce am sa o invelesc... am sac de dormit, ca asa mi s-a parut cel mai bine, dar parca acum mi se pare cam gros pentru 23-24 de grade... si eu oricum sunt friguroasa, deci nu stiu cum am sa-mi dau seama ca ei i-e bine... am inteles oricum, e mai ok spre frig decat spre cald, bine de stiut.

Lucuri pentru bagajul de spital am adunate, dar nu le-am pus pe toate in geanta, ma tem sa nu iasa foarte mare... a, si camasile de noapte pe care le-am cumparat asta vara mi-s foarte stramte acum, dar ma gandesc ca doar una mai larga trebuie, pe urma n-o sa mai am burta chiar asa de mare, nu? Sper eu

Sa scriu si niste date... ultima menstruatie - 29 ianuarie, data probabila a nasterii - 3 noiembrie (dar am cezariana programata pe 26 octombrie...), in burtica e fetita Ema Irina ziua mea de nastere e 22 ianuarie... cred ca asta ar fi tot, ca mi-e greu acum sa ma duc pe prima pagina sa verific, incerc sa merg la somn, eu nu prea pot dormi din cauza durerilor de spate, am niste probleme mai speciale, culmea, cand stau in picioare sau pe scaun nu ma doare asa tare, dar pe pat, e dezastru! Oricum, sunt multumita ca asta e cam singura problema pe care am avut-o cu sarcina (si ma asteptam oricum), asta si faptul ca de ceva vreme mi se cam intareste burta, dar iau tratament si sper sa fie bine...

Sper sa mai recuperez maine cu mesajele astea sa nu mai fie moderate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neata
dau eu cafeaua dar tot asa...reincalzita

adriana - o sa nasti de ziua mea
cat despre burta de dupa nastere....hmmm...e bine sa te pregatesti, pt ca in primele zile ramane cam cat o aveai pe la 25 de sapt.e bine de stiut ca sa nu fi dezamagita dimineata de dupa nastere. eu eram poeta, imi cumparasem pentru dupa nastere o pijama marimea mea de dinainte de sarcina...nu are rost sa iti zic ca nu am putut sa trag pantalonii decat cu o palma peste genunchi

fetelor, eu nu stiu ce sa ma fac cu baiatul asta al meu(asta mai mare)seara nu adoarme si dimineata nu se trezeste. acum de exemplu doarme incapai pana se trezeste, pana il spal si il schimb, pana se dezmeticeste(ca ii trebuie o groaza de timp sa devina functional)iar ajungem mult prea tarziu la gradi.am incercat sa il duc mai devereme in dormitor dar degeaba, sta si se joaca pe intuneric, aseara am adormit eu si el inca se juca, habar nu am la ce ora a inchis ochii

mama de mic +s30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata mamicilor

dau o cu lapte buna buna
sunt foarte bucuroasa ca am fost ieri si mi-am vazut bebelina frumoasa dupa apropae 9 saptaamani ....eram nerabdatoare foc .
ea este foarte bine ...are intre 1876 si 2074 grame , colul de 46mm, lichid normal ...ne-a dat si cateva poze cu ea ...in sfarsit au prins-o la pozat ...are buzele mele si nasul lui taica-su ....trebuie sa fac si setul de analize si ne mai vede peste 4 saptamani cu doctora.

bun venit alaturi de noi fetelor, sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi

ma apuc de citit din urma pentru ca ieri am lipsit si s-a acumulat ceva

va pup si va imbratisez cu drag

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Aris, asa e si al meu, azi noapte mi-a adormitdupa 12. stam cate o ora in pat, dar somn sa vina in niciun caz, daca nu vreau sa voresc cu el vorbeste de unul singur, isi canta, il apuca rasul Dar dintotdeauna a fost certat cu somnul, dimineata doarme pana pe la ora 8...
Paula, pup eu grasunelul din burtica! Cu ciocolata de casa nu te ieri, neaparat sa-mi trimiti si mie si pe langa o bucatica vreau si reteta Nici nu mai stiu ce sa mai comentez de serviciul meu, e o perioada f grea si pana nu se linistesc apele....

Apropos de burta de dupa nastere, a mea a fost f mare la Vlad si dupa ce l-am nascut aratam cred cat luna a 7-a a 8-a ma intrebau mamicile in maternitate ingrozite ca de ce am burta asa mare...asa ca depinde de organism... Eu imi iau camasi de noapte care sa-mi vina burtoasa, mai bine largi decat sa nu ma incapa

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Tia, felicitari pt grasunica, ai fetita mare pune si tu pozele cu ea sa vedem frumusetea! Si eu ma duc saptamana viitoare la eco, abia astept sa vad ce mai face bebelina mea si cat de mare a crescut, ca ma dat pe spate cu greutatile la ai vostri...a mea acum o luna avea 815 g , stiu ca acum cresc f rapid

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 29+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

aris saru-mana de cafeluta...in timp ce scriam de zori tu dadeai cafeauaaa....care si reincalzita e bunaa

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata, burticilor

Adriana, mai ai putin, o nastere usoara sa ai :)

Tia, felicitari pentru ecografie.Cat are bebelusa? Sa pui poze, daca ai.

Aris, poate imi scrii si mie pe pm noua parola de la picasa, daca ai schimbat-o.

Emma 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

Buna dimineata mamicilor

dau o cu lapte buna buna
sunt foarte bucuroasa ca am fost ieri si mi-am vazut bebelina frumoasa dupa apropae 9 saptaamani ....eram nerabdatoare foc .
ea este foarte bine ...are intre 1876 si 2074 grame , colul de 46mm, lichid normal ...ne-a dat si cateva poze cu ea ...in sfarsit au prins-o la pozat ...are buzele mele si nasul lui taica-su ....trebuie sa fac si setul de analize si ne mai vede peste 4 saptamani cu doctora.

bun venit alaturi de noi fetelor, sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi

ma apuc de citit din urma pentru ca ieri am lipsit si s-a acumulat ceva

va pup si va imbratisez cu drag

Andreea 30+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Tia, nu m-am trezit, acum am vazut :))))) Felicitari pentru grasunica.

Emma 30 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Felicitari fetelor cu vesti de la eco, toate bune si toti bebelusii sanatosi!!

Aseara mi-a fost tare rau ... greata, transpiratii si dureri de burta. Bebelina misca intr-o veselie ....Am zis ca am pus-o, acu' tre' sa merg la spital. Si, cum spuneam, nu am nimic pregatit. Deja ma gandeam sa alerg dupa camasi prin dulap, papuci si alte alea ... Deci, azi, musai sa incorpesc ceva care sa semene a bagaj. Acum sunt bine.

Ma duc sa pregatesc copilu' de gradi!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 33s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Apropo de burta dupa nastere. Mie mi s-a parut ca am un gol imens dupa ce mi l-a scos pe bebe, desi burta ramasese mare. Oricum cand m-am intalnit pe hol cu o tipa cu care fusesm in sala de travaliu cu o zi si ceva inainte am intrebat-o de ce n-a mai nascut, ca avea burta mare tare . Si ea nascuse deja

Am baut o cafea, azi noapte parca am dormit mai bine, am avut chiar 4 ore fara intrerupere la somn. Asa ca azi m-am trezit cu o durere crunta de cap dar sper sa treaca dupa cafea si micul dejun.

Anna reteta cioco: 500 gr lapte praf, 1 pachet unt, 5-600 gr de zahar, 200 ml apa,50 gr cacao si esenta de rom. Se face un siropdin apa si zahar si se toarna peste laptele praf amestecat cu cacao.Se adauga esente si orice va place. Sunt si alte retete pe net cu mai mult unt si mai putin lapte praf dar mie asta imi place. Sa nu mai zic de colegi care se strang ca furnicile la miere

Mergi la inceput