Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ana, pai ai voie sa-mi dai o palma virtuala, s-a incheiat inscrierea la testarea Manduca, si nu m-am gandit sa spun aici cand era timpul. Manduca cica merge si la toddleri, Marsupi s-ar limita la varste mai mici.
Am 2 wrapuri elastice, unul mai subtire si unul mai gros, de iarna. Avantajul la asta elastic e ca-l pui pe tine si apoi pui copilul, nu-i nimic de reglat la el, il pui fix, copilul intra in elasticitatea wrapului

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Ana, pai ai voie sa-mi dai o palma virtuala, s-a incheiat inscrierea la testarea Manduca, si nu m-am gandit sa spun aici cand era timpul. Manduca cica merge si la toddleri, Marsupi s-ar limita la varste mai mici.
Am 2 wrapuri elastice, unul mai subtire si unul mai gros, de iarna. Avantajul la asta elastic e ca-l pui pe tine si apoi pui copilul, nu-i nimic de reglat la el, il pui fix, copilul intra in elasticitatea wrapului

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Adra, stai linistita

Si asa ma abtin cu greu sa nu iau...pai daca mai intra si pe mana mea "spre testare" nu cred ca mai avea al meu zile cu mine pana nu-mi lua

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

LA MULTI ANI RAMONA!!!!!

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani Ramona!

Felicitari pentru bebeii crestinati !

Fetelor din pacate ingros si eu randul celor care se lupta cu urletele, noi de 2 saptamani se pare ca nu mai terminam cu ele .

Am inceput completare cu LP pentru ca aveam scandal monstru la fiecare masa, si acum avem ptr ca nu suporta biberonul , urla la titi, urla la biberon, eu sunt cu nervii tichi .
E clar ca lapticul meu nu-l satura ptr ca nu se odihneste noaptea, nu plange numai ca se fataie si-si suge degetelul intr-una. Aseara i-am dat la masa de 2 LP si a dormit pana la 6.30 lucru care nu s-a intamplat niciodata pana cum.

Am trecut prin momente crunte, e greu dupa ce ai alaptat exclusiv 4 luni de pe-o zi pe alta sa constati ca lapticul tau nu-l mai satura, apoi cand m-am obisnuit eu cu ideea ca voi alapta mixt cat se va putea el nu suporta biberonul . Din disperare l-am trimis pe sot sa cumpere unul de la Chicco care cica imita sanul sa vedem cum il suporta domnisorul.

Citesc din urma si revin.

P.S. Mi-ati lipsit cat n-am intrat

gasca

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

V_florina - multumesc pentru modelul de cerere, cam asa o facusem si eu. Pana la urma am optat pt CIC de 2 ani, sa vedem daca voi mai avea unde sa ma intorc la expirarea lui ... sunt sanse cam 50%, depinde cata nevoie vor avea de postul meu pana atunci.

Am simtit si eu cutremurul, dar nu eram sigura daca a fost, pt ca a durat putin ! La 5.30 tocmai culcasem moapsa si ma pusesem si eu in pat, cand mi s-a parut ca simt miscarea, si am stat cu inima cat un purice sa vad daca se inteteste; deja faceam scenarii cum iau eu la o subtioara una bucata copil de 5 ani de 17 kile, si la cealalta alta bucata copil de 5 kile si cum ma ascund sub tocul usii Ca bineinteles sunt singura, sotul e pe coclauri Am oroare de cutremure, blocul nostru e foarte vechi si ma gandesc mereu ca sa va prabusi Bine ca a durat putin, poate asta inseamna ca scapam de unul mai mare ...

Ireth - din ce descrii tu, copilul se constipa de la LP. Si noi suntem pe alimentatie mixta, dar la noi e 1 scaun pe zi, destul de moale si exploziv, aproape diareic as putea spune, daca ar fi mai multe. Asta cred ca e din cauza laptelui meu. La Irina am avut mari probleme cu constipatia, si ea a fost hranita mixt pana la 4 luni, apoi integral LP, Humana. Acum folosim Topfer - Lactana PRE.
Incearca sa schimbi laptele praf, poate ii merge mai bine ... Cand schimbi marca de LP o faci treptat, introduci cate putin din cel nou, combinat cu cel vechi.
Apropo de pantaloni, incearca cu salopeta. Si lasa-l sa dea din picioare, daca nu manifesta nemultumire, poate ca asa e el, mai dinamic A mea face urat cand ii pun caciulita

Anaemi - cam asa si la noi cu urlatul ... Ai incercat sa-l legeni ? La noi functioneaza 2 pozitii:
- una cu burta ei pe bratul meu, capul in scobitura cotului, fundul sustinut de palma mea si picioarele atarnand; asa ne plimbam prin camera si adoarme
- a doua cu mine stand jos, mainile mele intinse in fata, capul lui bb sustinut in palme si fundul sprijinit in poale mea; leganat stanga-dreapta (cred ca e o varianta a leganatului pe picioare, care la Irina n-a mers)
Mai merge faza cu dormitul in carut, atunci cand adoarme, pt ca nu e asa drept ca patutul. Am observat ca in pat nu-i place sa doarma decat cand e profund adormita, adica noaptea si dimineata, peste zi ii place in carut sau in balansoar sau in brate, unde pozitia este ca in burta, cu coloana usor curbata. Cred ca nu-i face rau, pt ca nu se solicita nici coloana, nici sezutul, e o pozitie naturala, seamana cu tinutul in brate.

Adra_bell - da, poate daca vad pe viu ma incumet si eu ... Si mai ales daca pot sa-l testez pe bb, ca parca nu-mi vine sa-l comand si sa dau banii degeaba ...

Cum era s-o patesc cu balansoarul !!! Noroc ca l-am primit cadou in WE de la finii nostri, care stiau ca ne dorim unul. Si e "state of the art", cu 5 viteze de leganare, cu 12 melodii linistitoare (chiar surprinzator de placute, de ma ia pe mine somnul ), cu bara cu jucarii, cu temporizator, tot ce vrei ! Si moapsa mea nu vrea sa stea in el, parca o pun pe maracini cand o asez acolo Ma mai folosesc de el ca sa o las pt cateva minute sa-i fac biberonul sau sa ma duc la baie, dar nu prea-si indeplineste functia de "adomitor de bebei"

Vorbeati de biberoane parca ... Noi avem Avent, din astea erau la pompa si ma impac super bine cu ele. La Irina am mai incercat si Nuk, cu tetina ortodontica, dar nu i-au placut, asa ca am ramas fani Avent. Rezista bine la sterilizat, asa ca isi scot banii. Plus ca avand gura larga, e foarte usor de preparat laptele praf si mai tarziu cerealele.

Gata, s-a trezit manza !

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Cum era s-o patesc cu balansoarul !!! Noroc ca l-am primit cadou in WE de la finii nostri, care stiau ca ne dorim unul. Si e "state of the art", cu 5 viteze de leganare, cu 12 melodii linistitoare (chiar surprinzator de placute, de ma ia pe mine somnul ), cu bara cu jucarii, cu temporizator, tot ce vrei ! Si moapsa mea nu vrea sa stea in el, parca o pun pe maracini cand o asez acolo Ma mai folosesc de el ca sa o las pt cateva minute sa-i fac biberonul sau sa ma duc la baie, dar nu prea-si indeplineste functia de "adomitor de bebei"

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Asa si noi , i-am cumparat zilele trecute, am dat 3.5 mil pe el si sta cateva minute dupa care-l apuca nervii . Nici prin cap nu mi-a trecut ca s-ar putea sa nu-i placa, daca testam unul inainte nu mai dadeam banii aiurea.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Stati sa ne vedeti pe noi,avem leagan elctronic de la baiatul cel mare,nu ii place,asa ca i-am comandat scaun cu vibratii.de a zis sotu ca ma pune pe mine in el sa imi vibreze capu,daca nu sta nici in asta...
a plans toata ziua,nu non stop,dar suficient...a supt la o ora jumate si evident a si dat pe afara... cand o trece perioada asta?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multi ani Ramona!!!!

La multe lunite Patrick, Ianis, Ruxandra si Filip !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Iti uram si noi un sincer si calduros " La multi ani" Ramona!!!!si iti daruim un buchet de virtual!!!

La multe lunite Patrick, Ianis, Ruxandra si Filip !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Salutare si de pe frontul de vest.

La multi ani Ramona cu multa sanatate.
La multe luni BB-ilor nostri.

Multumesc fetelor pentru urari.

Am fost si noi azi la control plus vaccin. Stam bine 6.400kg 60cm, deci Lulusor nu fi ingrijorata, expre am intrebat daca nu e prea mult iar doc a spus ca la cei alaptati e ok. Maine mergem sa facem un control cardio just in case ca i s-a parut doc ca se vineteste cam tare cand ne demonstreaza cat de tare plange.

Sunt obosita si nu am nimic de papa iar strumfu nu se da din brate. As vrea sa fiu o caracatita...iar azi pentru prima oara imi doresc doar pentru cateva ore fa fie Filip in burta si nu in brate.

Nu ma luati in seama nu-s coerenta

Mergi la inceput