Transpiratie excesiva la subrat
Buna,
Daca se confrunta cineva cu aceeasi problema ca si mine si anume transpir foarte mult la subrat (mai mult la unul decat la celalalt), dar oricum bluzele se pateaza si nu pot sa ma imbrac chiar cu orice pentru ca se vede transpiratia pe haine. Nici nu apuc bine sa ma imbrac cu ele ca transpir instantaneu. Poate cunoasteti niste retete sau creme sau produse bune care pot stopa aceasta problema. Va multumesc.
Raspunsuri
Ioana_Pos spune:
Alexandra_10 si eu sufar de transpiratie abundenta, nu numai la subrat ci si pe fatza/ talpi etc. Ar fi bine sa te vada un medic endocrinolog. Ca tratament cosmetic eu am fost foarte multumita de Vichi Tratament Anti-perspirant. Este hipoalergenic si nu contine parabeni.
iubu77 spune:
Eu am folosit n tratamente..inclusiv de la vichy si alte firme.. plus multe naturiste de la plafar..am fost si la homeopat..din pacate transpir in contunuare ff mult...ceea ce ma face sa ma imbrac adesea in negru alb sau gri..daca imi pun ceva rosu, verde se vede oribil cand transpir..culmea transpir si cand e ff frig afara...ma chinui de 7 ani cred si deocamdata nu am gasit remediul cu tot cu consultatii la endocrinologie..analize peste analize...
ADINUTZA spune:
Iti recomand Apaxil. Eu de cand l-am descoperit nu am mai transpirat deloc. Inainte se gasea doar in Italia, acum se poate comanda si la noi.
iubu77 spune:
Deci se poate..Multe multumiri dr.Greta Nita..homeopat la clinica medlife..se pare ca in final tratamentul a dat roade...
A fost ff draguta....am luat un tratament homeopat..si se pare victorie s-a rezolvat problema...
Androix spune:
"BOTOX PENTRU TRANSPIRATII EXCESIVE Transpiratiile excesive ( hiperhidroza) poate fi o serioasa problema atit din punct de vedere social cit si profesional, ducind la complexe si stres emotional. Pacientii cu hipertricoza generalizata necesita tratament medicamentos, in timp ce hipertricoza localizata poate fi tratata cu botox.. Cind se injecteaza local in pielea cu probleme, toxina botulinica blocheaza fibrele nervoase ce stimuleaza glandele sudoriparee, rezultind in abolirea producerii transpiratiei. Deoarece nu se injecteaza profund, nu sint riscuri de a leza musculatura profunda. Procedura este similara celei descrise anterior . Efectul apare intre3-7 zile de la injectare, iar efectul dureaza intre 3-12 luni. Sint necesare mai multe injectari pentru a mentine efectul in timp. "
Sursa e site-ul unei clinici de infrumusetare unde se pot face aceste injectii. Problema e ca e scump al dracu. Dar cred ca e pe masura eficientei.
Aici pe forum Deus isi facuse si era incantata de rezultat, dar n-am mai vazut-o de multa vreme.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
CorinaDani spune:
androix, mie nu-mi suna bine chestia cu botoxul. prin transpiratie sunt eliminate si o parte dintre toxinele din organism. daca nu mai transpiri, toxinele pot afecta ficatul, rinichii si cine stie mai ce...
ma gandesc, in cazul femeilor, glandele sudoripare din axila fiind in imediata vecinatate a sanilor, sa nu genereze probleme, prin blocarea functionarii normale...
Androix spune:
Ma rog, nu stiu. E o metoda larga raspandita in tarile unde suma pentru aceste injectii nu e astronomica asa cum este la noi in tara.
Toxinele se elimina si prin urina/fecale si prin transpiratia din ale zone nu numai la subrat.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!