Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babyblue
legat de alaptat nu stiu ce sa ti spun. dar legat de pompa, DA categoric, pompa de la primii pasi e o porcarie. eu n-am putut scoate nimic cu ea, in timp ce cu cea de la medela scoteam masiv. dc vrei ti-o dau, eu n o mai folosesc de f mult timp.:) _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) ![]() Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... ![]() |
ramona, multumesc de parere.
cu cea de ;a avent am scos in 30 min 80 ml. e f putin, din pacate
![](icon_smile_sad.gif)
fug sa il iau pe pusti de afara, am 80ml lapte la frigi si ce s-o mai fi adunat intr-o ora in san.
sper sa fie bine, am ajuns sa imi fie GROAZA de ora de alaptat
![](plang.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Burtocika/Burtocika.jpg)
Burtocika spune:
80 ml dintr-un singur san sau din amandoi ?
Asa face si a mea, cum spune Anca_28 ! Daca e agitata, trebuie intai calmata si abia apoi incercat iar sanul sau biberonul.
Anaemi - ma intrebai zilele trecute daca i-am facut si Mirunei aerosoli, impreuna cu Irina ? Atunci nu, dar uite ca acum mi-a spus pediatra sa-i pun si ei masca cu 2ml de ser fiziologic, ca sa scapam de mucii astia rebeli care nu ne lasa de vreo saptamana O curat cam de 2 ori pe zi cu batista bebelusului, mucii sunt albi, nu galbeni, dar totusi sunt, iar dimineata si seara imi tuseste putin, nu mult, dar totusi tuseste. Si din cauza asta am tot amanat vaccinul de 2 luni, iar noi duminica cealalta avem botez ...
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaemi/anaemi.jpg)
anaemi spune:
I-am luat LP ! Dar ce e fraier sa bea!
Abia a baut 25-30 ml si astia cu pacaleala. La inceput s-a strambat, apoi i s-a parut amuzant , iar apoi i s-a parut de-a dreptul revoltator
I-am dat sanul, a supt putin, a atipit, i-am scos sanul si i-am bagat biberonul si a tras minunatii 30 ml. ....Acum bineinteles este iar la san, pt ca laptele sta in bibe de ceva timp si nu am mai apucat sa-i fac altul.
Burtocika, in general il apuca mai spre seara crizele...dar azi a inceput de cum s-a trezit.
Noi din fericire am scapat de mucisori doar cu aspiratul.
....iar a inceput smiorca Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Burtocika 80 ml dintr-un singur san sau din amandoi ? Asa face si a mea, cum spune Anca_28 ! Daca e agitata, trebuie intai calmata si abia apoi incercat iar sanul sau biberonul. Anaemi - ma intrebai zilele trecute daca i-am facut si Mirunei aerosoli, impreuna cu Irina ? Atunci nu, dar uite ca acum mi-a spus pediatra sa-i pun si ei masca cu 2ml de ser fiziologic, ca sa scapam de mucii astia rebeli care nu ne lasa de vreo saptamana ![]() ***************************** Irina (2006) si Miruna (2011) www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
amandoi
![](icon_smile_sad.gif)
multa sanatate fetelor.
![](pupic.gif)
![](images/user_woman.png)
adriana_11 spune:
Buna fetelor,
laura ceea ce patesti tu acum asta am patit eu cand bebelusha mea avea 3 saptamani:plangea in continuu si la san si in brate si peste tot, de atata urlet incepusem si eu sa plang.
Problema era ca nu aveam lapte pt ca nu ma alimentam suficient ( ajunsesem sa o tin in brate 10- 12 ore), obosita, stresata, dar in momentul cand i-am dat LP mi-a mancat 90 ml- era flamanda.
Dupa acest episod m-am calmat si ma resemnasem cu ideea ca trebuie sa-i dau completare, dar poate si psihicul m-a ajutat si LM revenit si nu a mai fost nevoie de muls sau de LP.
anemi- spuneai ca nici LP nu-l mananca, ai incercat sa schimbi marca LP? sau tetina? aceste sfaturi le-am primit de la pediatra si pot sa spun ca cel cu tetina a functionat, cele de la NUK nu-i plac, accepta doar Avent, ce-i drept decat de 2 ori i-am dat LP.
Fetele cu mai multi strumfi, cum ati reusit sa-i dezvatati de tinutul in brate si pe la ce varsta?
va pip
squirrel spune:
Buna mamici
Imi pare rau ca va confruntati probleme.
Am trecut si eu prin momente cand aveam senzatia ca nu se satura si il tot plimbam de la un san la altul dar recunosc Filip nu plangea in schimb statea mai mult la san. La carte asa zice ca , cu cat ii pui mai des la san se stimuleaza lactatia.
Sfaturi e greu de dat , ar trebui multe lichide si odihna care sa fim seriosi e mai greu indiferent daca ai unul doi sau trei copiii. Daca va ma tin puterile mai incercati o perioada. Eu asa as face daca as fi in situatia aceasta si as completa cu Lp daca nu merge. Copiii cresc indiferent cum au fost alimentati si in mod sigur nu va aparea aceasta in CV-ul lor. Pana la urma si mama trebuie sa fie linistita.
Noi ne-am vaccinat marti iar copilul meu a fost foarte sictirit. Ieri am fost si la cardio totul bine dar experienta a fost cu circ si plansete cu totul dat peste cap iar aseara am crezut ca pic fizic de pe picioare si ma apucat si pe mine plansul dupa ce i-am pus pe toti la punct. Sotu a scapat ca a ajuns acasa dupa ce toti dormeau si eu m-am calmat. Dar vorba aceea viata fre stres nu-i viata. Ma asteapta o cutie cu ciocolata. Numai Dumnezeu stie cum e glicemia mea ca se pare ca cei de aici au uitat de mine.
Azi e totul la normal.. colici reflux, dormit in brate..
Mamici aveti grija si de voi
Gata ca m-am intins ca o placinta (ce buna ar fi una sau doua chiar si trei..)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adra_bell/adra_bell.jpg)
adra_bell spune:
Ana, cred ca sunt diferite grade de intoleranta, ar reactiona in functie de cate lactate mananci. Oricum e putin probabil sa fie asta, si eu am tinut regim de lactate si nu s-a intamplat nimic, tot asa urat a facut.
Laptele nu dispare, la varsta asta lactatia e deja instalata. Dar depinde foarte mult de cat dormi. Reusesti sa dormi peste zi, macar o juma de ora? Probabil e o intrebare retorica, dar e f important sa rupi macar un pic de odihna. Daca ar fi fost rupt de foame nu s-ar fi aruncat pe biberon?
Nici al meu nu-i departe, se inscrie in trendul general. E treaz de la 5 dimineata, si nu a dormit decat in reprize de 10-15 minute, in rest a urlat. Cel mai mult a dormit o juma de ora in Manduca
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
Ruxiiiii spune:
Va salut si eu dupa o mai lunga absenta!
Reusesc cat de cat sa va citesc insa mi-e tare greu cu postatul..
Si eu ma confrunt cu probleme de alaptare...bubulina nu o mai vrea pe titi sub nicio forma...doar la masa de 6 dimi cand mananca adormita si nu stie exact ce se intampla...in rest cand o pun la san mananca un minut si apoi incepe circul...plange, urla, se enerveaza, da din maini, din picioare si nu mai trage sub nic forma...
E ciudat totusi ca ea mananca la 3 ore ziua si noaptea doarme 6 ore neintrereupt si intre mese nu plange insa se amageste sigur cu suzeta....eu am inceput sa-mi dau seama ca ceva e in neregula cand am inceput cu mulsul dar familia mi-a tot repetat ca sunt nebuna si eu nu am cantar in casa deci nu am putut face proba..
Asa ca de 4 zile ii dau numai muls cu exceptia mesei de la 6 si am descoperita ca ea mananca maxim 600 ml pe zi ceea ce e f putin si ca urmare a luat in greutate in 3 saptamani 400 gr...si de ieri ii bag si LP completare seara
Mi-am dorit sincer sa o alaptez exclusiv pana la 6 luni dar din pacate e fff greu...sunt ff multi factori care ajuta sau nu..
Eu am pompa maunuala de la avent insa nu da roade la mine...sau nu stiu eu sa o folosesc si decocamdata ma mulg cu mana...am mom cand simt ca o iau razna dar asta e..
Macar acum o monitorizez si ii introduc la fiecare masa cate 10 ml in plus pana o sa ajunga sa pape cat trebuie.
In plus problema cu kaka persista..face la 5 zile :(( acum am inceput sa-i dau 20 de ml de ceai de musetel zilnic in speranta ca o va ajuta sa faca mai des
Si in plus mai avem o problema ...are displazie de soldon...si trebuie sa o aduc in buc pt ecograf...imi puteti recomnda un medic bun si unde sa fac ecografia?? Va rog mult daca stiti sa ma anuntati
Urez si eu la multi ani Ramonei si bebelusilor!
Imi cer scuze ca am scris numai despre probleme dar sunt cu ff multe pe cap..mai avem putin pana la nunta si multe de rezolvat si bubulina imi mananca tot timpul!!
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy fetelor avem voie sa mancam mazare? Crisspy, ![]() ![]() ![]() |
eu zic ca nu, e din familia fasolei
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile.gif)