Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

happymummy- la multi aaanii!!!sa ne traiesti, sa fii fericita si iubita, sanatoasa...si sarcina usoara in continuare!!o zi frumoasa sa ai!!

in 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

io mi-am luat doua perechi de pantaloni de la HM , care sunt foarte draguti.. in rest niste bluzite mai largi...lungi,peste fund...si pe care le port si cu colanti....cred ca de-acu inainte imi mai iau niste dresuri, colanti..si poate prin noiembrie o sa-mi mai iau ceva asha mai gros de iarna...am o geaca de iarna foarte groasa si lunga lunga pe care nu am mai puratat-o de 3 ani cred..o singura data la munte tin minte acum..si sper sa-mi vina peste burtica..chiar o sa o probez acu sa vad....dar nu mai multe ca apoi ce fac cu ele//si asa stau mai mult in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Happymummy LA MULTI ANI!
sa fii sanatoasa si happy :)
o sarcina placuta mai departe si o nastere usoara!

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Ghiulten! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunile din viata ta!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 25+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI GHIULTEN!!!
Sa fii fericita mamico si sa te bucuri de minunile tale!

Vad ca Sara e mai bine azi, am dormit si noi bine azi-noapte. Mai are mucisori, dar infinit mai putini decat ieri, cand parac avea un robinet deschis la nasuc..

Altesa, da si eu astept reducerea de la aparatul de gatiti cu aburi, de aceea nu stiu sigur cand voi aomanda..

Anca Succes la eco azi!! Te asteptam cu vesti bune! Si eu cred ca ai tot fetitza!!

Legat de haine, mie nu prea imi place ce gasesc in magazinele de gravide. Am norocul sa mai am de la sarcina trecuta ceva haine, plus ca am mai primit de la o prietena cateva, deci deocamdata nu am nevoie. Mi-am luat doar o pereche de colanti, una de dres negru gros si jeans de la mothercare, cand am comandat produsele pt bebe.
Dar imi trebuie neaparat rochie pt cununia sorei mele, de pe 22 oct. Poate dau o fuga la Nisa, merci Nicole

elenii Te asteptam mai des! Felicitari pt tititza

Anne M-a emotionat ce am citit

Mai fetelor, sunt asa sensibila, imi amintesc si de sarcina trecuta, ca plangeam la orice imagine/reclama/poveste de copii, dar credeam ca de data asta o sa fiu mai tare, dar de unde..Plang din orice,..

Merg sa pregatesc pranzul. Pofta mare si voua!

Alina 24+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetelor!

La multi ani, Ghiulten! Sa fii sanatoasa si sa ai parte doar de bucurii!!
Am incercat sa va citesc din urma, mai mult pe sarite caci ati scris foarte muult.

Imi pare tare rau pentru Chri70, Dumnezeu sa o ajute sa treaca cu bine peste incercarea asta grea.

Noi ne-am intors din weekendul prelungit, petrecut la Tg-Jiu. Acum din nou la munca. Burtica e ok, nu se mai intareste asa des, dar iau in continuare no-spa, magneB6 si utrogestan.

Fetele din Timisoara, ati stabilit o intalnire? Am citit parca ceva de genul, dar nu mai stiu cine intreba? Mi-ar placea sa ne intalnim, dar eu nu pot saptamana asta. Poate saptamana viitoare?

Referitor la nastere, stiti cumva care sunt tarifele la Athena?

Dariana +19 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Rog fetele care se ocupa de lista sa ne treaca si pe noi.
DPN: 26.02.2012
DN: 26.03.1981

Va multumim!

Dariana +19 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Alina, si eu sunt cu sensibilitatea la pamant. tot ce inainte doar m-ar fi emotionat, acum ma face sa plang instantaneu. hormonii sunt de vina

Anne 25+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

La Multi ani Ghiulten! sa fii sanatoasa si iubita si vu bb la termen si mancacios

ursulet se poate crede-ma..sunt exemplu viu...am 2 hernii de disc operate, una noua, dubla scolioza si sper sa duc la capat si a doua sarcina pe picioare deci fii barbata ca o sa reusim sa trecem si de dureri

ica sa imi spui si mie te rog cum sunt hainele de gravi de la bon prx caci eu am avut la ei o comanda si nu mi-au placut hainutele de cupil...merci

noi avem morfo fetala pe 20 la dr iosup...mai am ceva

va pup si mai revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Multumesc tare mult tuturor pentru urari ! Aceleasi lucruri vi le doresc si voua : sa fiti santoase, iubite si sa avem toate bebei sanatosi, frumosi , cuminti si mincaciosi! Va servesc virtual cu cite o felie de tort si cite o ciocolata calda sau ceai !
In legatura cu celule stem, eu inca nu m-am hotarit , am citit foarte multe despre acest subiect, si inclin mai mult sa nu, cred mai degraba ca a devenit o fitza la noi. Stiu cazuri concrete in care nu s-a reusit recoltarea de celule decit pina la 7-8 kg. si atunci ce faci? 7-8 kg are copilul pe la 6 luni, si din cite am inteles, contractul il platesti pina la 18 ani. Si plus alte motive enumerate de voi aici, care ma fac sa cred ca nu e neaparat nevoie ci tine mai mult de o moda. Om mai vedea...
Va pupacesc cu drag! Incerc si eu sa plec spre casa! O zi buna sa aveti!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 22+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput