Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Neata fetele!

Ilida ...mana este la fel...de fapt amandoua . Imi amortesc f tare degetele (inelarul si in special ce mic) de nici nu le pot misca ; in special cand stau intinsa in pat.

La medic inca nu am ajuns pt ca mi-a promis sotul ca vb la spital la el , dar a avut mai multe de rezolvat si eu am ramas mai la urma

Si chiar, mana ta ce mai face?

Anamaria, eu as zice sa insisti pt ca orice zi in care stai cu durere agraveaza situatia si recuperarea va fi mult mai grea. Si daca de tine nu ai grija, cine va avea apoi grija de copii?

Ma intrebaseti de mana mea: e pe drumul cel bun dar destul de incet E bine in zilele cu terapie dar dureroasa in rest. Oricum, aria dureroasa incepe sa se restranga. Si am invatat si cum sa imi masez astfel incat sa ameliorez simptomele.

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

laura, cum spunea Ilida, de multe ori ce linistesc la alte persoane. ei bietii, ne asociaza ca si laptarie, eu am observat la Filip ca daca il pun in pozitie vericala crede ca ii dau sa pape si atunci sa vezi scandal.
si noi am dormit pana la 5 dimineata de la 9 aseara, tare as vrea sa ramana asa.

ilida, torturile le puteti vedea pe:
http://cakelovers.shutterfly.com/

am incercat marsupiul, ihosa.com, o sa fac poze, Filip e ok in el in fata, Ana si mai si daca o pun in spate(se poate folosi pana la 35 de pds). Azi dimineata s-a trezit cu"mami vreau in ala abastu(albastru) sa ma duci in spate.
fac poze, promit!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Miha, esti foarte draguta, dar nu ne-am botezat noi. Cred ca e vorba de Madalina, noi vrem cu orice chip sa ramanem ultimii:))
Betty, d-abia astept pozele cu ihosa, ce bine ca mai vrea si Ana, eu n-am reusit sa o conving pe Eva sa se suie in Manduca, asa de haz, a zis ca ea nu-i bebe
Ilida, si sotul meu il linisteste pe Filip cantandu-i Oda Bucuriei din mieunaturi:))

Noi suntem raciti, adica eu, Eva tuseste deja si cred ca si Filipel are muci. sper sa ramana la stadiul asta

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Da noi ne-am botezat...la biserica a fost frumos,la rest doar o masa,fara dansuri din motiv de doliu....poze sunt pe facebook!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

felicitari mady pt botez.

ana, imi pare tare rau de manutza ta. insa ma bucur ca bebe e mai linistit.

noi doar ce ne am intors de la munte, unde erau 5 grade, insa un aer bestial.insa in casa era ff bine, pt ca am dat drumul la centrala si stateam in tricou. sper ca bebe sa fie bine si sa nu raceasca.

arianna, bine ai revenit!!!

krissy, ca intotdeauna este o placere sa te citesc.:)

laura, ti-am raspuns pe PM, cu intarziere pt ca nu am fost in bucuresti.:)

mai voiam sa va zic ceva, dar am uitat...

va salut pe toate!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna seara si de la noi!

Stiu, nu am mai intrat de un car de ani, dar timpul meu liber nu mai exista. Nici macar la citit nu mai ajung...sa fiu fericita daca am 5 minute libere de mers la buda linistita...
Ziua unei mamici ca mine incepe cam asa:
Ana si juniorul se trezesc happy happy la zori de zi cat mai devreme...7!!
Ana e alaptata in timp ce juniorul urla din toti plamanii mami, vleau tosti,cookie si un pahar mare de lapte. Intre aceste ture de du-te vino fugi la Ana si zambeste-i si mai si schimb-o...etc.
Nici o ora nu trece ca : mami vleau T-Rex,unde e T-rex. Da-i cauta pocitania...Juniorul fuge pe balcon unde are niste nisip intr-un lighean d-ala mare...si cum plouase aseara nisipul e imbibat bine cu apa. Vine juniorul fericit in casa plin de nisip din cap pana in picioare si in timp ce mami o alapteaza pe Ana + schimbat urla Juniorul mami pot sa ma joc la apa, mami unde-s animalele mele.Mami fuflece manecile (intr-o incercare inutila de a evita sa se ude...insa Juniorul inunda cu succes baia si el e ud din cap pana in picioare). Dupa jumate de ora mami il vede si il cearta si il alunga de la chiuveta plina ochi cu supa de animale. Dezbrac juniorul, imbrac juniorul cu chiu cu vai. Mami am facut kk! Mami injura in barba, fuge si culege un pampers nou si incepem luptele greco-romane pentru schimbat pampersul..Dupa 3 ture de alergat si amentintari colosale cu dormitul de dupa-amiaza/ interzicerea desenelor pentru toata ziua/certat cot la cot cu mami, mami reuseste sa schimbe pampersul juniorului. Ana si ea e pe acolo (ori in wrap/ ori in maxi/cosi / sau covorul de activitati). Juniorul: mami vreau sa ma uit la desene, vreaaauuu mani cu dinozaurul (Ice Age3) ba nu Diego cu stiu eu ce tampenii, mami alaptaeaza si incearca sa adoarma pe ana...ana fenteaza pe mami si nu mai doarme deloc...sta in brate...vine si Juniorul calare pe mami! Mami hai sa ne jucam cu trenurile...Se face 11,30 si amandoi cer atentie (unul pe un ton de-a dreptul enervant de happy ma cheama sa ma joc cu el si cealalta matzaie ca vrea si ea atentie). Mami fuge 5 minute si face tosti juniorului, pune laptele in pahar, fura o bucata de paine si indeasa o bucata de ceva (cascaval sau sunca presata...daca e norocoasa) si face un amarat de sandivs... e prea obosita sa mai faca altceva de mancare.
Aduce pranzul juniorului, Juniorul papa, mami sta cu Ana in brate si ea adoarme fericita!
E ora 12 fratilor si eu deja sunt moarta de oboseala.
La 12,30 Ana se trezeste pentru o alta runda de papat, intre timp stam de citim o poveste ceva cu juniorul. La ora 1 Ana doarme de pranz si mami o pune in pat. Iar mami la cat de obosita e isi baga picioarele in toate si se intinde si ea. Juniorul vede si incepe sa traga de ochi sa traga de urechi spunand intr-un mod continuu si enervant : maaami , trezeste-teee! Mami trezeste-te..hai sa ne jucaaam!!! In acest timp cupilu indeasa perna pe cap, face wrestling pe mami, care incapatanata de felul ei prefera sa indure aceste incercari de a o trezi si sa nu cedeze...geme de durere, mai se intoarce intr-o parte, reuseste sa gaseasca o cale sa respire prin perna groasa... Atunci juniorul mai pune si plapuma pe fatza mamii terminata de oboseala...in tot acest timp mami incearca sa doarma (oricum creierul a dat shut down de mult ) iar juniorul se joaca in jurul ei ...pana cand ADOARME!!! E ora 3 si mami se trezeste!!! Ana doarme, Juniorul doarme!!! Cu dureri in oase (oare de la ce ) se scoala din claia de jucarii in care a fost ingropata, inveleste juniorul , da un pup junioarei si merge sa bea apa. La ora 4 se trezeste Ana si pentru prima data avem jumate de ora de alaptat one-to-one...insa s-a terminat rapid ca la 4,30 juniorul se trezeste si incepe miorlaiala de dupa somn... Incepe nivelul tensiunii lui mami sa se ridice la peste 220 si in sfarsit pe la 5 ajunge taty. Intr-un strigat de bucurie Juniorul sare in bratele Seniorului si incepe calvarul acestuia! Acum sunt a Anei exclusiv, care profita cat poate de mult... sta numai la san, cu ochii numai pe mine.

Si vine masa de seara cand avem timp sa mancam si noi, fiecare cu cate un plod in brate. Printre intrebarile necontenite ale Juniorului si matzaielile fetei reusim chiar sa facem si un dialog cat de cat decent! Pe la 6 incepem negocierea cu dormitul (dar daca juniorul a dormit de pranz...apai nu asteptam miracole ...asa ca stam si ne jucam pana la 9-9,30).
Cand incepe turnirul dormitului: Vreau desene., vreau poveste, vreau lapte, vreau la mami, nu vreau la mami , vreau cu voi in pat, mi-e frica, vreau rechinul, mi-e frica de rechin, vreau poveste, vreau lapte, vreau rechinul (din nou) vreau lapte, vreau desene.... si oprim toate, incepe urlaiala si pana la urma adoarme...se face 10,30-11 si adoarme juniorul...dar Ana inca e treaza!! Mami alapteaza pe Ana si ea adoarme pana la urma la san...Iar mami poate in sfarsit sa doarma...pana cand? Pana se trezeste Ana!!!

Cam asta e motivul pentru care noi nu mai intram pe net. Asta e ce s-a intamplat vineri...si in fiecare zi schimbam unele elemente: mai facem puzzel, mai construim, mai coloram..dar patternul e acelasi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicia ...m-ai facut sa rad....ins stiu ca nu este de ras pt ca si la noi este cam la fel.

Azi mi-au venit si mie strumfii si in nici 3 ore au reusit sa-mi faca ccc capul calendar si sa-mi intinda nervii la maxim...in timp ce tati se plimba prin tari straine.

O data tot o sa plec si eu si o sa-l las singur cu toti 3...

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Inca ceva...cred ca bebe este asa de agitat din cauza mea, pt ca sunt eu prea stresata.

Ieri cand am fost singura doar cu el a fost super linistit, dar azi de cand au venit copiii a fost (iar) cu pata pusa.

E egoist...ma vrea doar pt el

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:

Inca ceva...cred ca bebe este asa de agitat din cauza mea, pt ca sunt eu prea stresata.

Ieri cand am fost singura doar cu el a fost super linistit, dar azi de cand au venit copiii a fost (iar) cu pata pusa.

Cunoastem...se pare ca de mici concureaza intre ei pentru atentie...as vrea sa ma impart in 2 parti egale si sa le dau la amandoi atentia de care au nevoie...uneori cred ca cel mare vrea mai multa atentie decat inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:

ana, dc si tu esti stresata, pai inseamna ca bebe e prea sensibil, zau asa.

eu n am vauzt o fiinta mai rabdatoare ca tine, sa si tina copilul doar in brate si sa l alinte si sa l linisteasca, fara pic de nervi.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput