Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 3

babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Burtocika
Am inteles ![]() Ce fericita esti ca te poti scula la 9 - 10 dimineata !!! La noi prima trezire e pe la 6 dimineata, daca trebuie s-o duc si pe Irina la gradinita nu ma mai culc, ca hranitul + culcatul Mirunei dureaza cam o ora, si dupa ce ne intoarcem de la gradi mai ciupesc si eu cate o ora de somn, eventual. ***************************** Irina (2006) si Miruna (2011) www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
la noi prima trezire e cam pe la 5.30 si dupa vreau sa mai apuc sa dorm cateva ore..ca apoi de pe la 8-9 sta treaz iustin si vorbeste in legea lui si dc nu l bag in seama, ma maraie, ma cearta, ma cheama...si s-a dus somnul.:)
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)

Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

v_florina spune:
Buna dimineata!
Burtocika, nu stiu daca este o cerere speciala de suspendare a CIM. Amgasit ceva aici http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_78925/cum-arata-un-model-de-cerere-pt-suspendarea-contractului-de-munca.html
Lulusor, bine ai revenit! Ce bine ca sunteti bine :) Cum reusiti fetelor sa-i face pe bebei sa doarma asa mult si mai ales, fara intrerupere? Al meu a dormit ieri a pranz vreo 3 ore, si m-a tinut treaza aseara pana la ora 1. Cu trezirile obisnuite, de 2.30 si de 6.
Miha, rulota noastra este undeva la munte. Este una mare, de 6 persoane, pe care am facut-o statica tocmai din motivul dimensiunilor. Mergem acolo mai ales vara la sfarsit de saptamana. Nu avem apa curenta si este putin mai greu cu spalatul/ dusatul la sf de zi, mai ales ca acolo mai facem si treaba. Partea buna la caravane este ca petreci f mult timp in aer, in natura. Abia astept ca la vara sa mergem cu bebe.
Vad ca ai inceput si tu sa folosesti cuvantul 'frichineste' :)
Fetelor, ati simtit cutremurul? Eu da, tocmai incepuse frichineala la Stefan. Desi de cutremure imi este o teama crunta, am stat cuminte in pat... Si culmea, tocmai am avut si unul din visele mele obsendante cu liftul care se blocheaza sau se prabueste
Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui v_florina Buna dimineata! Fetelor, ati simtit cutremurul? Eu da, tocmai incepuse frichineala la Stefan. Desi de cutremure imi este o teama crunta, am stat cuminte in pat... Si culmea, tocmai am avut si unul din visele mele obsendante cu liftul care se blocheaza sau se prabueste ![]() Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011) |
Da, eram pe fotoliu, la datorie
Filip nu doarme 3 ore legate ziua, nici macar doua. Maxim o ora jumate, doar tinut in brate, dar e bine ca are multe reprize de somn
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

mihahegarty spune:
Ramona! Sa fii fericita, iubita si sanatoasa alaturi de familia ta! Sa ai o zi superba! Te pupacim mamicuto!

mihahegarty spune:
Ramona, nu stiu daca ti place 'Mika - Grace Kelly', dar mi ar placea sa ti fac dedicatie speciala de ziua ta aceasta melodie. Pur si simplu eu o ador! Dar daca nu ti place, poate ne zici tu melodia ta preferata ca sa o ascultam noi si sa ne gandim la tine. Oricum ne gandim azi la tine!

crisspy spune:
Ramona
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Buna seara ![]() Noi suntem mai bine, de cand a inceput tratamentul Alexia mananca mai bine (de la 700-750ml/zi la 900ml/zi) si parca nu mai regurgiteaza asa de mult.Incercam sa schimbam si lapticul sa trecem de la Milupa la Aptamil iar dupaia sa combinam Aptamilul cu Aptamil AR. |
Ce tratament urmati?
A venit aseara medicul pediatru si la noi si dupa cum suspectam avem refux si noi, o forma mai usoara dar este. Ni s-a recomandat tratament cu motilium si solutie de ranitidina. Deocamdata ramanem pe laptic de la mami, daca nu se amelioreaza trecem pe lapte AR.
Sper sa pot ajunge si eu la intalnirea de maine ca stau aproape dar sa vad cum ne intelegem cu mesele maine.
Crisspy,

Ireth spune:
La multi ani Ramona, sa fii sanatoasa, fericita si o mama implinita (si calma!! )
Eu incerc maine parcul Moghioros, dar nu promit. V-am spus, e f departe de mine si Alex n-a fost foarte incantat cand i-am zis, a mormait ceva de "departe/prea multa treaba/fac mult/trafic" etc. Pentru orice eventualitate, unde e intrarea de la patinoar?
Ce cutremur? cand? a fost puternic? eu cum stau la parter si aud tot timpul RATB-ul (de fapt il simt, ca se zguduie tot pe-aici ) posibil sa nu-l fi bagat in seama.
Lulusor felicitari pt ca mai ai doar 7 kg! eu mai am vreo 5-6, dar pana nu incep sa fac miscare nu prea am sanse sa le dau jos. Alergat - sub nicio forma, poate bazin mai peste o luna.
Mai fetelor, copii vostri se constipa de la lapte matern+lapte praf? ca eu nu stiu ce sa ii mai fac lui iepure jr., pana nu ii pun supozitorul nu face. O fi din cauza laptelui praf? sa-l schimb? mentionez ca se constipa NUMAI cand ii dau si lapte praf, in rest face normal.
Am luat un saculet de dormit, ca al meu copil nu suporta pantalonii (nu stiu ce ma fac la iarna ) se da cu fundul in sus, si arunca cu picioarele in sus, asa ca un cal
si face asta pana ii dau pantalonii jos. Prin urmare - pantaloni nu, patura sa nu mai zic, asa ca am trecut la saculet. Genial
in sfarsit nu mai mi-e teama ca raceste
Incepe sa oracaie ca nu-l bag in seama (dimineata avem program de vorbit cu mami). Ma intorc.
Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

cristelle25 spune:
La multi ani Ramona!!! Multa fericire alaturi de familia ta, sa va bucurati unii de altii!!
Ireth la mine a avut cateva zile cand facea o zi kk (doar o data spre deosebire de inainte care facea de 3-4 ori)si o zi nu facea nimic..Se cheama constipat cand are trei zile la rand cand nu face kk..se mai intampla am auzit de la LP sa fie constipat..
Bravo Lulusor pt kilograme si pt baietelul grasun..Al meu la 2 luni jumate avea 6,300 asa ca nu iti face griji..
Cat despre kile eu mai am vreo 8 de dat jos ca sa arat bine..Am dat 14 repede si apoi am stagnat..Dar m-am apucat de inot din nou de cand am venit si sper sa mananc mai putin ..am o pofta nebuna de mancare ..mai ales de dulciuri ..M-am apucat si de abdomene ieri..am facut 50..si eu faceam inainte vreo 100 pe zi..
Roxybarbu ma bucur ca Alexia e mai bine!
Cat de puternic a fost cutremurul??
Mie mi-e frica tot timpul cand sunt in Romania de cutremur..aici slava Domnului nu sunt, o data s-a simtit slab cand a fost in Sumatra de 8 grade..
mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)

madybulancea spune:
De bine ce l-am laudat ca nu mai urla la tata,azi a urlat,s-a scremut ,mai sugea,iar se scremea,urla...apoi a vomitat,iar a mai supt un pic,iar a urlat,si apoi a mai vomitat o data...acum a adormit in sling... va jur ca imi vine sa iau cutia de LP de cate ori il vad ca urla...nici nu doarme cum trebuie,si eu cred ca are un reflux...
si asta daca nu doarme pai nu ma inteleg cu el!
credeam ca la al doilea e mai simplu...nu e asa,!

adra_bell spune:
Cutremurul a fost cam de 5 grade
Mady, nu e laptele matern de vina pt colici, ba chiar LM se digera f usor si se asimileaza mai repede. Uite, fii-mea a avut colici vreo doua saptamani, asta inseamna ca mai freca piciorusele in somn, mai gemea dar nu urla cate o juma de ora ca disperatul asta mic de frati-su. Amandoi exclusiv LM, aceeasi mama, aceleasi tzatze
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world