Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

marysa Ma gandeam sa ne spui unde ai magazinul si poate te "ajutam" sa lichidezi stocurile

Eu ma bag la nani ca mi-e asa somn. Noapte buna!

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Analize de secretie am facut si eu saptamana aceasta la Synevo Plevnei. Nu era nimeni si asistentele au fost foarte dragute.

Maine mergem si noi la eco, am foarte multe emotii ? Va fi baietel sau fetita ?!

in 22+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Happymummy - la multi ani si multa sanatate !!!!!

in 22+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

felicitari pentru fetitze!!!..se inmultesc fetitzeleee
- fetelor...am si io o problema..am iesit si io din casa putin ca aveam treaba la medicina muncii si apoi la serv sa dau concediu pe luna asta..si apoi m-am dus cu sotu sa luam un leptop...si vreau sa va spun k la un mom dat a inceput sa ma doara tare in dreapta jos...cred ca in zona ovarului...mai mult ma tinea asha din mers...de-abia am ajuns acasa..dupa care s-a mai agravat durerea..deja simteam ca un junghi, apoi amorteala...a inceput si piciorul drept sa ma doara...si apoi toata zona de jos...si shalele....cred ca m=a tinut aproape o ora disconfortul asta...chir stand in pat...pff..ce dureri...acu m-au mai lasat...da am senzatia ca imi vine sa fac pipi non stop..si ma dor si fesele...oare sa fie de la ligamente?....e prima oara cand patesc asha.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata!!

Nicole, abia astept sa ne dai vesti de la eco!! Sa nu ne tii in suspans,da??

Mady Sper ca ai dormit bine si nu mai ai nik. Si mie mi se intampla destul de des sa am dureri atunci cand merg mai mult pe jos. Si mi-a amortit si jumatate de picior cu fund, dupa ce m-am asezat.. Dar mi-a trecut in cateva minute.

Cine mai are azi eco??? Va tin pumnii, sa ne spuneti si noua vesti despre bebelusi!

Am inceput sa nu mai dorm bine noaptea, e o aventura cand ma mut de pe o parte pe alta, fac pipi de 2 ori/noapte, si cand ma gandesc ca de acum incepe greul

Va doresc o zi frumoasa!!

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

alina si eu aceleasi suferinte noaptea. mi-e greu sa ma intorc, intr-o perioada ma trezea bb ca se misca, vad ca acum s-a mai linistit noaptea, ma duc la baie 1-2/ori/noapte...iar cand merg la plimbare dupa o ora simt ca ma ia cu o durerere groznica la baza coloanei si durerea radiaza in picior.
ieri m-am plimbat putin prin ikea, am si mancat de seara acolo yummmyyy..si apoi am fost prin mall baneasa. toata plimbarea a durat aproape 2 ore, iar cand am ajuns acasa eram teapana, abia reuseam sa ma asez si sa ma ridic de pe canapea.
si tu zici ca greul de abia acum incepe? offff....noroc ca nu mai vin la munca decat pana la 1 decembrie

apropo de hainute..poate intereseaza pe cineva. ieri in baneasa am gasit magazinul prenatal unde stiam ca sunt haine cam scumpe, dar am gasit cu reducere 70% si mi-am luat o pereche de pantaloni, un pulover si am dat pe amandoua 110 lei. afacere nu gluma

voi v-ati cumparat umidificatoare de camera? eu as vrea sa-mi iau pentru ca in fiecare dimineata ma trezesc cu nasul uscat. daca da ce marca v-ati luat si ce calitati ati urmarit sa aiba?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Nicole, te asteptam cu vestile bune de la eco

MTHFR C677 Homozigot
in 21+
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Dr_Anca, felicitari pentru fetita sa va bucurati de ea

Alina, gand la gand cu bucurie, si eu ma gandeam sa ajut la lichidarea de stocuri.

Neata dragelor, sa aveti o zi minunata plina de vesti bune. Am intrat sa va trimit un pupic virtual ca sa va mearga bine astazi.

+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata zanici
cu intarziere urez si eu la multi anisori sarbatoritei de ieri , happy, sa fie fericita si implinita

despre hainutele de graviduta ..nici eu nu sunt prea incantata de ce am gasit, drept pt care am optat pt a nu investi f mult in ele .. noroc ca si eu am primit cate ceva de la prietene

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Matza, apropo de nasi, nu trebuie sa pleci de la ideea ca daca ii anunti din timp, nu le va pasa de bebe, depinde de om. Noi am botezat baietelul unei verisoare anul trecut, ne-a anuntat cand era insarcinata in 6 luni si i-am multumit ca mi-a spus din timp pentru ca am avut timp sa ma pregatesc pe indelete. Bine, la noi a fost si chestia ca trebuia sa ne luam concediu sa venim in tara pentru botez, dar am apreciat enorm faptul ca ne-a spus din timp si i-am cumparat lui bebe absolut de toate. Doar de patut au facut rost din alta parte. Si crede-ma ca vorbeam aproape zilnic cu mamica pe mess ca sa vad cum se simte, ce mai face, cand a nascut m-a sunat la jumatate de ora dupa si ne-am bucurat enorm, am dat o mica petrecere aici, intre noi, in cinstea finutului si il iubim tare mult, e un scump si jumatate si cuminte foc. Acum, cand am fost in tara, i-am luat motul, avea un par luuuung... Sincer, daca mi-ar fi spus de botez dupa nastere, nu as fi putut sa botez, ar fi fost prea din scurt. Dar iti inteleg punctul de vedere, e normal sa vrei niste nasi care sa-l iubeasca pe bebe! Inteleg ca v-ati hotarat la nume? Alexandru? Suuuper!
Bianca, Anca, felicitari pentru eco si pentru carucioarele roz!
Nicole, mult succes la eco, sa vii cu vesti din cele mai bune!
Alina, ma bucur ca Sara e mai bine cu raceala, si noi am scapat atat de bronsita cat si de scaunele moi, sunt taaare fericita!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput