Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

am incercat si muls, problema e cand simte tetina ca e din plastic (ma rog, silicon) nici nu incearca sa suga din ea.

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

sdcristian la fel am patit si eu cu eduard, nu vroia si pace. Am si povestit aici ce disperata eram ca urla la titi, urla la bibe si se inneca cu lingurita.........insa am insistat.

Am 6 biberoane diferite, dintre toate l-a acceptat doar pe cel de la chicco cu gat lung si intors care are tetina din latex (cauciuc)
http://chicco.ro/product--evolution-biberon-pes-in-unghi-250mltc-0bpa--1391.html

cele din silicon le scuipa si ii vine sa vomite.

Acum ca a dat de gust nu prea mai vrea titi dar important e sa manance lapticul meu nu conteaza de unde.

Va doresc mult succes, sanatate si rabdare multa.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Daca as sti ca ar bea din bibe din ala i-as lua...asa as putea si eu sa ma mai duc si la scoala.

Dar daca nu-i place? 60 ron mi se pare mult pt un bibe si m-ar extermina al meu ... lui i sa-au parut mult 18 ron pt un bibe mic din sticla

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cand era carol mic costa 42 de lei si mi se parea mult

dar acuma a acceptat 40 ml cu nuk de 0-6 luni, seamana cu suzi lui, o sa iau doar tetina de latex sa vedem daca un pic merge mai bine decat siliconul

culmea ca suzi de silicon e ok, tetina, care are forma aproape identica nu. ii curg cateva picaturi in gura cand incep sa ii dau, el nu le stie inghiti, si-i stau in gat si evident nu mai accepta

avent, din care am 4, si cu 1 si cu 2 tetina, nici de limba sa nu i-l ating

acuma numai sa nu ia si baietii de la mine ce-oi avea.

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Noi suntem toti 3 raciti!! Eu si sotul pur si simplu tusim ca 2 magari, iar Imi are nasul plin de muci. Avem noroc ca nu face febra!! Aseara pur si simplu am tusit toata noaptea. Ne am culcat la 10, iar eu inainte de a ma culca am vomitat, caci am ramas fara respiratie de la tusea asta!! Este o senzatie de gadileala pe gat si se rasfrange spre plamani. Eu nu mai am amigdalele de la varsta de5 ani. M am operat. Deci orice raceala merge direct la plamani.
M am trezit la 12, la 1.30, apoi la 3, cand s a trezit si Imi pentru alaptat, apoi la 4.15 si la 6. De la 6 sunt treaza.

Fata mea deja are o rutina bine stabilita: hai sa incepem cu seara...
In fiecare seara, la ora 9 ii facem baie si dupa baie mai sta ea un pic treaza, dar o data ce ceasul a aratat ora 10, BUM a adormit instant. Tot ceas se trezeste intre 2 si 3 dimineata pentru 5 minute de laptic, dupa care adoarme inca 45 minute. Apoi se trezeste de obicei de la gaze si o culc langa mine pana dimineata la 6-6 si ceva cand se trezeste sotul sa mearga la servici. Intre 6.30-7 si 9-9.30 sta treaza, se joaca mai nou la play mat (pe care mi l a adus prietena mea) si se da un pic in leagan. Dupa aia e obosita, o alaptez 5 minute, o legan inca 5 si adoarme, caci e in sistemul ei acum si nu e necesar mult efort. In timpul zilei, mai sta si treaza, mai di doarme un pic, de obicei doarme intre 3 si 6 vreo 2 ore!!

Inca mai vomitam, dar ma gandesc sa merg azi din nou s o cataresc, mai mult din curiozitate. Dumineca asta vine familia din romania si sta pana dupa botz (pleaca pe 24), deci saptamana viitoare voi avea o groaza de ajutor!!

Abia astept botezul si vreau sa va intreb daca ati vazut schimbari in bine la bebeii vostri dupa botez.

Va pup si va urez o zi super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Ana..bb al meu tot la 2 ore papa,se mai intampla si la 3 dar mai rarut,noaptea face o pauza de 5 pana la 7 ore...dar acum pun si ru o intrebare stupida papa la 2 ore de cand a inceput masa sau de cand a terminat de papat???

Eu nu pot sa plec de acasa singura,fara bb...cum ies pe usa incepe si urla...ieri 2 doua ori a facut asa,afara era super frig si un vant de te lua pe sus si nu puteam sa il iau cu mine asa ca l-am lasat cu tasu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

buna fetele

Buburuzu meu a facut febra 38,2 nu stiu care a fost cauza e posibil sa se intareasca gingiile de la 3 lunu?mi a sta cu pumnu in gurita plus ca ii curgea din guritai am administrat jum de sup cu paracetamol si in jum de ora ia trecut
Ieri mi a fost toataziua marait a stat numa la titim a terminat...aseara muream de durere de cap si am zis ia sa mi iau eu o tensiune si surpriza aveam 15/10ma bagat sotu in pat si ma pus fortat la nani...acum e mai bn...am venit si eu de la scoala si bebe nu a mai facut febra
Problema e ca tre sa l car numa in brate si de dormit la fel..nici sa ma asez nu pot ca incepe sa planga..parca simte ca ma asez jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Felicia super tare descrierea activitatilor voastre de peste zi ...cam asa e si la noi in week-end. In timpul saptamanii am "noroc" ca Razvi e la grdinita pana seara la 6 , plus ca eu o am pe mami la mine.

Nu mai zic ca a inceput sa fie gelos. Inca nu se razbuna pe Andra (decat se duce la ea si tipa langa patut cand doarme ca sa o trezeasca), dar se razbuna pe noi: urla, cere atentie non-stop si mai abititr cand ma vede ca o alaptez pe Andra . Ce mai, in week-end am avut nervii pusi pe bigudiuri, nu stiu ce m-as fi facut fara mami.

Anaemi esti mama model pt mine . Ma repet stiu dar nu stiu cum te descurci cu 3 si fara nici un ajutor. Ma bucur ca v-ati mai reglat cu lactatia. Sa stii ca nici Andra nu vrea biberonul de nici un fel, nu stiu cum o sa fac ca in decembrie eu ma intorc la munca.

Florina imi pare rau ca a racit Stefan, sper sa treaca repede . Lasa ca cu mama ta te impaci tu, lasa sa treaca cateva zile.

Pufi felicitari pt alaptat, sa o tineti tot asa .

Laura imi pare rau ca a scazut cantitatea de laptic, si la mine se simte imediat cum sunt obosita sau ma enervez. Sper sa reusesti sa treci peste perioada asta si sa vina lapticul .

Mihahegarty sanatate multa si voua .

AlyMih lui Razvi i-au iesit primii dintisori la 4 luni si jumatate dar tin minte ca ainceput sa baleasca de mai devreme. Nu este exclus sa inceapa sa iasa dintisorii insa despre temperatura provocata de iesitul dintilor parerile sunt impartite: unii zic ca se face, altii ca nu. La noi Razvi nu a facut niciodata temperatura, este adevarat ca in afara de bale el nu a avut nimic...doar ne mai trezeam cu cate un dintisor nou.

Andrusca mea sa zicem ca e OK, papa ea acolo in ritmul ei in cantitati de fotomodel si doarme. Saptamana asta a luat mai bine ca sapt trecuta dar tot la limita inferioara, adica 170gr.

Si noi avem o problema cu biberonul ca nu vrea sa-l ia mai deloc, o sa fie cateva zile nasoale cand o sa ma intorc la munca in decembrie. Nu am altceva de facut decat sa incerc toate marcile de biberoane sa vedem cu care se impaca. Faza nasoala este ca deja am luat cateva biberoane de la Avent + sterilizator + incalzitorul pe care il am de la Razvi si daca vrea alta marca am pus-o.

Am si eu o intrebare: de unde ati inchiriat pompe de mult in Bucuresti? Eu am avut o pompa electrica imprumutata de la o colega si a trebuit sa o dau inapoi si o sa am nevoie cand merg la munca.
fetele

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
Daca as sti ca ar bea din bibe din ala i-as lua...asa as putea si eu sa ma mai duc si la scoala.

Dar daca nu-i place? 60 ron mi se pare mult pt un bibe si m-ar extermina al meu ... lui i sa-au parut mult 18 ron pt un bibe mic din sticla

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

ana nici eu n-am dat atata, a fost o promotie pe site-ul lor si-am comandat 3 biberoane cu reducere de 65%, dar nu cred ca forma conteaza am vrut sa spun mai mult ca prefera tetina de cauciuc in loc de cea de silicon.

Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Citat:

ana nici eu n-am dat atata, a fost o promotie pe site-ul lor si-am comandat 3 biberoane cu reducere de 65%, dar nu cred ca forma conteaza am vrut sa spun mai mult ca prefera tetina de cauciuc in loc de cea de silicon.

Doamne ai grija de noi

Aha! Deci in tetina sta tot secretul !

Crisspy

Cu cine o sa stea Andra dupa ce incepi mumca?

Aly
Multa sanatate strumfului !
Petru a facut febra 38.3 cand a avut o rino-faringita. Urmareste-l sa vezi daca mai face si du-te cu el la medic.

Ai mei nu a facut nici unul febra cand le-au iesit dintii. Doar au fost maraiti si frichiniti noaptea.

Fug sa-mi iau piticii de la gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Multumesc fetele pt raspunsuridak mai face febra fug cu el la medic..multumesc inca o data..am crezut k e de la dintisori dar deja m ati pus pe ganduri..sper sa nu fie nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
Crisspy

Cu cine o sa stea Andra dupa ce incepi mumca?

O sa stea cu mama mea

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput